Acteurs

Kimberly Conrad's Wiki Bio. Wie was de ex-vrouw van Hugh Hefner?

Wie is Kimberly Conrad?

Kimberly Conrad werd geboren op 6 augustus 1962 in Moulton, Alabama, VS, en is zowel een model als een actrice. Ze werd bekend omdat ze eind jaren tachtig enorm veel aandacht kreeg, toen ze de tweede vrouw van Playboy-oprichter Hugh Hefner werd. nadat ze in 1989 de Playmate van het Jaar was geworden.

De rijkdom van Kimberly Conrad

Hoe rijk is Kimberly Conrad? Vanaf begin 2020 schatten bronnen een nettowaarde van fictief $ 1,5 miljoen - 'fictief' omdat de nalatenschap van wijlen Hugh Hefner nog moet worden verdeeld, na zijn dood in 2017, waarvan zij naar verwachting de begunstigde zal zijn.

Hoewel ze een aanzienlijk inkomen verdiende als Playboy Playmate, was de belangrijkste reden waarom haar rijkdom veel toenam, te wijten aan het vermogen van haar ex-man, aangezien Hefner een geschat vermogen had van meer dan $ 110 miljoen op het moment van hun scheiding. Dit hielp haar in de positie waarin ze nu is.

Het vroege leven en het begin van een carrière

Terwijl Kimberley werd geboren in Moulton, Alabama, verhuisde haar familie en vestigde zich in Reno, Nevada toen ze vier jaar oud was. Ze bleef daar de volgende acht jaar, en toen verhuisde het gezin naar British Columbia, Canada, waar ze het grootste deel van haar tienerjaren doorbracht. Op 17-jarige leeftijd begon ze lokaal veel aandacht te krijgen, wat leidde tot een paar modellering projecten.

Gedurende deze tijd werd ze ontdekt door modellenagent John Casablancas, die haar zou uitnodigen om voor Elite Model Management te werken. Ze werkte voornamelijk als onderdeel van de mode-industrie in Canada en dit zou er uiteindelijk toe leiden dat ze de lokale fotograaf Ken Honey uit Vancouver ontmoette, die in het verleden een paar projecten met Playboy had gedaan. Hij overtuigde haar om uit te proberen voor modellenwerk bij het prestigieuze tijdschrift, en ze accepteerde, wat haar in de jaren tachtig internationale faam bezorgde.

Kimberly Conrad

Werken met Playboy

Playboy is een lifestyle- en entertainmentmagazine voor mannen dat in 1953 werd opgericht door Hugh Hefner. Het tijdschrift werd bekend om zijn functie van naakte of semi-naakte modellen, ook wel bekend als Playmates. Het tijdschrift staat bekend als een belangrijk stuk tijdens de seksuele revolutie en is een van 's werelds bekendste merken. Vanaf het begin van de gedrukte publicatie is de publicatie sindsdien uitgebreid tot tal van media, waaronder televisie en de digitale ruimte. Ze hebben ook rollen gespeeld over tal van populaire persoonlijkheden op verschillende gebieden, waaronder regisseurs, componisten, auteurs, religieuze figuren, atleten en nog veel meer.

Na een paar projecten met het bedrijf werd Kimberly in januari 1988 uitgeroepen tot Playmate of the Month en kwam ze in aanmerking om te strijden voor een van de meest prestigieuze titels in het bedrijf, Playmate of the Year, die ze in 1989 won. Na haar selectie , kreeg ze verder aandacht dankzij haar huwelijk met de oprichter van het tijdschrift, Hefner. Hoewel ze grotendeels inactief is geweest met modellenwerk sinds ze een gezin stichtte, keerde ze terug om te drukken in 2017, toen ze haar Playmate of the Year-cover dupliceerde naast eerdere winnaars, waaronder Renee Tenison, Cathy St. George, Monique St. Pierre, Lisa Matthews en Charlotte Kemp.

-Cathy St. George 1982
-Charlotte Kemp 1982
-Lisa Matthews 1991
-Kimberly Conrad Hefner 1988-Renee Tenison 1990
-Monique St. Pierre 1979
-Candace Collins 1979 #playboy #cathystgeorge #charlottekemp #lisamatthews #kimberlyconradhefner #renetenison #moniquestpierre #candacecollins pic.twitter.com/7QTeVk8pAG

— Γιαδεσιμότατος Dagboeken ?⚪♤ (@RWBDTrashtalker) 14 oktober 2018

Voormalige echtgenoot – Hugh Hefner

Na het starten van het Playboy-magazine bleef Hugh vele jaren hoofdredacteur, en tijdens de eerste jaren van de publicatie verwierf hij veel bekendheid voor het presenteren van onthullende foto's, wat leidde tot beschuldigingen van obsceniteit. Het tijdschrift was echter in staat om uit zijn aanvankelijke negatieve positie te komen, omdat het functies van populaire beroemdheden begon te vertonen - in de eerste editie was Marilyn Monroe te zien in een naaktkalender-shoot.

Na vele jaren aan slechts een tijdschrift te hebben gewerkt, was Hefner verantwoordelijk voor de uitbreiding van het merk naar andere soorten bedrijven.

Hij richtte het wereldnetwerk van Playboy Clubs op, genoemd naar het tijdschrift. Hij creëerde ook zijn eigen luxe herenhuis, waar zijn speelkameraadjes konden delen in zijn wilde feestende leven. Deze levensstijl trok vaak de aandacht van de media, omdat hij een voorstander werd van vrijheid van meningsuiting en seksuele bevrijding. Hij was ook een politiek activist en koos de kant van de Democratische Partij. Andere pleidooien die hij promootte, waren de First Amendment Rights, dierenredding en de restauratie van het Hollywood Sign. Hij overleden bij hem thuis in 2017, op 91-jarige leeftijd.

Bekijk dit bericht op Instagram

'Ik wil leven in een samenleving waarin mensen impopulaire meningen kunnen uiten, omdat ik weet dat daardoor een samenleving groeit en rijpt.' -Hugh M. Hefner

Een bericht gedeeld door Hugh M. Hefner (@hughhefner) op 4 oktober 2019 om 13:08 PDT

Priveleven

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Kimberley in 1989 met Hugh trouwde, en hun huwelijk kreeg internationale media-aandacht, deels vanwege het leeftijdsverschil van 36 jaar, evenals zijn levensstijl. Hun huwelijk werd door de strip Doonesbury aangeduid als het late einde van de jaren zeventig. Ze kregen samen twee kinderen, van wie er één later het publieke gezicht zou worden van het tijdschrift Cooper Bradford Hefner, maar die later het bedrijf verliet om zijn eigen merk te beginnen. Tijdens hun huwelijk werd gemeld dat Kimberly verantwoordelijk was voor het veranderen van de Playboy Mansion in een conservatiever huishouden voor hun kinderen.

Ze bleven negen jaar samen voordat ze uit elkaar gingen, maar bleven nog 11 jaar getrouwd. Hefner zei dat hij van haar zou scheiden, maar ze stond erop getrouwd te blijven voor hun kinderen. Ze verhuisde naar een huis naast de Playboy Mansion, en toen hun jongste kind 18 werd, vroeg hij de echtscheiding aan en verklaarde onverzoenlijke verschillen. Ze probeerde een rechtszaak aan te spannen om vermoedelijk meer van het grote vermogen van Hefner te krijgen, maar er kwam niets van, toen de twee hun scheiding in 2010 afrondden. Het is niet bekend of ze nog meer relaties heeft gehad of hertrouwd is na Hefner. Haar voormalige echtgenoot trouwde daarentegen met een andere Playmate - Crystal Harris - en ze bleven samen tot zijn overlijden.

Aanbevolen