Beroemdheden

Kevin Creekman's Wiki Biografie, Leeftijd, Hoogte, Vrouw, Netto waarde, Familie

Wie is Kevin Kreekman?

Kevin Creekman werd geboren op 17 juli 1988 in Luzern, Zwitserland, en is momenteel het meest bekend om zijn grootschalige tatoeages en modellenwerk, te zien op zijn 'creekink' Instagram-account. Hij is een gevestigde Instagram-ster en staat ook bekend om zijn reis- en fitnessgerelateerde inhoud op het 'thecreekman'-account, dat momenteel meer dan 500.000 volgers heeft. Andere Instagram-modellen die ook beroemd zijn om hun tatoeages en met wie Kevin Creekman wordt geassocieerd, zijn Stephen James Hendry, Paulina Sophie Rau en Daniel Bamdad.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hé, ik ben het vandaag alleen voor een witte muur, ik wens je een fijne zondag! ??? ➖➖➖➖➖➖➖➖ Foto: @brennenmcmurray

Een bericht gedeeld door KEVIN CREEKMAN (@thecreekman) op 30 juni 2019 om 11:05 uur PDT

Vroege leven

In een interview dat hij gaf aan Metro UK en Independent Ireland, ging hij in detail over zijn gewichtsverlies. Het grootste deel van zijn vroege jaren bracht Creekman ondergedompeld door in videogames zoals World of Warcraft, en had geen echte vrienden. Zijn leven draaide om computerspelletjes, en wat hem nog zwaarder maakte, was dat zijn moeder dacht dat hij nooit een normaal gewicht zou bereiken, en dat was een denkwijze die hij gewoon als de zijne beschouwde.

in zijn persoonlijke Blog , Creekman vertelt over zijn overgewicht sinds zijn vroegste jeugd - hij had striae toen hij net 10 was, maar hij bereikte zijn keerpunt toen hij 18 was en woog meer dan 150 kg. Meestal werd hij ook schromelijk gepest door zijn leeftijdsgenoten, en wat hij naar eigen zeggen het meest miste in die moeilijke periode van zijn leven, was acceptatie en liefde. Uiteindelijk, toen hij zijn tienerjaren bereikte, vond hij een vriend die ook wilde afvallen. De twee hielpen elkaar motiveren en bleven elkaar pushen om hun gemeenschappelijke doel te bereiken.

Kevin Creekman

Lichaamstransformatie

Hij maakte een verbazingwekkende lichaamstransformatie door nadat hij 18 jaar was geworden. Door cardio-oefening en een koolhydraatarm dieet gedurende een periode van een jaar verloor Creekman 80 kg, wat in wezen de helft van zijn lichaamsgewicht was. Nadat hij eindelijk zijn streefgewicht had bereikt, deed zich echter een ander probleem voor. Omdat hij zoveel van zijn lichaamsgewicht verloor, moest hij een operatie ondergaan om de overtollige huid die hij had te verwijderen, waardoor hij littekens over zijn buik achterliet.

Tatoeages

Nu hij onzeker was over zijn littekens en al zijn beide armen had getatoeëerd, koos hij ervoor om zijn hele lichaam te bedekken met aangepaste tatoeages die zijn littekens zouden bedekken en tegelijkertijd een statement zouden maken; dat is eigenlijk wat hem verliefd maakte op tatoeages. Tegenwoordig is zijn lichaam volledig bedekt met tatoeages, waarvan sommige werken die hij in de loop der jaren van verschillende kunstenaars heeft verzameld, terwijl sommige er gewoon voor decoratieve doeleinden zijn. Elke keer dat hij een nieuwe tatoeage wil, zoekt hij een andere artiest en vindt hij inspiratie in hun werk. Daarna werkt hij samen met de artiest die hij heeft gekozen aan de tatoeage om een ​​stuk te creëren dat de rest van zijn body art zou aanvullen. Uiteindelijk was het zijn uiterlijk dat hem hielp een baan als model te vinden, en dat maakte hem beroemd op Instagram, en hij kon dat allemaal bereiken terwijl hij 40 uur per week werkte als maatschappelijk werker, terwijl hij in Keulen woonde.

Carrière

Hoewel hij in Zwitserland werd geboren, groeide Creekman op in de buurt van Keulen in Duitsland, voordat hij in december 2018 verhuisde naar Los Angeles, Californië, VS, waar hij momenteel woont, en zijn universitaire opleiding als maatschappelijk werker afrondde. In de beginjaren was hij een liefhebber van rock- en metalmuziek, en dat bracht hem ertoe om in een internationale acteerband te spelen. In een poging om zijn band te promoten, creëerde hij zijn Instagram-account The Creekman, wat hem uiteindelijk de bekendheid bracht die hij vandaag heeft. Hij is zowel zanger als muzikant, en speelde basgitaar naast songwriter en zanger Gilo Farim, en speelde sindsdien met verschillende zangers en bands.

Toen zijn Instagram-account van de grond kwam, nam zijn leven heel andere wendingen dan hij oorspronkelijk in gedachten had na zijn afstuderen als maatschappelijk werker, wat hem hielp zijn hand te proberen als acteur, personal trainer, muzikant, model, blogger, tatoeëerder en sociale media beïnvloeder. Rekening houdend met hoe Creekman er tegenwoordig uitziet en een van zijn carrières die van model is, kan het als een verrassing komen dat hij het grootste deel van zijn vroege leven te zwaar was.

Leeftijd, lengte en gewicht

De huidige leeftijd van Kevin Creekman is 30 (vanaf 2019), terwijl zijn lengte en huidige gewicht nog onbekend zijn.

Vrouw

Informatie over de burgerlijke staat van Kevin Creekman is onbekend en niet beschikbaar, net als informatie over vriendinnen - ex- of actueel.

Familie

Informatie over de familie van Kevin Creekman is ook niet bekendgemaakt - er zijn geen details beschikbaar over zijn ouders en eventuele broers en zussen, namen of verblijfplaats.

Waarschijnlijk de meest gestelde vraag in mijn leven: wat was mijn meest pijnlijke tatoeage? Veruit mijn schedeltattoo. De volledig zwarte…

Gepost door De Creekman Aan dinsdag 8 januari 2019

Netto waarde

In de loop van 2018 en 2019 groeide de populariteit van Kevin Creekman, en daarmee ook zijn vermogen. Gezaghebbende bronnen schatten dat Kevin zijn nettowaarde op meer dan $ 1 miljoen schat, die grotendeels is verzameld door zijn meer dan succesvolle carrière in de entertainmentindustrie, maar een andere primaire bron van inkomsten is Instagram.

Aanbevolen