Ankers

Kim Christiansen (9 Nieuws) Wiki Biografie, leeftijd, echtgenoot, salaris, familie

Kim Christiansen (9 nieuws) Wiki Biografie en leeftijd

Kim Christiansen werd geboren op 27 november 1960 en is dus 59 jaar oud vanaf 2019. Kim, wiens nationaliteit Amerikaans is, is vooral bekend als journaliste en op dat gebied heeft ze meegewerkt aan 9 News.

Weer een leuk seizoen van Broncos Country met @Rod9sports Vanavond om 11. #9sport #voorseizoensoon #trainingskamp pic.twitter.com/WGJ7zBJrDs

- kim christiansen (@ Kim9news) 9 juli 2018

Netto waarde

$ 800.000

Etniciteit en achtergrond

Ze is blank en heeft blauwe ogen en blond haar. Ondanks dat ze het zevende decennium van haar leven is ingegaan, ziet de journalist er stralend uit en wordt ze gracieus ouder. Vanaf de opleiding van Christiansen was ze student aan de Universiteit van Colorado, waar ze haar diploma journalistiek en massacommunicatie behaalde. Hoewel ze in Omaha werd geboren, bracht Christiansen haar vormende jaren door in Arvada, toen haar familie daarheen verhuisde toen ze nog een baby was. Over haar ervaring toen ik daar opgroeide, zei ze dat ze zich geen idyllischer omgeving kon voorstellen om in op te groeien. veel manieren. Je kende elke buurman, en ik herinner me nog de buren waarmee ik opgroeide. In 1980 heette de journalist Miss Colorado, wat nog een ander interessant feit over haar is.

Kim Christiansen

Sociale media

Sommige van haar laatste berichten op Twitter bevatten een bericht waarin ze Colorado's mooiste #lentetijd schreef en een foto deelde van een prachtige zonsondergang in Colorado. Daarnaast retweette ze met het bijschrift dat Stanley Politano een van de vier mensen was die omkwamen bij de crash en brand van de I-70 van donderdag. Zijn familie deelde deze foto van hem met zijn vrouw Cathi. Stan was een bekende gaming- en casino-ontwikkelaar in Colorado. #9Nieuws.

Instagram

Ze heeft onlangs een foto van zichzelf en haar zus gepost en Happy National Sibling day! toegevoegd. Haar fans leken dol te zijn op de foto en complimenteerden haar verder en vertelden haar hoeveel ze op elkaar lijken. Daarnaast deelde ze een schattige throwback-foto van haar zoon, en zei Preschool dagen en nu plannen voor afstuderen..

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik stuur wat liefde naar mijn buffs. #skobuffs?⚫ #rockymountainshowdown

Een bericht gedeeld door Kim Christiansen (@kim9news) op 31 augustus 2018 om 7:40 uur PDT

Echtgenoot en gezin

Ondanks dat ze geheim blijft over wat persoonlijke informatie, weten we dat Kim getrouwd is met Greg Feith. Het echtpaar heeft een zoon genaamd Tanner, geboren in 2001 en het lijkt alsof ze een gelukkig en welvarend leven leiden als gezin, en dat is het enige dat er echt toe doet.

Carrière

Over het professionele aspect van haar leven gesproken, Kim werkt als verslaggever en nieuwsanker voor 9News. Voordat ze echter beroemd werd, werkte ze als schrijver en verslaggever voor algemene opdrachten. Vanaf 2017, na het vertrek van Adele Arakawa, verving Kim haar als hoofdanker. Dit vat zowat de hele carrière van Kim samen, aangezien ze alleen voor 9News heeft gewerkt. Daarover gesproken, zei ze dat ze het begon met het idee dat ze naar een kleine markt zou gaan, zoals de meeste mensen. Naar verluidt heeft ze echter als stagiaire gewerkt, maar 9News is haar enige professionele optreden. Over het algemeen heeft Kim, door een hardwerkende vrouw te zijn, professioneler kunnen groeien en meer bekendheid krijgen in de media.

Advocacy voor borstkanker

Naast erkenning voor haar buitengewone vaardigheden, wordt Christiansen ook erkend voor haar belangenbehartiging voor borstkanker. Ze verklaarde dat een van de redenen waarom ze gepassioneerd is over dat onderwerp, is omdat haar moeder meerdere angsten had die uiteindelijk geen kankerdiagnose waren. Je zou met je familie of je voorganger praten. Maar niemand heeft dat soort dingen buiten je huis besproken. Je zei niet: Hé, heb je vandaag een borstzelfonderzoek gedaan?, voegde Kim eraan toe.

Aanbevolen