Muzikanten

Kim Nam-joon (RM) wiki, hartoperatie, lengte, vriendin, rijkdom

Wie is Namjoon?

Kim Namjoon werd geboren op 12 september 1994 in Ilsan-gu, Goyang, Zuid-Korea, en is zowel songwriter als rapper, vooral bekend als onderdeel van de groep genaamd Bangtan Boys of BTS. De groep gaat sinds kort ook verder onder de naam Beyond the Scene, en ze hebben in de loop van hun carrière talloze prijzen gewonnen.

Bekijk dit bericht op Instagram

???

Een bericht gedeeld door BTS BTS Kim Namjoon RM (@btsnamjoon) op 18 juli 2019 om 11:18 uur PDT

De rijkdom van Namjoon

Hoe rijk is Namjoon? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 8 miljoen, verdiend door succes in zijn talrijke inspanningen. De groep heeft gezamenlijk een nettowaarde van meer dan $ 60 miljoen, en naarmate hij zijn carrière voortzet bij BTS, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Namjoon groeide op naast een jongere zus en op jonge leeftijd zag hij zichzelf niet als rapper, maar wilde hij bewaker worden vanwege de indruk die hij op uniformen had. Toen hij opgroeide, ontwikkelde hij een sterke interesse voor optreden, en na zijn toelating tot de middelbare school schreef hij zich in bij Cyberuniversiteit van Seoel , studerend voor een graad in Broadcasting en Performing Arts. De universiteit staat bekend als een online universiteit met meer dan 11.000 ingeschreven studenten en wordt in 2007 de Best Cyber ​​University genoemd.

Kim Namjoon

Het werd in 2000 opgericht door de wet van levenslang onderwijs en kreeg accreditatie via hun ministerie van Onderwijs. Ze hebben een hoofdkantoor in Mia-dong, Gangbuk-gu met regionale campussen verspreid over Zuid-Korea. Namjoon was een van de best beoordeelde leden van het nationale schoolexamen, met een hoge IQ-score van 148 en een TOEIC-score van meer dan 900. Tijdens zijn jeugd realiseerde hij zich dat hij Engels moest leren, dus keek hij naar populaire sitcoms en studeerde in Nieuw-Zeeland. Hij leerde ook Japans spreken.

Muziek carriëre

Tijdens zijn schooltijd overwon hij de stress van studeren door te rappen en terwijl zijn ouders wilden dat Namjoon een reguliere baan zou hebben, verklaarde hij dat hij rapper wilde worden, daarbij verwijzend naar zijn sterke liefde voor muziek en de aandacht die hij kreeg van liedjes schreef hij op school. Hij ging onder de naam Runcha Rada, gebaseerd op het videogamekarakter met dezelfde naam in Maple Story. Hij maakte zijn debuut als underground-rapper en was uiteindelijk het eerste lid dat tekende bij BTS .

[FOTO'S] 04.12.19 | #RM En #JIN nee De Elvis Duran Z100 Ochtendshow.

kr. GettyImages pic.twitter.com/2mUPRuZavB

— Kim Namjoon Br (@KimNamjoonBr) 13 april 2019

BTS werd opgericht in 2013 en is een zevenkoppige jongensband die het grootste deel van hun muzikale output creëert. Ze begonnen oorspronkelijk als een hiphopgroep, hoewel hun muziek later begon te evolueren naar een breed scala aan genres. Van hun muziek is vaak bekend dat ze sociaal en persoonlijk commentaar bevatten, waarbij verschillende onderwerpen worden behandeld. Ze hebben liedjes geschreven over geestelijke gezondheid, verlies, individualisme, met verwijzingen naar literatuur. Twee jaar later begon hun werk erkenning te krijgen in de VS en kwam het in de Billboard 200 terecht. Sommige van hun albums omvatten 2 Cool 4 Skool en The Most Beautiful Moment in Life: Young Forever.

Succes in BTS

Hun album uit 2016, getiteld Wings, zou hun eerste album worden dat meer dan een miljoen exemplaren in Zuid-Korea zou verkopen, en zou de band helpen een speerpunt te worden in de Korean Wave in de VS. Ze werden de eerste Koreaanse groep die een Recording Industry Association of America (RIAA)-certificering ontving, en de enige Koreaanse act die bovenaan de Amerikaanse Billboard 200 stond met hun album Love Yourself: Tear uit 2018. Hun releases daarna zouden bovenaan de hitlijsten blijven staan, waaronder Map of the Soul: Persona en Love Yourself: Answer, waarmee ze de eerste groep sinds The Beatles waren die in minder dan een jaar drie nummer één-albums had.

Ze zijn nu de bestverkopende artiesten in Zuid-Korea aller tijden en hebben het record voor het bestverkochte album in de Koreaanse geschiedenis met Map of the Soul: Persona. Ze waren ook de tweede best verkopende artiest van 2018 en wonnen de Billboard Music Award voor Top Duo/Group in 2019. Ze hebben de bijnaam Princes of Pop gekregen en worden beschouwd als een van de meest invloedrijke beroemdheden van Korea. Ze zijn ook verantwoordelijk voor het aantrekken van buitenlandse toeristen die het land bezoeken, helpen de economie, en ze zijn onlangs een partnerschap aangegaan met UNICEF voor filantropische inspanningen.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van Namjoon. Veel bronnen stellen dat hij jong is en waarschijnlijk gefocust op zijn carrière. Zuid-Koreaanse talenten staan ​​er ook om bekend onder strikt beheer te staan ​​als het gaat om romantische ondernemingen. Hij heet RM of Rap Monster in BTS en heeft ook solowerk uitgebracht. Hij is ook geweest gecrediteerd als verantwoordelijk voor het schrijven van een groot aantal nummers, met meer dan 130 nummers aan hem toegeschreven.

Gepost door Kim Namjoon Aan woensdag 30 december 2015

In plaats van een persoonlijk social media-account is Namjoon onderdeel van het collectieve BTS Instagram-account, dat ruim 19 miljoen volgers heeft. De meeste van hun online en persoonlijke inspanningen worden beheerd door hun vertegenwoordiging, inclusief hun buitenlandse projecten. Hij heeft gezegd dat hij een haat-liefdeverhouding heeft met de naam Rap Monster, zoals die werd gekozen tijdens zijn idool-stagedagen. Hij besloot het te veranderen in RM omdat het niet langer representatief was voor de muziek die hij maakt. Nu kan de naam een ​​spectrum van dingen betekenen, zoals Real Me. Hij is te zien geweest in tal van publicaties, zoals het Amerikaanse tijdschrift XXL, dat een lijst met Koreaanse rappers die je moet kennen heeft uitgebracht.

Aanbevolen