Komieken

Kristian Harloff's Wiki Biografie, vrouw, leeftijd, familie, lengte, kinderen

Wie is Kristian Harloff?

Kristian Harloff werd geboren op 1 oktober 1980 in Bayside Queens, New York City, VS. Hij is een YouTube-persoonlijkheid, stand-upcomedian en schrijver, vooral bekend van zijn filmwebsite Schmoes Know waarop hij zowel recensies als nieuws plaatst. Hij publiceert ook video's op YouTube en beheert een wekelijkse podcast.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Kristian Harloff (@kristianharloff) op 12 april 2019 om 8:38 uur PDT

De nettowaarde van Kristian Harloff

Hoe rijk is Kristian Harloff? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, verdiend door succes in zijn verschillende inspanningen. Hij heeft meer dan een decennium aan komisch werk gedaan en zijn ervaring heeft hem tot talloze kansen geleid. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van een carrière

Er is heel weinig bekend over het leven van Kristian vóór zijn huidige carrière, omdat hij niet veel heeft onthuld over zijn familie, jeugd en opleiding. Enige tijd na het voltooien van zijn opleiding in New York, besloot hij naar Los Angeles te verhuizen om een ​​carrière als schrijver na te streven, maar de dingen liepen niet zoals verwacht en dit leidde hem op zijn beurt naar het pad van stand-up comedy.

Kristian Harloff

Het volgende decennium werkte hij als striptekenaar, terwijl hij ook andere projecten deed, zoals filmontwikkeling. Een van zijn meest prominente ervaringen in deze periode was om voor het bedrijf te werken Zilveren Foto's onder Hollywood-producent Joel Silver - het bedrijf staat bekend om hun lange samenwerking met Warner Bros. en talrijke werken met eigendommen ontworpen door Frank Lloyd Wright. Enkele van de films die ze maakten, zijn The Nice Guys en Non-Stop. Uiteindelijk werkten ze samen met de Canadese financier Daryl Katz, die het bedrijf toestond om aan projecten binnen en buiten het studiosysteem te werken. Silver nam in 2019 ontslag bij het bedrijf.

Filmwerk en Schmoes weten

Harloff bleef drie jaar in filmontwikkeling en ontdekte daar zijn passie voor de filmindustrie. Omdat hij dit soort inspanningen wilde voortzetten, werkte hij vervolgens samen met oude vriend Mark Ellis om het YouTube-kanaal op te richten genaamd Schmoes weet . Ze richtten zich op popcultuur, met name de filmindustrie, inclusief filmrecensies, een serie met de beste en slechtste films, terwijl ze ook liveshows deden die The Schmoes Know Show heet.

https://www.youtube.com/watch?v=iWbdLzC1scM

YouTube is een website voor het delen van video's die eigendom is van Google, waarmee gebruikers video's kunnen uploaden, beoordelen, becommentariëren, rapporteren en delen; terwijl ze ook de mogelijkheid hebben om zich te abonneren op kanalen die ze leuk vinden. Sinds de oprichting is het een van de grootste bronnen van videomedia op internet geworden. Met video's zoals livestreams, videoblogs (vlogs), filmtrailers, documentaires, korte films, videoclips en nog veel meer beschikbaar op de site. Vanwege zijn populariteit hebben talloze bedrijven geïnvesteerd in hun eigen kanaal, terwijl makers van inhoud de mogelijkheid hebben om advertentie-inkomsten te verdienen op basis van het Google AdSense-programma. Volgens Alexa Internet staat YouTube op de tweede plaats van populairste website op internet.

Recente projecten

Schmoes Know werd zeer succesvol, een van de eerste YouTube-kanalen die werd erkend door de filmrecensie-aggregerende website Rotten Tomatoes. Terwijl de show vele jaren doorging, besloten de twee gastheren dat het tijd was om verder te gaan in 2016, om hun aandacht te richten op andere projecten. Sindsdien begon Kristian te werken voor de entertainmentwebsite en het nieuwskanaal genaamd Collider , dat zich richt op entertainmentnieuws met analyse en commentaar. Ze dekken voornamelijk de film- en televisie-industrie en met zijn aanwerving kwam ook een nieuwe show op basis van Schmoes Know.

Voorspellingen voor het live event 20 juli? Smets tegen Hlavac en Cushing tegen Kalinowski. GAAN! https://t.co/wBB33yVi33 pic.twitter.com/jSRuJlH912

— Kristian Harloff (@KristianHarloff) 13 juli 2019

De show genaamd Movie Trivia Schmoedown is gericht op filmrecensies, trivia-games en pre-shows vóór de andere programma's van Collider. Collider staat ook bekend om het produceren van inhoud voor andere verkooppunten. Kristian is een vaste klant in de Collider-podcastshow genaamd Collider Live (voorheen Collider Podcasts).

Hij is ook een grote fan van professioneel worstelen en heeft talloze worstelpersoonlijkheden uitgenodigd voor zijn podcasts. Hij is een grote volgeling van veel grote worstelbedrijven zoals WWE, en verzorgt ook de inhoud voor de Collider-extensie genaamd Pro Wrestling Sheet.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is er niet veel bekend in termen van de romantische relaties van Harloff. Hij heeft niets gezegd over dit aspect van zijn leven, en het is niet bekend of hij vrijgezel is of niet, maar vanwege de aard van zijn werk is hij goede vrienden geworden met tal van beroemdheden.

Deze week staat bol van het inhalen van films. Als eerste #KuboAndTheTwoStrings

Gepost door Kristian Harloff Aan maandag 29 augustus 2016

Net als tal van YouTube-persoonlijkheden en podcasters, is Kristian zeer actief online via accounts op sociale media. Hij heeft een account op Instagram met ruim 50.000 volgers, waarop hij vooral promoties van zijn werk plaatst. Hij gaat vaak naar rode loper-evenementen en andere evenementen die worden georganiseerd door beroemdheden die verslag doen, terwijl hij ook de kans krijgt om die beroemdheden te interviewen. Hij heeft veel foto's met namen als Liam Cunningham en Booker T. Hij heeft ook een Facebook-pagina met meer dan 18.000 'likes', die de Schmoedown-show promoot, terwijl hij ook het Patreon-account van de show promoot. Patreon is een crowdfundingplatform waarmee makers van inhoud een abonnementsservice kunnen uitvoeren om hun abonnees een exclusieve ervaring te bieden. Het inkomen dat ze van Patreon krijgen, helpt ook bij het onderhouden van hun kanaal, en wordt met name begunstigd door YouTube-persoonlijkheden, artiesten, podcasters, muzikanten en andere online makers.

Aanbevolen