Beroemdheden

Vriendelijk Keyin's Wiki Biografie, leeftijd, afmetingen, vriendin, vermogen

Wie is Kindly Keyin?

Vriendelijk Keyin werd geboren op de 14eeSeptember 1987, in Californië, VS, van gedeeltelijk Ierse afkomst. Hij is nu een 31-jarige YouTuber en een internetster. Kindly Keyin werd beroemd om zijn gezinsvriendelijke video's met vaak komische gamegerelateerde inhoud. Zijn video's combineren comedy en educatieve inhoud, en zijn vooral bedoeld voor een jonger publiek. Hij uploadde zijn eerste video in 2016 en is sindsdien een van de populairste gamers op het platform geworden.

Bekijk dit bericht op Instagram

Afgelopen weekend de zeeolifanten in San Simeon, CA bezocht. Echt geweldige dieren, maar waardeer het dat je deze foto's niet kunt ruiken ... ?

Een bericht gedeeld door graag dan (@kindlykeyin) op 21 februari 2018 om 10:11 uur PST

Begin op YouTube

inspreken een interview over de inspiratie voor het starten van zijn YouTube-kanaal, zei vriendelijk dat hij als kind opgroeide in Californië verliefd werd op videoproductie. Hij en zijn vrienden gingen vaak skateboarden en namen video's van zichzelf op die hij later monteerde. Bovendien genoot hij van videogames zodra hij kennismaakte met de gameconsoles van SEGA en Nintendo. Hij zag YouTube in eerste instantie als een perfect platform waar hij zijn twee passies kon combineren.

Deelde ook vriendelijk met zijn fans dat Mega Man X de eerste game was waar hij verliefd op werd. Hij was pas acht jaar oud toen zijn ouders hem de game kochten, wat tot op de dag van vandaag een van zijn favoriete games is. In feite was de eerste video die hij op zijn kanaal uploadde eigenlijk een gameplay-video van die game, getiteld Jumpin' and Shootin' - Let's Play Mega Man X Episode 1. Hoewel Kindly enthousiast communiceert met zijn fans, over verschillende leeftijdsgroepen heen, hij is niet happig op het delen van veel andere details over zijn persoonlijke leven. Daarom is er een gebrek aan informatie over zijn leven voorafgaand aan zijn YouTube-dagen.

graag dan

Stijging naar bekendheid op YouTube

Hoewel hij pas drie jaar geleden zijn eerste video op YouTube uploadde, slaagde Kindly Keyin erin zichzelf te beveiligen als een van de YouTube-iconen en de populairste gezinsvriendelijke makers van gamecontent ter wereld. Als fervent fan van zowel pc- als consolegames, was Kindly er altijd zeker van wat voor soort inhoud hij wilde maken en uploaden naar zijn kanaal. Zijn kanaal bevat nu gameplay-video's van meer dan 100 games, waarvan Mario Kart, Hello Neighbours, Minecraft en Mega Man X de meest populaire zijn.

Toen zijn kanaal nog in de kinderschoenen stond, merkte Kindly op dat er een gebrek was aan videogamekanalen die gezinsvriendelijke inhoud aanboden, geschikt voor alle leeftijden; gelukkig was het precies het soort inhoud dat hij het leukst vond om te maken. Over zijn kanaal gesproken, vriendelijk verklaarde dat zijn belangrijkste doel was om een ​​leuke en vriendelijke omgeving te creëren, en om een ​​sterke nadruk te leggen op edutainment-spellen - spellen die leren combineren met leuke spelachtige activiteiten, zoals wiskundequizzen, geheugentests enz. Naarmate zijn populariteit toenam, werd Kindly in staat om zijn baan van 12 jaar op te zeggen en zich volledig te wijden aan het maken van video's op YouTube.

Sociale media

Dan is het officieel Youtube kanaal heeft de afgelopen drie jaar meer dan 1,4 miljoen abonnees verzameld en meer dan 460 miljoen views verzameld, waarbij verschillende van zijn video's de grens van meerdere miljoenen views hebben bereikt. Gezien het feit dat hij pas de afgelopen drie jaar actief is op YouTube, is zijn snelle populariteitsstijging des te indrukwekkender. Kindly staat ook bekend om zijn vriendelijke online persoonlijkheid en zijn interactie met zijn fans. Naast YouTube bezit hij ook een Instagram-account met bijna 4000 volgers, een Twitter-account met meer dan 2000 volgers en een profiel op Facebook ook.

Priveleven

Wat zijn persoonlijke leven betreft, is Kindly Keyin getrouwd en heeft hij een zoon genaamd Seth. Hoewel hij verschillende foto's met zijn vrouw op Instagram heeft geplaatst, weten we haar naam of beroep niet. Aan de andere kant is Seth vaak te zien in de video's van zijn vader - het duo speelt vaak verschillende edutainment-games samen. Keyin heeft verklaard dat het beste aan een fulltime YouTuber zijn, is dat hij het grootste deel van zijn tijd met zijn gezin kan doorbrengen, wat hij niet kon doen tijdens zijn reguliere baan.

Zeg hallo tegen baby Seth! Geboren op 23 februari 2019. Zowel moeder als baby zijn gezond en maken het goed. pic.twitter.com/ih9zMnOsTj

- Dan (@kindlykeyin) 24 februari 2019

Netto waarde

Omdat hij een online ster was en een van de meest populaire gezinsvriendelijke YouTubers, kon Keyin zijn reguliere baan opzeggen en een nieuwe carrière beginnen. Daarnaast verdient hij ook geld met zijn officiële merchandise, zoals t-shirts en speelgoed. Vanaf 2016, toen hij zijn eerste video uploadde, tot nu toe, is hij erin geslaagd om een ​​nettowaarde van bijna $ 6 miljoen te verwerven, volgens schattingen van gezaghebbende bronnen.

Uiterlijk en fysieke kenmerken

Als het gaat om zijn fysieke kenmerken, is Kindly Keyin erg lang, maar zijn exacte lengte is onbekend bij het publiek. Hij heeft heel kort bruin haar en donkerbruine ogen.

Aanbevolen