Websterren

Kiera McNally's Wiki, leeftijd, lichaam, relatie met Mac DeMarco

Kiera McNally Wiki Bio

Kiera McNally werd geboren in Canada op 16 juli 1990, dus onder het sterrenbeeld Kreeft en met de Canadese nationaliteit - is ze populair vanwege haar Instagram-account, dat ze gebruikt om gerestaureerde tweedehandskleding te verkopen.

Het vroege leven en onderwijs

Kiera heeft niet veel over haar vroege leven met het publiek gedeeld, maar sommige dingen met betrekking tot haar jeugd zijn nog steeds bekend.

Net als veel andere meisjes van haar leeftijd groeide Kiera op met de wens om model te worden, en zij en haar vrienden waren aan het wedijveren wie het eerst zou slagen. Kiera's interesses en dromen veranderden en leidden tot een punt waarop ze geen idee had wat ze wilde worden toen ze van school ging.

Bekijk dit bericht op Instagram

Telefoon dump

Een bericht gedeeld door Kiera McNally (@minikikiipad) op 19 december 2019 om 7:32 uur PST

Ze was een heel vriendelijk en sociaal meisje en had veel vrienden op de middelbare school – ze deden wat de meeste kinderen gewoonlijk op de middelbare school doen: ze gingen uit, feestten en dronken alcohol.

Kiera heeft niet over haar ouders gesproken omdat ze probeert hen weg te houden van media-aandacht - omdat ze niet heeft gesproken over het hebben van broers en zussen, dus het gerucht gaat dat ze enig kind is. Nadat ze was afgestudeerd aan de middelbare school, had Kiera verschillende banen om zichzelf financieel te kunnen onderhouden, en daarom schreef ze zich niet in op de universiteit.

De banen en carrière van Kiera

Kiera studeerde af aan de middelbare school die ze bijwoonde in Edmonton, Saskatchewan, Canada, en verhuisde vervolgens naar Montreal toen ze 19 werd.

Tijdens de vier jaar die ze daar doorbracht, had ze verschillende banen, waaronder serveerster in een restaurant en kleding verkopen in een winkel, maar ze vond dat ze geen vooruitgang kon boeken in Montreal en verhuisde daarom naar New York toen ze 23 werd.

Eenmaal in New York besloot ze haar eigen online winkel te lanceren, waar ze oude kleding en met de hand geborduurde items verkoopt - de kleding die ze verkoopt is zelden meer dan $ 50, en hun gemiddelde kosten zijn $ 30. Haar online winkel lijkt erg goed te werken en er volgen momenteel meer dan 15.000 mensen haar profiel op depop.com online winkel. Het is niet bekend of Kiera naast het online verkopen van deze kleding nog een andere baan heeft, maar het lijkt erop dat dit momenteel haar enige bron van inkomsten is.

Kiera Mcnally

Persoonlijk leven en relatie met Mac DeMarco

Kiera heeft niet veel over haar liefdesleven met het publiek gedeeld, en er is maar één vroegere en huidige relatie van haar waarvan het publiek weet.

Kiera ontmoette Mac DeMarco op de middelbare school en ze waren twee jaar beste vrienden voordat ze in 2009 met elkaar gingen daten. Ze verhuisden naar New York, gingen samenwonen en zijn sindsdien samen. Mac DeMarco is een populaire zanger en heeft meerdere liedjes over Kiera geschreven. Ze zijn nu al meer dan 10 jaar samen, maar het lijkt er niet op dat ze van plan zijn hun huwelijksgeloften binnenkort uit te wisselen, en ze hebben nog nooit gehoord dat ze praten over het stichten van een gezin.

Beiden zijn grote liefhebbers van dieren, en ze hebben een zwarte mopshond wiens naam Nightmare lijkt te zijn, terwijl ze ook een aantal katten hebben. Afgaande op Kiera's sociale media-accounts, is ze momenteel aan het daten met Mac DeMarco, is ze niet getrouwd en heeft ze geen kinderen.

Wie is Mac DeMarco?

McBriare Samuel Lanyon Mac DeMarco (Vernor Winfield McBriare Smith IV) werd geboren in Duncan, British Columbia, Canada op 30 april 1990, dus onder het sterrenbeeld Stier en met de Canadese nationaliteit – hij is een zanger en songwriter, multi-instrumentalist, en een producent. Hij heeft tot nu toe zes studioalbums uitgebracht, waarvan zijn eerste in 2012 en zijn laatste in 2019.

Het soort muziek dat hij produceert wordt blue wave en slacker rock genoemd - Mac noemt het jizz jazz.

Mac kreeg zijn naam van zijn overgrootvader Vernor Smith, die minister van Spoorwegen en Telefoons in Alberta was - Macs grootvader was rechter bij de Court of Queen's Bench of Alberta. Mac ging naar de McKernan School en speelde in die jaren in verschillende bands, waaronder de indierockband Meat Cleavers, de R&B-band The Sound of Love en de punkband Outdoor Miners. Nadat hij zich had ingeschreven, besloot hij zich op muziek te concentreren en ging hij niet naar de universiteit.

Mac begon mee te doen aan medische experimenten om genoeg geld bij elkaar te krijgen om zijn eigen muziek te maken en uit te brengen, en was ook bezig met wegenbouw. Zijn eerste album werd uitgebracht in de eerste helft van 2012 getiteld Rock-'n-roll-nachtclub en was een groot succes, dus bracht zijn label zijn volgende album uit, getiteld 2 - het album werd geprezen door de critici en won hem een ​​Best New Music award van Pitchfork magazine. Zijn derde album Salad Days werd uitgebracht op 1 april 2014 en bevatte drie nummers over zijn vriendin Kiera McNally. Zijn volgende album Another One landde op 7 augustus 2015, zijn instrumentale album Some Other Ones werd uitgebracht op 8 juli 2015 en zijn album This Old Dog op 5 mei 2017.

Haruomi Hosono zal verschijnen in extra uitvoering van Mac DeMarco! Gehouden op O-EAST met dubbele headliner https://t.co/F4xbNKlOAu #Haruomi Hosono #MacDeMarco

— ?Gepunt (@pointed_mag) 18 februari 2020

Here Comes the Cowboy was het nieuwste album dat op 5 maart 2019 door Mac werd uitgebracht en wordt sindsdien geprezen door de critici.

Dankzij zijn roem heeft Mac de kans gehad om in verschillende talkshows op tv te verschijnen en heeft hij zijn muziek in al deze shows gespeeld - zijn huidige vermogen wordt geschat op meer dan $ 1 miljoen, en hoewel hij meer dan een miljoen had volgers op zijn Instagram-account, het lijkt erop dat hij het heeft verwijderd.

Kiera's voorkeuren en andere interesses

Kiera brengt graag tijd door met haar vrienden en lekker eten. Ze is dol op muziek en kan verschillende instrumenten bespelen, waaronder saxofoon en gitaar – ze zat ooit in een band en treedt nu af en toe op in bars met haar vrienden.

Ze vindt het heerlijk om te chillen in de zon naast een zwembad, terwijl ze een goed tijdschrift leest - ze brengt veel van haar vrije tijd door met wandelen met haar mopshond, en de twee kunnen perfect met elkaar overweg omdat de mopshond niet graag veel wandelt en als het buiten te warm is, zit hij gewoon in de eerste plas water die hij vindt en wil hij niet bewegen. Kiera's grootste hobby is reizen, en ze heeft al talloze plaatsen in de VS bezocht - ze lijkt Canada niet te missen, aangezien ze tot nu toe slechts twee keer naar huis is gegaan.

Uiterlijk en vermogen

Kiera is momenteel 29 jaar oud. Ze heeft lang bruin haar en bruine ogen, is 1,65 m lang en weegt ongeveer 65 kg.

Gepost door l o n e Aan woensdag 19 juni 2019

Volgens gezaghebbende bronnen wordt haar huidige vermogen geschat op meer dan $ 300.000, en stijgt gestaag dankzij haar bedrijf in het verkopen van kleding.

Aanwezigheid op sociale media

Kiera is zeer actief op verschillende populaire sociale-medianetwerken, omdat dit erg belangrijk is voor haar carrière als online persoonlijkheid, maar ook voor haar werk als het verkopen van gerestaureerde kleding.

Ze lanceerde haar Twitter-account in januari 2012 en heeft bijna 1.500 volgers verzameld, terwijl ze slechts ongeveer 20 keer heeft getweet. Haar Instagram-account is waar ze aanvankelijk populair voor werd, en het telt momenteel meer dan 160.000 volgers terwijl ze er meer dan 420 foto's op heeft geüpload - ze heeft ook een Facebook-profiel, maar lijkt het alleen te gebruiken om contact te houden met haar vrienden en familie.

Aanbevolen