Beroemde Echtgenoten

Kimberly Innocenzi Wiki Biografie. Joe Girardi's vrouw leeftijd, vermogen, kinderen

Wie is Kimberly Innocenzi?

Kimberly Innocenzi werd geboren in de Verenigde Staten van Amerika en is vooral bekend als de vrouw van honkbalmanager Joe Girardi, die voorafgaand aan zijn carrière als manager een professionele honkbalspeler was in de Major League Baseball (MLB) en drie World Series won met de New York Yankees.

New York Yankees – #25 2016 – (?: Mike Carlson/Getty Images) @yankees

Gepost door Joe Girardi Aan vrijdag 24 mei 2019

Het vermogen van Kimberly Innocenzi

Hoe rijk is Kimberly Innocenzi? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 100.000, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen. Haar vermogen is mogelijk aanzienlijk verhoogd door haar man, die een vermogen heeft dat wordt geschat op meer dan $ 15 miljoen. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Er is heel weinig bekend over het vroege leven van Kimberly, met bijna geen details over haar familie. Hoewel haar geboorteplaats niet is bevestigd, is bekend dat ze opgroeide in Lake Forest, Chicago, Illinois. Ze heeft altijd interesse getoond in sport en op de middelbare school speelde ze voor het tennisteam van de school, en deed ze het liefst mee in de categorie dubbelspel.

Kimberly Innocenzi en Joe Girardi

Na haar toelatingsexamen van de middelbare school schreef ze zich in bij Noordwestelijke Universiteit (NU), met zijn hoofdcampus in Evanston, Illinois, bekend om zijn talrijke spraakmakende programma's en hogescholen. Enkele van de bekende scholen zijn Medill School of Journalism, McCormick School of Engineering and Applied Science, Kellogg School of Management en Feinberg School of Medicine. Het heeft een uitgebreid doctoraatsprogramma en de faculteit omvat 19 Nobelprijswinnaars, terwijl het ook een toonaangevende producent is van bekroonde acteurs, actrices, regisseurs, toneelschrijvers en schrijvers. Het is ook een van de oprichters van de Big Ten Conference, de enige particuliere universiteit in de conferentie.

Leven na school

Na het voltooien van haar opleiding, diende Innocenzi enige tijd als lerares in de derde klas, terwijl ze verschillende aspecten van haar leven, zoals het gezin, in evenwicht hield. Uiteindelijk begon ze haar aandacht meer te richten op de Goed Nieuws Club , waar ze al sinds haar kindertijd aan verbonden is. De club is een programma bedoeld voor kinderen van vijf tot twaalf jaar en biedt verschillende activiteiten, zoals bijbellessen, spelletjes, liedjes en herinneringsverzen. Het maakt deel uit van de Child Evangelism Fellowship (CEF) als haar leidende bediening, die ook instructeurs opleidt om het te onderwijzen. Volgens de organisatie hebben ze meer dan 42.000 clubs in openbare scholen over de hele wereld.

Kimberly is heel open en actief geweest als het gaat om haar plaatselijke kerk. Ze is altijd openhartig geweest over haar geloof, en in de tijd dat haar man in de grote competities speelde, begon ze een bijbelstudiegroep binnen de Chicago Cubs, waar ook andere spelers en hun vrouwen deel van uitmaakten. De Cubs zijn lid van de MLB's National League (NL) Central-divisie en hebben deelgenomen aan 11 World Series, hoewel haar man niet echt de aandacht trok van het team, maar veel bekendheid verwierf toen hij begon te spelen met de New York Yankees .

Echtgenoot – Joe Girardi

Joe speelde honkbal tijdens de middelbare school en universiteit, waardoor hij werd opgesteld tijdens de 1986 MLB Draft waarin hij tijdens de vijfde ronde werd geselecteerd. Hij bracht de volgende vier seizoenen door in de minor leagues van de Chicago Cubs voor zijn debuut. Vervolgens bracht hij zijn eerste drie jaar door in de majors bij de Cubs en werd vervolgens in 1993 geselecteerd door de Colorado Rockies nadat hij onbeschermd was achtergelaten tijdens de uitbreidingstrekking. Hij bleef goed presteren in de komende seizoenen.

Joe is klaar voor de wedstrijd van vanavond, jij ook? pic.twitter.com/XcwJzfGOkE

— De Joe Girardi-show (@JoeGirardiShow) 11 juli 2014

In 1995 werd hij overgenomen door de New York Yankees in een ruil en zou daarna tot bloei komen met het team, waardoor ze drie World Series wonnen tijdens zijn tijd daar. Daarna stopte hij in 2003 nadat hij met nog twee teams had gespeeld. Na zijn professionele run eindigde, werd hij zowel een omroep als een coach. In 2005 werd hij benoemd tot manager van de Florida Marlins, maar bleef daar slechts een seizoen. Twee jaar later kreeg hij de functie van manager van de New York Yankees aangeboden en bleef hij tot 2017 bij het team. Gedurende zijn ambtstermijn werden de Yankees een sterk verbeterd team.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is het bekend dat Innocenzi en Girardi samen zijn sinds de universiteit en sinds 1990 getrouwd zijn; ze hebben drie kinderen en het gezin woont in Purchase, New York. Beiden zijn vrome christenen; volgens hem is zij verantwoordelijk voor het leiden van hem tot het christelijk geloof en om hem meer over Jezus te leren. Ze heeft hem gedurende zijn hele carrière gesteund, zelfs in het begin toen hij net in de minor leagues zat. Tijdens haar vrije tijd organiseert ze ook liefdadigheidsevenementen en heeft ze inzamelingsacties gedaan om maagkankeronderzoek te ondersteunen.

Ondanks alle bekendheid van haar man is er zeer weinig persoonlijke informatie over haar beschikbaar. Een van de redenen waarom dit zo is, is omdat ze niet online aanwezig is op een van de grote sociale-mediawebsites en zichzelf liever buiten de schijnwerpers houdt. Op deze manier beschermt ze zowel haar privacy als die van haar kinderen. Haar man heeft veel publieke inspanningen met zijn management- en omroepwerk en is daarom ook vaak in het nieuws.

Aanbevolen