Beroemdheden

Kevin Schiele (Gas Monkey) Wiki Biografie, leeftijd, vrouw, vermogen, dating

Wie is Kevin Schiele?

Kevin Schiele, geboren op een niet nader genoemde datum in Salt Lake City, Utah, is een autoliefhebber, monteur, winkelvoorman en tv-persoonlijkheid. Zijn visitekaartje is autorestauratie, wat hem een ​​plek opleverde bij Kindig-It Design, een populaire autowinkel in Utah die het middelpunt was van twee prominente reality-tv-shows - Bitchin' Rides en Beyond Bitchin' Rides. Hij werkt sinds 2004 bij Kindig-It Design en heeft zijn expertise op het gebied van vintage voertuigen en attracties gebruikt om kijkers over de hele wereld te verbazen en op te leiden.

Het vroege leven en onderwijs: opgroeien in Utah

Er is heel weinig informatie beschikbaar over het vroege leven van Kevin. Hij heeft niets gespecificeerd over zijn jeugd, zijn ouders, opleiding of zijn eerste contact met de autowereld. Geen van de beschikbare gezaghebbende bronnen kan aangeven of hij via een formele opleiding over auto's heeft geleerd of dat hij een autodidactische liefhebber is. Op een bepaald moment in zijn leven ontwikkelde hij een liefde voor auto's en besloot hij aan zijn vak te werken. Het lijkt er ook op dat hij een oude vriend is van Kindig-It Design CEO en oprichter, Dave Kindig – tijdens een aflevering van Bitchin' Rides zei Dave tegen een ander teamlid: 'Denk je dat ik Kev hiervoor zou vertrouwen als we niet ver terug zouden gaan?' Met zijn talent voor restauratie en connecties was Kevin duidelijk voorbestemd voor een carrière in het autoreparatiebedrijf.

Carrièrebegin: Kindig-It Design

In 2004 werd Kevin aangenomen als winkelvoorman bij Kindig-It Design, een faciliteit van 27.000 vierkante meter die zich toelegt op autorestauratie, reparaties en veel verschillende facetten van carrosseriewerk. Vanaf het begin toonde Kevin een onmiskenbare passie voor autowerk en werd hij bekend als de eerste persoon die aan het werk ging en de laatste die naar huis ging. Als ophangingswiz werd Kevin de go-to-guy voor alles wat met chassis te maken had, wat later zijn slogan werd. Zowel fans van Bitchin' Rides als zijn collega's plaagden hem met de manier waarop hij altijd de nadruk legt op 'chassis' als hij praat. In plaats van ertegen te vechten, ging Kevin met de grap mee en begon hem meer dan ooit te herhalen.

Kevin Schiele

Doorbraak: Bitchin' Rides

Kindig-It Design werd al snel een prominente kracht in de autowereld van Utah. Dave Kindig en zijn team namen tal van projecten aan, variërend van Volkswagen-bussen uit de jaren '60 tot moderne nietjes zoals de Audi R8. Ze hebben zelfs aanzienlijk liefdadigheidswerk gedaan door de auto's van legerveteranen en andere mensen in de Salt Lake-gemeenschap aan te passen. Hun inspanningen werden opgemerkt door Velocity TV, een station dat bekend staat om zijn uitgebreide berichtgeving over de autoscene in de VS. Dus, Bitchin' Rides werd geboren, tot grote vreugde van autojunkies over de hele wereld. De show werd oorspronkelijk uitgezonden in 2014 en werd al snel een van de best bekeken series op het hele Velocity TV-netwerk. Je kunt de show nog steeds bekijken op Motortrend op aanvraag , via Velocity-tv.

De rol van Kevin op Bitchin' Rides

Kevin, de voorman van Kindig-It Design, heeft de show voorzien van wat (sporadisch expliciete) humor en uitstekende chemie met zowel collega's als klanten. In elke aflevering ontmoeten Dave en Kevin klanten en inspecteren ze hun ritten - na een snelle beoordeling bespreken ze de wensen van de klant en welk werk er moet worden gedaan. In de meeste gevallen ligt de focus van de aflevering op Kevin, terwijl hij de kijkers meeneemt door het proces van demontage en wederopbouw van de auto. Elke auto is een uniek project dat nog niet eerder is gedaan. Enkele van Kevins beste werken in de serie zijn een Chevy Corvette uit 57, een oude Ford Tudor uit 33 en een beestachtige Audi R8 Spyder. Zijn collega's noemen hem Mother Trucker, vanwege zijn bereidheid om het bedrijf door het hele land te leiden en spraakmakende en beroemde klanten te ontmoeten.

Back At It Again: Beyond Bitchin' Rides

Omdat het eerste seizoen van Bitchin' Rides zo succesvol was, bood Velocity TV Dave Kindig en zijn team nog een run aan, waarmee Beyond Bitchin' Rides . In dit soort vervolg nam Kevin opnieuw een leidende rol in het orkestreren van projecten en ervoor te zorgen dat elke klant het best mogelijke ophangsysteem krijgt. Hoewel hij meestal een kalm en extravert persoon is, heeft Kevin de gewoonte om gek te worden als hij ziet dat een bemanningslid zijn bevelen niet opvolgt of het verknoeit. Dat soort situaties, samen met zijn deskundige kennis op het gebied van autorestauratie, maakten zowel Bitchin' Rides als Beyond Bitchin' Rides tot basisstukken van moderne autotelevisie.

Persoonlijk leven: is hij getrouwd? Heeft hij een vriendin?

Er zijn geweest speculaties dat Kevin getrouwd is, en dat sommige fans Instagram-foto's van hem zien met een vrouw en drie baby's - grappig genoeg bleek dit een andere Kevin Schiele te zijn, tot grote verbazing van zijn fans. Hij heeft echter wel een vriendin met de naam Melanie Kay Neff. Er is niet veel bekend over hun relatie, aangezien Kevin zijn privéleven liever geheim houdt. Afgaande op hun beide Instagram-profielen lijken ze al minstens anderhalf jaar samen te zijn. Het is onduidelijk of ze ambities hebben om te trouwen en een gezin te stichten, maar het lijkt erop dat ze een geweldige tijd hebben.

https://www.instagram.com/p/Bx5f6n4h1cN/

Wat zijn enkele van Kevins andere interesses?

Naast zijn werk met Kindig-It Design, bouwt Kevin zelf ook wat. Volgens zijn bio-pagina op de website van het bedrijf heeft hij zelf drie aangepaste sporttrucks gebouwd. Hij is ook een trots lid van het Salt Lake Chapter van de Severed Ties Truck Club, een vrachtwagengemeenschap, en fans zien hem regelmatig op lokale autobijeenkomsten in een van zijn aangepaste ritten. Hij houdt van strandwandelingen, zonnebaden, varen en zeeschildpadden.

Wat is het vermogen van Kevin Schiele?

Volgens verschillende gezaghebbende bronnen heeft Kevin Schiele medio 2019 een nettowaarde van bijna $ 2 miljoen, opgebouwd tijdens zijn 15 jaar bij Kindig-It Design, en door zijn samenwerking met een aantal vooraanstaande klanten. Zijn tijd op Bitchin' Rides en Beyond Bitchin' Rides heeft ook bijgedragen, aangezien hij nog steeds royalty's ontvangt van de herhalingen en streamingnummers van de shows.

Wat een leuke dag!!!!! @davekindigit @Kindigitdesigns @Snelheid pic.twitter.com/8rlDRIrDiN

— kevin schiele (@bitchinkevdogg) 10 december 2016

Aanwezigheid op sociale media

Zoals veel vooraanstaande tv-persoonlijkheden, gebruikt Kevin sociale media om met fans te communiceren en updates over zijn werk te geven. Hij is actief op Instagram , waar hij 45.000 volgers heeft - op zijn profiel vind je schattige foto's met zijn vriendin, evenals aankondigingen voor shows en openbare optredens. Er is ook geen gebrek aan foto's en video's van varen. Op Twitter , 15.000 mensen volgen hem, en waarop hij regelmatig Q&A-sessies houdt, en graag lof en shoutouts van fans re-tweet.

Aanbevolen