Beroemdheden

De Koreaanse Hang Mioku injecteerde bakolie op haar gezicht, leeft ze nog? Wiki

Wie is Hang Mioku?

Hang werd geboren in Zuid-Korea op 8 juli 1963 onder het sterrenbeeld Kreeft – ze heeft de Zuid-Koreaanse nationaliteit en behoort tot de Aziatische etniciteit. Hang was een model en een zangeres, maar werd meer bekend bij het publiek nadat ze onherstelbare schade aan haar gezicht had aangericht toen haar plastische chirurgie ging fout .

Het vroege leven en onderwijs

Er is niet veel bekend over de ouders van Hang, omdat ze niet veel over hen praat, maar ze heeft haar hele jeugd bij hen in Zuid-Korea doorgebracht - ze praat ook nooit over haar broers en zussen, waardoor mensen denken dat ze enig kind is. Ze wilde niet naar de universiteit, maar besloot in plaats daarvan haar dromen na te jagen om model te worden.

Carrière en probleem met plastische chirurgie

Hangs modellenwerk ging redelijk goed totdat ze 28 werd en geobsedeerd raakte door plastische chirurgie - ze had haar eerste operatie in Zuid-Korea en verhuisde toen naar Japan. Kort nadat ze in Japan was aangekomen en een aantal procedures had ondergaan, kreeg ze als gevolg daarvan grote complicaties op haar gezicht - de dingen waren zo erg dat haar ouders haar niet herkenden toen ze thuiskwam. Ze brachten haar snel naar een dokter die beweerde dat Hang aan een psychische stoornis leed, maar het is niet bekend welke het was - ze onderging een behandeling maar omdat het te duur was, moest ze stoppen en keerde al snel terug naar haar plastic operatie verslaving.

Hoewel ze al veel problemen had, wilde Hang meer plastische chirurgie, en omdat niemand het wilde doen, vond ze een arts die haar een fles siliconen gaf om het zelf te doen. Nadat ze alle siliconen had geïnjecteerd die de dokter haar had gegeven, besloot ze bakolie te gebruiken die haar gezicht volledig verwoestte - het werd erg groot en ze moest in 2008 een operatie ondergaan waarbij de artsen verwijderd rond 60g van de vreemde substantie uit haar gezicht en ongeveer 200 gram van hetzelfde uit haar nek. Er waren eigenlijk 10 operaties nodig om haar gezicht er beter uit te laten zien, hoewel het er nooit meer helemaal normaal uit zal zien. Ze had niet genoeg geld voor deze operaties, maar nadat de video's van haar gezicht op internet en op tv waren vertoond, slaagden kijkers erin genoeg geld voor haar bij elkaar te krijgen. Hang moest afscheid nemen van haar modellencarrière en werkt momenteel bij een winkel in Zuid-Korea.

Hang Mioku

Priveleven

Hang was getrouwd met Beau Biden en het paar heeft samen twee kinderen genaamd Natalie en Hunter. Het is niet bekend wat er met haar huwelijk is gebeurd nadat ze haar gezicht had vernietigd en of haar man er was om haar te ondersteunen of dat het paar uit elkaar ging. Hang deelt niets meer over haar persoonlijke leven met het publiek, het is zelfs niet bekend of ze begrijpt hoe verslaafd ze was (of is) aan plastische chirurgie.

Seoul – hoofdstad van de plastische chirurgie

Wonen in de hoofdstad van Zuid-Korea betekent dat je omringd wordt door foto's en posters die plastische chirurgie promoten. Als je het Gangnam-district als voorbeeld neemt, dat een van de grootste industriële gebieden is, zul je mensen op straat zien lopen met neusbeschermers en verband, omdat ze rechtstreeks uit de wijdingen voor plastische chirurgie komen. De meeste gebouwen op straat hebben klinieken voor cosmetische chirurgie op de eerste verdieping, en ze verkopen allemaal hun verhalen over hoe schoonheid belangrijk is en hoe ze je er perfect uit kunnen laten zien. Zuid-Korea heeft het hoogste percentage cosmetische chirurgie operaties per burger – uit een van de onderzoeken bleek dat een op de drie Zuid-Koreaanse vrouwen tussen 19 en 29 jaar plastische chirurgie heeft ondergaan, terwijl uit andere onderzoeken blijkt dat nog meer vrouwen het tegenwoordig doen.

Er komen zoveel mensen naar de Zuid-Koreaanse hoofdstad dat de Incheon-luchthaven van Seoel ooit heeft overwogen om een ​​kliniek in een terminal te plaatsen, zodat de toeristen die alleen daarvoor komen niet eens de stad in hoeven te gaan om hun procedures te laten uitvoeren . Het enige dat hen ervan weerhield om dat te doen, waren artsen die beweerden dat het een slecht idee was.

Hoewel mensen nog steeds veel plastische chirurgie ondergaan, hebben ze nu tenminste enig besef van de gevaren die het met zich meebrengt - mensen begonnen vraagtekens te zetten bij de veiligheid van de procedures en hoe deze iemands leven beïnvloedt. De metro van Seoul zette de eerste stap in de richting van het terugdringen van de marketing van klinieken voor plastische chirurgie door alle advertenties voor plastische chirurgie op alle stations te verbieden. Dit was strikt genomen niet hun idee - passagiers klaagden over advertenties en beweerden dat ze deze niet wilden zien, en het netwerk ging in op hun verzoeken.

Mensen beweren dat het probleem geïndustrialiseerd is en vooral door K-pop of de Koreaanse popmuziek op de markt wordt gebracht - als jonge meisjes elke dag klinieken voor plastische chirurgie zien en langs de foto's van mooie meisjes lopen, kunnen ze het niet laten een operatie te ondergaan.

Dit alles rechtvaardigt Hangs verslaving aan plastische chirurgie niet, maar het laat eerder zien dat het enigszins normaal is voor vrouwen in Zuid-Korea om plastische chirurgie te willen ondergaan - haar geval laat het gevaar achter de procedures het beste zien.

Uiterlijk en vermogen

Hang is momenteel 55 jaar oud. Ze heeft halflang zwart haar, zwarte ogen, haar gezicht was vroeger mooi, maar is nu erg getekend en zal nooit meer normaal worden – haar lengte en gewicht zijn niet bekend bij het publiek.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Hang geschat op minder dan $ 100.000, die ze allemaal verzamelde terwijl ze nog als model werkte - haar vermogen zal waarschijnlijk niet erg stijgen omdat ze niet langer als model werkt, maar heeft een baan gevonden in een kledingrecyclingwinkel.

Aanwezigheid op sociale media

Hang blijft al geruime tijd weg van de publieke aandacht en heeft geen sociale media-accounts.

Aanbevolen