Ankers

Kimi Evans (ABC7 weer) Wiki Biografie, leeftijd, getrouwd, salaris, familie

Wie is Kimi Evans?

Kimi Evans is een Japans-Amerikaanse meteoroloog in een weekendochtend voor ABC7 Eyewitness News. Ze heeft bekendheid verworven door haar harde werk en heeft naast ABC7 ook voor netwerken als KHON en CW6 gewerkt.

Dus, wil je meer te weten komen over Kimi Evans, van haar kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons, want we stellen je voor aan deze prominente meteoroloog en weerverslaggever.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gelukkige zondag! Ik ben een beetje geobsedeerd door de zonsopgang vanmorgen! Hoe ga jij deze prachtige dag beleven?! . . . @abc7la @abc7weather #abc7eyewitness #Sunrise #LosAngeles #SouthernCalifornia #SoCal #SoCalWX #LAWX #Meteorology #Meteorologist #TheWeatherDiva #obsession #ootd

Een bericht gedeeld door Zoals Evans (@abc7kimi) op ​​14 april 2019 om 06:31 uur PDT

Kimi Evans Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Kimi Evans werd geboren op 27 februari 1972 in Los Angeles, Californië; haar moeder is Japans, terwijl haar vader Amerikaans is. Ze werd opgevoed door haar moeder sinds haar vader het gezin verliet kort na haar geboorte. De twee kwamen later weer bij elkaar, maar hij stierf in februari 2018 na een lange strijd tegen kanker. Kimi bracht een aantal jaren door in Japan, waar ze naar de Christian Boarding Missionary School ging, maar keerde terug naar de VS en rondde de middelbare school af in Orange County. Na haar toelatingsexamen schreef Kimi zich in aan de University of Southern California, waar ze haar bachelorstudie afrondde en later haar studie voortzette aan de Mississippi State University, waar ze een certificaat behaalde van Broadcast Meteorology.

Modelleringscarrière, meteorologie begin

Voordat ze zichzelf in de meteorologie probeerde, was Kimi een model; in haar tienerjaren was ze onder meer te zien in het tijdschrift Seventeen. Voordat ze voor meteorologie koos, had ze nog één interesse: Kimi was vertaler voor Japanse en Engelse talen en werkte voor een Japans filmbedrijf. Door haar werk kwam ze in contact met Cindy Crawford.

Toch koos ze toch voor een carrière op televisie, toen ze een bruiloft bijwoonde in Hawaii; ze liet haar videoband zien aan verschillende nieuwszenders in Hawaii, wat resulteerde in een week vol sollicitatiegesprekken. Kimi's professionele carrière begon officieel toen ze in 2008 bij KHON kwam werken, het weeranker van het in Hawaï gevestigde station uitriep en daar enige tijd bleef, haar vaardigheden aanscherpte en de nodige ervaring opdeed voor haar toekomstige carrière. Na haar verblijf bij KHON werd ze lid van de CBS Corporation, waar ze als meteoroloog aan de slag ging, een functie die Kimi de volgende twee jaar bekleedde, en kreeg toen een aanbod van CW6 dat ze accepteerde.

Zoals Evans

Stijging naar bekendheid

Gaandeweg werd haar carrière succesvoller en bleef ze vijf jaar bij CW6, waar ze werkte als meteoroloog en verkeersverslaggever. Haar naam werd meer erkend en ze werd aangeworven door NBC Universal; dit was een heel nieuw niveau voor Kimi toen ze zich aansloot bij een van de Big Three-televisienetwerken. Ze zette haar opkomst naar het sterrendom voort en trad in 2017 officieel toe tot ABC toen ze werd aangesteld als meteoroloog in het weekend voor ABC7 Eyewitness News, wat haar een ster maakte.

Carrière naast televisie

Kimi heeft naast meteorologie ook andere interesses en is zelf een aantal ondernemingen begonnen. De eerste is Kimi Evans Consulting, die al meer dan 18 jaar actief is, terwijl haar andere onderneming een fitnessstudio is met de naam Pilates Plus Pacific Beach die sinds november 2010 actief is.

Kimi Evans Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Kimi een behoorlijk succesvolle meteoroloog en weeranker geworden, wat haar rijkdom alleen maar heeft vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Kimi Evans is, vanaf begin 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Evans maar liefst $ 1 miljoen is, wat behoorlijk behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Kimi Evans Persoonlijk leven, huwelijk, echtgenoot, kinderen?

Wat weet je over het persoonlijke leven van deze prominente meteoroloog? Nou, Kimi is niet erg open geweest als het gaat om het delen van details over deze aspecten van haar leven, en volgens rapporten is Kimi momenteel vrijgezel en volledig gefocust op haar carrière. Op het moment dat ze informatie over haar liefdesleven deelt, zullen we er zijn om het met je te delen, maar voor nu is Kimi's eerste keuze haar carrière.

Komt eraan ... uw volledige weersvoorspelling! We verwachten een enorme schommeling in temperaturen! Liever de koeler…

Gepost door Zoals Evans Aan dinsdag 2 april 2019

Kimi Evans internetaanwezigheid

In de loop der jaren is Kimi behoorlijk populair geworden op sociale mediaplatforms, vooral op Facebook en Instagram, hoewel ze ook geen onbekende is op Twitter. Haar officiële Facebook-pagina heeft meer dan 30.000 fans, met wie ze haar meest recente carrièreprestaties heeft gedeeld, zoals haar verslag over een aardbeving, die je allemaal kunt zien als je naar haar officiële pagina gaat. Je kunt Kimi vinden op Instagram ook, waarop ze meer dan 12.000 volgers heeft en ook heeft gebruikt om haar carrière te promoten, en we kunnen haar vaak zien weersvoorspellingen onder andere posten. Kimi is ook actief op Twitter, waarop ze meer dan 6.000 volgers heeft.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente meteoroloog en weernieuwsanker, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is.

Aanbevolen