Beroemde Echtgenoten

Khalyla Kuhn's Wiki Biography, leeftijd. Wie is de vrouw van Bobby Lee?

Wie is de vrouw van Bobby Lee? Khalyla Kuhn Wiki Biografie

Khalyla Kuhn werd in 1984 in de VS geboren, maar haar exacte geboorteplaats en -datum zijn niet bekend – ze heeft de Amerikaanse nationaliteit, maar is van Filippijnse en Egyptische afkomst. Haar populariteit komt grotendeels voort uit het feit dat ze de vrouw is van stand-upcomic Bobby Lee.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een opperste stukje gras

Een bericht gedeeld door Khalila (@khalamityk) op 10 juni 2017 om 17:27 PDT

Jeugd en onderwijs

Khalyla is nogal een geheimzinnig persoon, omdat ze niets over haar vroege leven en tienerjaren met het publiek heeft gedeeld. Ze praat meestal niet over haar ouders en broers en zussen, maar het is bekend dat ze een vrij moeilijke jeugd had, aangezien zij en haar zus Julianna werden opgevoed door hun alleenstaande moeder genaamd Marites Kuhn, die een vrij klein inkomen had – bovendien Khalyla was niet erg geliefd op de middelbare school, daarom werd ze verlegen en sloot zichzelf af.

Vanwege het lage inkomen van haar moeder schreef Khalyla zich niet in voor de universiteit nadat ze was afgestudeerd aan de middelbare school, maar vond een cateringbaan om zichzelf en haar moeder te onderhouden. Nadat ze financieel stabiel was geworden, besloot ze naar de universiteit te gaan en studeerde af met een bachelor in biochemie. Zodra ze haar diploma behaalde, begon Khalyla te werken als privéleraar en geeft sindsdien les in microbiologie, anatomie en fysiologie.

Carrière

De carrière van Bobby Lee's vrouw zal altijd in de schaduw van zijn carrière staan, hoe succesvol ze zelf ook wordt. Ze zou momenteel werken als serveerster in een strandbar, terwijl ze ook privélessen geeft aan studenten - ze kreeg pas echt erkenning toen ze met Bobby Lee begon te daten, maar met wie Khalyla ook een podcast host, die ze creëerde samen met hem.

Khalyla Kuhn

Houd van het leven en het huwelijk met Bobby Lee

De twee ontmoetten elkaar op internet omdat ze allebei dezelfde datingsite gebruikten, Tinder genaamd. Ze begonnen met elkaar te praten, maar niet zo vaak, omdat er vaak dagen verstreken zonder dat ze berichten uitwisselden - terwijl ze op een dag aan het kletsen waren, vroeg Bobby of ze elkaar wilde ontmoeten en ze vielen meteen voor elkaar. Na een jaar en een paar maanden daten, wisselden de twee hun huwelijksgeloften uit in een ceremonie die privé was, met alleen hun beste vrienden en familie uitgenodigd, die in augustus 2016 werd gehouden in een kerk in New York, omdat ze beiden wilden hebben een enigszins religieus huwelijk.

Nadat ze getrouwd waren, begonnen de twee samen te werken en creëerden ze de podcast getiteld Tijgerbuik – tijdens de podcast bespreken ze tal van onderwerpen zoals populaire cultuur, entertainment, zaken, racisme, politiek, seksualiteit en vele andere. De podcast is ook populair omdat ze vaak populaire acteurs en komieken hosten, zoals Eric Stonestreet en Jordan Peele. Als je het wilt bekijken, wordt de podcast elke donderdag uitgezonden op YouTube en iTunes.

De twee hebben geen kinderen omdat ze volledig gefocust lijken te zijn op hun carrière.

Wie is Bobby Lee?

Bobby Lee Jr. werd geboren in San Diego, Californië, VS op 18 september 1971, dus onder het sterrenbeeld Maagd en met de Amerikaanse nationaliteit - hij is 13 jaar ouder dan Khalyla, maar dat lijkt geen probleem te vormen voor de twee .

Bobby is de zoon van Jeanie en Robert Lee en heeft een jongere broer - Bobby studeerde af aan de Poway High school en was sportief tijdens zijn tienerjaren daar, terwijl hij meedeed aan worstelen. Op 18-jarige leeftijd verliet hij het huis van zijn ouders en begon in restaurants te werken om in zijn levensonderhoud te voorzien. Hij studeerde ook aan het Palomar College, maar stopte er uiteindelijk mee.

Bobby's tienerjaren waren niet zo gemakkelijk - hij begon methamfetamine en wiet te gebruiken toen hij 12 was, en werd pas clean toen hij 17 werd. Hij verklaarde ooit dat hij onder invloed was van zowel meth als LSD toen hij meedeed aan een worsteltoernooi dat hij wist te winnen. Hij was 12 jaar nuchter toen een producer bij MADtv hem vertelde dat hij niet grappig was en dat hij van de show zou worden gehaald - dit maakte hem depressief en hij begon weer drugs te gebruiken. Dankzij Lauren Dombrowski die vocht om hem weer op de show te krijgen, besloot hij onmiddellijk clean te worden en huilde hij op haar begrafenis nadat ze op 8 oktober 2008 aan kanker stierf - hij verklaarde later hoe dat een van de zeer zeldzame gelegenheden was dat je kon heb hem zien huilen, zoals hij maar een paar keer in zijn hele leven heeft gehuild.

Ik heb gestemd!!! #ImWitHer pic.twitter.com/zWOZI3jhlZ

— Bobby Lee (@bobbyleelive) 9 november 2016

Bobby's carrière in stand-up comedy werd gelanceerd in 1994, toen hij besloot het te proberen tijdens een van de amateuravonden in een café - na een jaar kreeg hij aanbiedingen om te openen voor enkele van de populaire comedians uit de industrie. Zijn familie steunde zijn komische carrière niet erg, omdat ze hem in het familiebedrijf wilden, maar werd meer ondersteunend nadat hij erin was geslaagd.

Tegenwoordig is Bobby zowel een succesvolle acteur als een komiek die verscheen in de Harold & Kumar Go To White Castle-film die in 2004 werd opgenomen, Pineapple Express in 2008 en De dictator opgenomen in 2012. Hij is ook populair omdat hij samen met Jenna Fischer en Oliver Hudson in de sitcom Splitting Up Together speelde.

Bobby Lee kan zijn gevonden op Instagram , en zijn account wordt momenteel gevolgd door meer dan 410.000 mensen, terwijl hij er bijna 600 foto's op heeft geüpload.

Khalyla's hobby's en interesses

Khalyla's grootste passie is Mixed Martial Arts - beter bekend als de afkorting MMA - maar is ook dol op het spelen van videogames, vooral UFC's MMA. Ze is een enorme dierenliefhebber en staat erom bekend gestrande en verlaten honden te redden en bedreigde honden en katten te adopteren - ze gebruikt haar populariteit en sociale media-accounts om huizen voor deze dieren te vinden. Ze heeft momenteel een huisdier hond genaamd Gobitron die ze ook redde, en hoewel hij ook zou worden geadopteerd, werden de twee onafscheidelijk, en dus bleef hij.

Geprobeerd voor 20 minuten en dit is het beste wat we konden doen. #familie foto

Gepost door Khalyla Kuhn Aan dinsdag 17 mei 2016

controverses

Veel fans van Bobby hebben Khalyla ervan beschuldigd alleen met hem te trouwen vanwege zijn rijkdom en roem, maar Khalyla is standvastig gebleven en heeft verklaard dat ze verliefd is op Bobby en dat dat de enige reden is waarom ze met hem is getrouwd - ze heeft ook gezegd dat ze leefde een redelijk comfortabel leven, zelfs voordat ze met Bobby begon te daten. Khalyla geniet echter van een luxueus leven, aangezien ze vaak in dure auto's te zien is, vakanties doorbrengt op dure plaatsen en altijd dure kleding en sieraden draagt.

Fanfeit

Khalyla is naar verluidt de eerste vriendin van Bobby, en het lijkt erop dat ze zijn laatste vriendin zou kunnen zijn - Bobby had blijkbaar geen meisjes gedateerd vóór Khalyla, en er werd zelfs gezegd dat hij homo was. In tegenstelling tot Bobby ging Khalyla met verschillende mannen uit voordat ze voor hem viel.

Uiterlijk en vermogen

Khalyla is momenteel 34 of 35 jaar oud, heeft lang bruin haar en bruine ogen, is 1,68 m lang en weegt ongeveer 54 kg – ze is een grote tattoo-liefhebber en heeft er een op haar linkerhand getatoeëerd , en een andere aan de linkerkant van haar bovenlichaam.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Khalyla geschat op minder dan $ 100.000, maar het huidige vermogen van Bobby Lee wordt geschat op meer dan $ 1 miljoen.

tante valentijn

tante valentijn

gianna dispenza leeftijd

Aanwezigheid op sociale media

Khalyla is behoorlijk actief op verschillende sociale-mediaplatforms, waardoor ze een internetpersoonlijkheid is - ze lanceerde haar Twitter-account in januari 2014 en heeft tot nu toe meer dan 17.000 volgers verzameld en bijna 650 keer getweet. Haar Instagram-account wordt gevolgd door bijna 130.000 mensen, terwijl ze er meer dan 1.000 foto's op heeft geüpload - ze heeft ook een Facebook-profiel, maar het lijkt erop dat ze het alleen gebruikt om in contact te blijven met haar vrienden en familie, aangezien andere mensen haar niet kunnen toevoegen als een vriend.

Aanbevolen