Beroemde Echtgenoten

Kishele Shipley's Wiki, schat. Wie is de vriendin van Kawhi Leonard?

Wie is Kishele Shipley, de vriendin van Kawhi Leonard?

Zoals de titel al zegt, is Kishele Shipley de vriendin van de sterspeler van de National Basketball Association (NBA) Kawhi Leonard. Daarnaast heeft Kishele op de afdeling personeelszaken gewerkt, maar is ze de laatste tijd volledig gefocust op haar persoonlijke leven in plaats van op een carrière.

Kishele Shipley Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Kishele Shipley werd geboren op 10 augustus 1989 in San Diego, Californië, VS; zij is het middelste kind van Kenneth Shipley en zijn vrouw Cathy Marie, en bracht haar jeugd door in haar geboorteplaats met een oudere zus Kenisha en een jongere Kasandra.

KISHELE SHIPLEY (KAWHI LEONARD) Kawhi Leonard is een van de meest getalenteerde spelers van de NBA, maar hij houdt van zijn privacy...

Gepost door Dugu negen toetsen Aan zondag 15 december 2019

Als het op haar opleiding aankomt, schreef Kishele zich na haar middelbare school in aan de San Diego University, waar ze een graad in openbaar bestuur behaalde.

Carrière

Kishele is nu een thuisblijfmoeder en naast het opvoeden van kinderen is ze geïnteresseerd in interieurontwerp en decoratie, wat voorlopig slechts een tijdverdrijf is. Voordat de baby's kwamen, werkte Kishele in personeelszaken voor een bedrijf in San Diego, maar toen het gezin naar San Antonio verhuisde, stopte ze met werken.

Relatie met Kawhi Leonard, Kinderen, Nieuwe baby

Net als Kishele ging Kawhi naar de San Diego University en daar ontmoetten de twee elkaar. Kishele, twee jaar ouder dan haar partner, kreeg onmiddellijk interesse in Kawhi na hun eerste ontmoeting, beantwoord door Kawhi. Hun romance begon in de gangen van de universiteit en wordt nog steeds sterk. De twee verwelkomden hun eerste kind in 2016, een meisje dat ze Kaliyah noemden. In maart 2019 verwelkomden Kishele en Kawhi hun tweede kind samen, dit keer een jongen, maar ze hebben zijn naam nog steeds niet aan de media onthuld. De twee zijn nog niet getrouwd en hebben hun toekomstplannen niet onthuld, omdat ze allebei extreem privé zijn.

Kishele Shirley Boyfriend, Kawhi Leonard

Geboren Kawhi Anthony Leonard op 29 juni 1991, in Los Angeles, Californië, VS, de enige zoon en het jongste kind van Kim Robertson en Mark Leonard, met vier oudere zussen – hun vader werd neergeschoten en gedood op de 18eJanuari 2008, bij de wasstraat in Compton die hij runde. Kawhi ging naar de Canyon Springs High School in Moreno Valley, Californië, maar voor zijn eerste jaar stapte hij over naar de Martin Luther King High School. Tijdens zijn laatste jaar was Kawhi een van de leiders van het King High Wolves-basketbalteam, met een gemiddelde van 22,6 punten, 13,1 rebounds, 3,9 assists en 3,0 blocks per wedstrijd.

Na zijn toelatingsexamen schreef Kawhi zich in aan de San Diego University, waar hij van 2009 tot 2011 aanwezig was, zijn basketbalcarrière voortzettend en behoorlijke cijfers behaalde, waaronder 15,7 punten en 10,4 rebounds gemiddeld tijdens zijn tweede seizoen. Hij werd in 2010 en 2011 uitgeroepen tot All-MWC van het eerste team, terwijl hij in 2011 de All-American-selectie van het tweede team van het tweede team verdiende.

Carrièrebegin en opkomst tot bekendheid

Kawhi's carrière begon in 2011 toen hij werd opgeroepen voor de NBA door de Indiana Pacers, als 15e algemene keuze, maar hij werd naar de San Antonio Spurs gestuurd met de rechten op Erazem Lorbek en Davis Bertans, terwijl de Pacers George Hill ontvingen.

Kawhi Leonard

In zijn rookieseizoen speelde hij in 64 wedstrijden, waarvan 39 starts, en gemiddeld 7,9 punten met 5,1 rebounds per wedstrijd. Niets wees erop dat hij de sterspeler zou worden die hij nu is, maar hij verbeterde het volgende jaar en had gemiddeld bijna 12 punten per wedstrijd. In 2013-2014 wonnen de Spurs het NBA-kampioenschap en hij was een van de sterren van het team met 16,5 punten, 6,2 rebounds en 1,7 steals per wedstrijd. Hij bleef verbeteren en beleefde zijn beste seizoen bij de Spurs in 2016-2017, toen hij gemiddeld 25,5 punten per wedstrijd scoorde.

Het volgende jaar was nogal turbulent voor Kawhi, omdat hij een vete begon met Spurs-functionarissen, teamgenoten en Greg Popovich zelf, en als gevolg daarvan werd hij geruild naar de Toronto Raptors voor DeMar DeRozan en Jakob Poltl, en ook een beschermde eerste ronde van 2019. ontwerp kiezen.

Een carrière bij de Raptors, Recent Move

Hij bleef slechts één jaar bij de Raptors, maar tijdens zijn tijd werd er een legende, toen hij de Raptors hielp hun eerste NBA-kampioenschap te winnen en zijn beste seizoen in de NBA had, met een gemiddelde van 26,6 punten per wedstrijd, met 7,3 rebounds.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door @kawhinot op 11 sep. 2019 om 18:54 PDT

In de play-offs werd hij de echte teamleider met 30,5 punten per wedstrijd en 9,1 rebounds, en speelde hij een belangrijke rol bij het verslaan van de Philadelphia 76ers in de serie, want hij scoorde het winnende punt met het laatste schot in de wedstrijd. Ondanks dit succes met de Raptors, besloot hij niet in Toronto te blijven en tekende onlangs een contract bij de Los Angeles Clippers.

Kawhi Leonard Netto waarde

Sinds de lancering van zijn carrière is Kawhi zeer succesvol geworden, waardoor zijn rijkdom in grote mate is toegenomen. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Kawhi Leonard is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Leonard maar liefst $ 40 miljoen is, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet?

Aanbevolen