Modellen

Vriendelijk Myers Wiki Biografie, leeftijd, vermogen, vriend, familie

Wie is Kindly Myers?

Kindly Myers werd geboren op 20 september 1985 in Bowling Green, Kentucky, VS, en is een model dat vooral bekend staat om zijn verschijning in tal van spraakmakende publicaties, waaronder FHM, Playboy en Maxim. Ze is in de loop van haar carrière woordvoerder en woordvoerder geworden voor verschillende merken.

Bekijk dit bericht op Instagram

Je bent goed gedaan, en teef, ik ben zeldzaam. . ? @jayeott

Een bericht gedeeld door Vriendelijke Myers (@vriendelijk) op 10 juli 2019 om 05:15 uur PDT

De rijkdom van Kindly Myers

Hoe rijk is Kindly Myers? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière in het modelleren. Ze is nu al meer dan tien jaar actief in de branche en heeft ook online enorm veel bekendheid verworven. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Er is zeer beperkte informatie over Kindly voordat ze beroemd werd als model, omdat ze niet veel details over haar familie en haar leven heeft gedeeld voordat ze model werd; ze werd voornamelijk opgevoed door haar moeder, aangezien haar vader stierf toen ze nog maar twee jaar oud was. Ze groeide op met een oudere en een jongere zus.

Vriendelijke Myers

Al op jonge leeftijd toonde ze affiniteit met sport, met name basketbal, en een tijdlang wilde ze professional worden in de sport. Ze wilde lid worden van het damesbasketbalteam van Kentucky Wildcats, maar die droom ging niet volledig na. In plaats daarvan ging ze naar Winter Haven High School, die, zoals de naam al aangeeft, zich in Winter Haven, Florida bevindt. Het is een openbare middelbare school die werd opgericht in 1886 en staat bekend om het basketbalteam voor meisjes dat drie keer het staatskampioenschap heeft gewonnen. De school staat ook bekend om haar verbeterende academische programma en haar banden met de Cambridge University in Engeland.

Carrièrebegin

Na zijn toelating tot de middelbare school volgde Myers geen hbo-opleiding, maar ging in plaats daarvan naar de National Guard van het leger om te dienen als een geautomatiseerde logistiek specialist. Tijdens haar tijd daar kreeg ze veel fysieke en mentale training die later een aanvulling zou zijn op haar modellencarrière. Na vier jaar in het leger verhuisde ze naar Nashville, Tennessee, in de hoop groot te worden in de modellenindustrie. Tijdens haar tijd daar werkte ze als barman op verschillende locaties.

Kijk allemaal op mijn website www.officialkindlymyers.comwww.officialkindlymyers.comwww.officialkindlymyers.com

Gepost door Vriendelijke Myers Aan maandag 1 februari 2016

Ze werkte in Tootsie's Orchid Lounge, een wereldberoemde bar in Nashville, waarvan bekend is dat ze populaire countrymuziekartiesten zoals Taylor Swift en Jason Aldean heeft ontvangen. De bar pronkt ook met het feit dat het de locatie is die Willie Nelson beroemd heeft gemaakt, en wordt ook gecrediteerd voor de carrière van Terri Clark. De naam van de bar is ontleend aan de ongebruikelijke paarse kleur, die als verrassing werd geverfd maar sindsdien is behouden. Naast haar werk als barman moest ze de eindjes aan elkaar knopen en nam ze een bijbaan bij Walmart als klantenservicemedewerker. Uiteindelijk wierp haar verhuizing naar Nashville zijn vruchten af ​​toen ze modelleringskansen begon te krijgen.

Stijging naar bekendheid

Vriendelijk toonde een goed ontwikkeld lichaam dat geschikt was voor het modelleren in bikini's. Haar werk werd uiteindelijk opgemerkt door spraakmakende publicaties, en ze poseerde voor het tijdschrift Maxim - gevestigd in Londen, loopt sinds 1995 en staat bekend om zijn kenmerken van populaire modellen, zangers en actrices wier carrière op hun hoogtepunt is. De publicatie heeft een oplage van negen miljoen lezers per maand, met meer dan vier miljoen unieke kijkers van het digitale formaat. Het is ook beschikbaar voor 75 landen wereldwijd.

Een van haar grootste kenmerken zou zijn bij het internationale tijdschrift Playboy , een tijdschrift over lifestyle en entertainment voor mannen, opgericht door Hugh Hefner in 1953. Het tijdschrift is een van 's werelds bekendste merken, bekend om zijn naakt- en halfnaakte modellen, ook bekend als Playmates, en wordt gecrediteerd met een grote rol in de seksuele revolutie. Het heeft verschillende landspecifieke edities die wereldwijd zijn gepubliceerd. Ze verwierf aanvankelijk bekendheid toen ze meedeed aan de Miss Social-competitie van het tijdschrift, met een sterke online aanwezigheid om haar modellenwerk te ondersteunen. Sindsdien heeft ze meerdere malen voor de publicatie geposeerd.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is er niet veel bekend in termen van romantische relaties met Myers. Ze is niet openbaar geweest over dit aspect van haar leven, hoewel verschillende bronnen stellen dat ze een romantische relatie heeft met Harrison Yonts, die haar oude vriend is, hoewel ze zelden over hem spreekt - ze heeft gezegd dat ze een heteroseksuele seksuele geaardheid heeft.

Ze heeft een voorliefde voor dieren, paarden in het bijzonder, en een van haar dromen is om een ​​eigen paard te bezitten.

pic.twitter.com/jIMkscm4Bu

— vriendelijk myers (@KindlyMyers) 25 juni 2019

Net als bij tal van modellen, is ze zeer actief online via accounts op sociale media, een van de redenen waarom ze beroemd werd, waardoor ze professioneel als model begon te werken. Ze heeft een Instagram rekening met meer dan 1,7 miljoen volgers, die er meestal persoonlijke foto's op plaatsen, waarvan de meeste afkomstig zijn van professionele shoots die ze heeft gedaan. Ze heeft ook een Twitter-account met meer dan 110.000 volgers, waarop ze onlangs pochte een tweevoudig Playboy-covermodel te zijn. Ze gebruikt het platform ook om haar Only Fans-account te promoten, dat wordt gebruikt om meer op volwassenen gerichte inhoud te leveren voor een maandelijks abonnement van $ 10. Een andere pagina die ze heeft is op Facebook, waarop ze meer dan 120.000 fans heeft. Ze post niet vaak op het account, meestal een paar artikelen of foto's om de paar maanden.

Aanbevolen