Beroemde Echtgenoten

De Wiki-biografie van Kori Campfield. Leeftijd van de vrouw van Kofi Kingston, kinderen, vermogen

Wie is Kori Campfield?

Kori Campfield werd geboren op 21 april 1982 in Accra, Ghana, en is vooral bekend als de vrouw van World Wrestling Entertainment (WWE) professionele worstelaar Kofi Kingston, de huidige WWE-kampioen. Hij is sinds 2007 bij WWE en is lid van de groep The New Day, naast Xavier Woods en Big E.

De netto waarde van Kori Campfield

Hoe rijk is Kori Campfield? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 100.000, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen. Haar rijkdom is verhoogd dankzij het succes van zijn man, die een vermogen heeft dat wordt geschat op meer dan $ 3 miljoen. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Leven en carrière

Er is bijna geen informatie beschikbaar over Kori zonder details over haar familie, opleiding en jeugd. Zelfs details over haar carrière zijn niet bekend bij het publiek. Veel bronnen speculeren dat ze misschien geen werk heeft en een huisvrouw is die zich richt op het grootbrengen van het gezin terwijl haar man rondreist voor zijn werk. Ze heeft een paar tv-optredens gemaakt, vaak gezien terwijl ze haar man ondersteunde terwijl hij meedeed aan WWE. Hun kinderen sluiten zich ook bij haar aan, hoewel ze een relatief laag profiel heeft en haar niet in de schijnwerpers wil hebben. Door het werk van haar man is ze bevriend geraakt met veel van de populaire worstelaars van zijn bedrijf.

Kofi en Kori Campfield

Echtgenoot – Kofi Kingston

De echtgenoot van Campfield Kofi Nahaje Sarkodie-Mensah is een Ghanees-Amerikaanse professionele worstelaar, vooral bekend van het optreden onder de ringnaam Kofi Kingston. Hij maakt deel uit van het merk SmackDown en is de huidige WWE-kampioen tijdens zijn eerste regeerperiode, eigenlijk de eerste in Afrika geboren WWE-kampioen.

Volgens verschillende bronnen begon hij na zijn studie een professionele worstelcarrière na te streven, eerst maakte hij zijn stempel in het onafhankelijke circuit van New England als een Jamaicaanse worstelaar genaamd Kofi Nahaje Kingston - Kingston is de hoofdstad van Jamaica. In 2007 nam WWE kennis van hem en ondertekende hem een ​​ontwikkelingscontract met het bedrijf. Hij gebruikte aanvankelijk hetzelfde Jamaicaanse personage dat hij in het onafhankelijke circuit had, maar een paar jaar later liet het bedrijf het personage en zijn accent vallen en werd hij aangekondigd als iemand uit zijn thuisland Ghana. Ondanks alle andere veranderingen behield hij zijn naam Kofi Kingston.

Bekijk dit bericht op Instagram

#rauw #kofikingston

Een bericht gedeeld door Kofi Kingston (@kofi.kingston) op 7 mei 2019 om 17:18 uur PDT

Kofi's kampioenschapsstijging

Het grootste deel van het eerste deel van Kingston's carrière nam hij deel aan de mid-card singles-scene van de WWE, en in die jaren werd hij viervoudig intercontinentaal kampioen. Hij heeft in de loop der jaren ook drie keer het Amerikaanse kampioenschap gewonnen. In 2014 trad hij toe tot zijn eerste groep genaamd The New Day, en het trio zou de Tag Team Champions worden en het record breken voor de langste Tag Team Championship-regering in de geschiedenis, met het kampioenschap van augustus 2015 tot december 2016. Kofi kreeg eindelijk een WWE-kampioenschapskans bij WrestleMania 35, waar hij Daniel Bryan versloeg om de WWE-kampioen te worden, zijn eerste wereldtitel in het bedrijf.

Kofi's prestaties en andere inspanningen

Kofi's kampioenschapsoverwinning maakte hem de 20ealgemeen Grand Slam-kampioen van WWE en zijn 30eDrievoudig kampioen. Hij werd ook bekend door zijn deelname aan de Royal Rumble en het vinden van innovatieve manieren om te voorkomen dat hij werd uitgeschakeld tijdens het belangrijkste over-the-top koninklijke evenement met touwgevechten. Hij heeft het grootste deel van zijn professionele worstelcarrière doorgebracht als een babyface of een heldhaftig personage, in tegenstelling tot een hiel. Er waren een paar maanden in 2015 dat hij enige tijd als slechterik doorbracht, als lid van The New Day.

Vandaag is de dag! Them Cobra's verpletteren Team Miyagi-Do om 16.00 uur EST! #CobraKai #tot pic.twitter.com/rtYCj6EIXM

— KOFI (@TrueKofi) 23 april 2019

Naast zijn worstelwerk is hij ook regelmatig te zien op het YouTube-kanaal getiteld OmhoogOmhoogOmlaagOmlaag , die wordt beheerd door collega-worstelaar Xavier Woods. Hij verschijnt in het kanaal onder de naam Mr. 24/7, en heeft naast zijn worsteloptredens ook ander televisiewerk gedaan - hij speelde een gastrol in een aflevering van Kickin' It en verscheen in een speciale aflevering van Let's Make a Deal. The New Day bracht in 2017 ook een eigen boek uit, genaamd The Book of Booty: Shake It. Hou ervan. Wees het nooit.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Campfield sinds 2010 met Kingston is getrouwd en dat ze samen twee kinderen hebben. Er is heel weinig over haar bekend, omdat ze haar leven liever buiten de schijnwerpers houdt, hoewel het paar veel van de Ghanese tradities respecteert, met Kofi-tatoeages van Adinkra-symbolen langs zijn ruggengraat. Ze is samen met haar man verschenen bij talloze WWE-gelegenheden, waaronder het jaarlijkse Hall of Fame-evenement.

Gepost door Kori Campfield Aan woensdag 6 juli 2011

Net als veel vrouwen van worstelende persoonlijkheden, heeft ze wel een account op sociale media – met name op Facebook – die een beetje persoonlijke informatie bevat, samen met een foto van haar met Kofi. Het echtpaar woont in Tampa, Florida en ze is bevriend met een paar andere populaire worstelnamen, waaronder Santino Marella en Natalie Natalya Neidhart. Haar account is echter grotendeels privé en deelt niet veel informatie met het publiek. Haar man is daarentegen zeer actief op sociale media vanwege de aard van het werk dat professionele worstelaars hebben, in overeenstemming met hun karakter buiten de ring. Hij heeft een account op Twitter en Facebook en plaatst regelmatig berichten.

Aanbevolen