Journalisten

Kimberly Atkins (MSNBC) Wiki Biografie, leeftijd, echtgenoot, broers en zussen, salaris

Kimberly Atkins (MSNBC) Wiki Biografie, leeftijd, echtgenoot, broers en zussen, salaris

Kimberly Atkins werd geboren op 30 maart in de late jaren 1970, in Michigan, VS, Atkins, dus onder het sterrenbeeld Ram, en haar nationaliteit is Amerikaans. Ze is een omroepjournalist, vooral bekend als senior correspondent van WBUR-FM. Omdat ze een hardwerkende vrouw is, heeft Atkins bekendheid gekregen en naam gemaakt, maar ze stelt ook enkele vragen over haar vroege en privéleven, die we in het artikel zullen bespreken.

Bekijk dit bericht op Instagram

Dus ik heb mijn haar gevlochten alleen voor mijn vakantie, maar ik vind het wel leuk. Misschien houd ik de stijl nog wel even. Wat denk je? ? #naturalhair #curlsorbraids #braidedhairdontcare

Een bericht gedeeld door Kimberly Atkins (@kimberlyeatkins) op 17 februari 2019 om 15:28 PST

Echtgenoot en kinderen

Atkins houdt het grootste deel van de informatie over haar persoonlijke leven liever achter gesloten deuren en deelt niet te veel met de media. Dit heeft velen ertoe gebracht te geloven dat ze vanaf vandaag single zou kunnen zijn. Naar verluidt is ze nooit getrouwd geweest en heeft ze geen kinderen, maar wie weet wat de toekomst voor haar in petto heeft?

Netto waarde

Dus hoe rijk is Kimberly Atkins vanaf begin 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze correspondent een vermogen van meer dan $ 1 miljoen, opgebouwd uit haar carrière in het eerder genoemde veld. Ze heeft echter niet gesproken over haar bezittingen, zoals huizen en voertuigen, maar omdat ze een hardwerkende vrouw is, lijkt ze in staat om voor zichzelf en voor elk gezin te zorgen.

Kimberly Atkins

Etniciteit en achtergrond

Als het gaat om Kimberly's etniciteit, is ze zwart en heeft ze bruine ogen en weelderig donker haar, wat perfect bij haar huidskleur past. Afgaande op de foto's die op internet beschikbaar zijn, ziet ze er altijd goed uit op evenementen die ze bijwoont, wat aangeeft dat ze tijd en moeite in haar uiterlijk steekt. Over haar opleiding gesproken. Atkins was een student aan de Wayne State University, studeerde af in journalistiek en ging naar de Columbia Graduate School of Journalism, waar ze haar master behaalde. Daarnaast heeft ze twee graden van Boston University, een Juris Doctor van de School of Law en een master in Mass Communication van het College of Communication.

Sociale media

Kimberly is actief op het gebied van nieuws en entertainment en is natuurlijk actief op sociale media, zoals Twitter , die ze gebruikt om met haar fans te communiceren en om haar werk te promoten. Ze heeft meer dan 20.000 volgers en beschrijft zichzelf als een herstellende advocaat en nerd. Sommige van haar laatste berichten bevatten een tweet waarin ze schreef: Dit is een weekend van heilige en spirituele dagen in de christelijke, joodse en islamitische religies. Het is ook een tijd waarin verschillende mensen die ik dierbaar zijn, te maken hebben met trieste en uitdagende levensgebeurtenissen. Ik vraag u om hen allemaal, en elkaar, in uw gebeden op te nemen. Ze heeft ook foto's van de Notre Dame van Parijs gepost en heeft gesproken over de nasleep van de brand die bijna het hele gebouw in brand heeft gestoken. Ze heeft onlangs een foto van haar hond geüpload met het volgende bijschrift Seriously. Het is allergieseizoen, dus ik moet hem epsom voetbaden geven. Hij heeft voedselallergieën waarvoor duur voedsel nodig is. Hij heeft een betere ziektekostenverzekering dan ik. Ik zou alles doen voor deze kleine kerel, maar dit is niet het beeld van onverantwoordelijke gebrokenheid.. Haar fans lijken te hebben genoten van het zien van haar schattige huisdier, een inzicht in haar persoonlijke leven, en lieten talloze lieve reacties achter.

Wachten op het Witte Huis @Rode kousen ceremonie te beginnen. pic.twitter.com/CRr0BSYWzs

— Kimberly Atkins (@KimberlyEAtkins) 9 mei 2019

Instagram

Kimberly ook actief op Instagram , waar ze vaak foto's uit haar privéleven plaatst, zodat haar volgers een kijkje achter de schermen kunnen nemen. Ze gebruikte dit platform ook om te rouwen over de brand in de Notre Dame. Begin april deelde ze een foto van zichzelf en haar collega Pete Buttgieg, en een fan liet een opmerking achter met de vraag waar hij de chat kon bekijken die ze modereerden. In augustus 2018 bezocht ze Ierland en gebruikte haar Instagram-account om haar liefde voor het land te uiten, met een foto van zichzelf en een Iers kasteel.

Carrière

Atkins is een in Washington gevestigde, senior correspondent van WBUR-FM, en in die functie behandelt ze congresdelegaties, de politiek en de federale overheid. Ze is sinds 2014 ook de bureauchef van Boston Herald Washington. Daarnaast geeft ze nieuwsanalyses voor MSNBC, waarmee ze haar vaardigheden verder bewijst.

tv-carrière

Atkins maakte haar tv-debuut in 2017, toen ze in twee afleveringen van America's News Headquarters verscheen, en vervolgens in hetzelfde jaar aan The 11th Hour werkte met Brian Williams. Ze begon ook te verschijnen in Deadline: White House, een tv-programma van een uur over nieuws en politiek, dat doordeweeks om 16.00 uur wordt uitgezonden. Nadat ze het genoemde project in 2018 had afgerond, voegde ze zich bij de cast van Kasie DC, een zondagavondnieuws- en politiek-tv-serie uitgezonden op MSNBC en gehost door Kasie Hunt, die in oktober 2017 in première ging en op zondag om 19.00 uur uitgezonden wordt. In hetzelfde jaar had Atkins nog twee projecten, die te zien waren in Meet the Press en Morning Joe. Door aan de eerste te werken, kreeg ze de kans om samen te werken met mensen zoals Chuck Todd en David Gregory en meer bekendheid te krijgen, aangezien het programma is genomineerd voor zeven Emmy Awards. Aan de andere kant, in Morning Joe, werkte Kimberly samen met Joe Scarborough, Mika Brzezinski en Willie Geist. Over het algemeen heeft Atkins zeven tv-optredens gehad, waardoor ze beroemd werd en naam maakte.

Aanbevolen