Atleten

Kristin Barnes Wiki Biografie. De leeftijd van de ex-vrouw van Ricky Williams, vermogen, kinderen

Kristin Barnes Wiki Biografie

Jennifer Kristen Barnes werd geboren in Londen, VK op 26 maart 1968, dus onder het sterrenbeeld Ram, en heeft nu de Canadese nationaliteit – ze staat bekend om twee dingen: de ex-vrouw van de gepensioneerde Amerikaanse voetballer Ricky Williams, en omdat ze een roeier die tweemaal wereldkampioen werd.

Mijn eerste Texas-wedstrijd in het DKR-stadion!!!!!!!!! Wat een leuke, nieuwe ervaring!!!!!!!Geaux Tigers?

Gepost door Kristin Barnes Williams Aan zaterdag 21 september 2013

Het vroege leven en onderwijs

Kristin heeft niet veel over haar vroege leven met het publiek gedeeld, omdat ze haar persoonlijke zaken liever voor zichzelf houdt. Ze werd op zeer jonge leeftijd verliefd op sport en is nooit gestopt met trainen nadat ze er voor het eerst een probeerde - ze trad in 1985 toe tot het roeiteam van haar middelbare school en werd kort daarna onderdeel van het Canadese nationale team. Ze zou een goede band met haar ouders hebben gehad, maar verder is er niets over hen bekend.

Nadat ze was afgestudeerd aan een plaatselijke middelbare school in Canada, besloot Kristin haar dromen na te jagen om een ​​geweldige roeier te worden, en schreef ze zich niet meteen in voor de universiteit.

De prestaties van Kristin

Kristin's eerste opmerkelijke wedstrijd was in 1987 toen ze de gouden medaille won op de Pan American Games, samen met haar roeivriendin Kathleen Heddle. Ze nam deel aan de Olympische Zomerspelen in Seoul in 1988, waar ze werd gekoppeld aan Sarah Ann Ogilvie en de twee eindigden op de zevende plaats. Ze nam ook deel aan Barcelona in 1992, waar ze vierde werd in parenraces en achtste in soloraces.

Kristin nam deel aan de Wereldkampioenschappen in 1991 en won een gouden medaille in de vieren met Sarah Ann Ogilvie, Jennifer Doey en Jessica Monroe. Kristin is een van de weinige mensen die de dubbele wereldtitels heeft nadat ze het evenement in 1992 opnieuw won.

Ze stopte met roeien na haar grote succes en besloot zich te concentreren op studeren en schreef zich in aan de Universiteit van Victoria, waar ze drie keer op rij werd uitgeroepen tot atleet van het jaar. Na haar afstuderen vervolgde ze haar opleiding aan de Universiteit van Bristol en promoveerde in 1997 in de sportpsychologie.

Tegenwoordig maakt Kristin deel uit van vier Halls of Fame: British Columbia, Greater Victoria, University of Victoria en Canadian Olympic.

Ricky Williams en Kristin Barnes

Persoonlijk leven en huwelijk met Ricky Williams

Er is niet veel bekend over het verhaal van Kristin en Ricky - ze hebben geen details gedeeld over de eerste keer dat ze elkaar hebben ontmoet, noch hoe ze voor elkaar zijn gevallen. Sinds hun huwelijk op 4 september 2009 tot op de dag van vandaag hebben de twee samen drie kinderen, en het gerucht gaat dat, hoewel Kristin en Ricky niet op de beste voet staan, ze allebei zeer verantwoordelijke ouders zijn. Ricky heeft ook nog vier kinderen uit zijn andere relaties.

Wie is Ricky Williams?

Errick Lynne Ricky Williams Junior werd geboren in San Diego, Californië, VS op 21 mei 1977, dus onder het sterrenbeeld Stier en met de Amerikaanse nationaliteit – hij staat bekend om zijn vroegere carrière als profvoetballer.

Ricky groeide op in San Diego met zijn tweelingzus Cassandra, zijn moeder Sandy en zijn vader Errick - Errick en Sandy waren slechts 18 en 19 op het moment van de geboorte van de tweeling, en het bleek dat ze te veel voor hen waren om omgaan terwijl ze in 1983 uit elkaar gingen. Het was een moeilijke jeugd voor hem, want hij werd een oudere broer die op vijfjarige leeftijd voor zijn zus moest zorgen - zijn moeder moest hem naar de hulpverlening sturen vanwege zijn agressieve gedrag. Hoewel hij niet goed was op school, bleek Ricky na het doen van de IQ-test net zo slim te zijn als iemand die twee keer zo oud was - het moedigde hem aan om zijn leven een andere wending te geven toen hij een erelijststudent werd en een deel van de All-American team dat het begin van zijn voetbalcarrière markeerde.

#Repost @upledger_institute_intl ・・・We willen aankondigen dat @williams de Dr. John E. Upledger heeft aangewezen...

Gepost door Ricky Williams Aan maandag 11 februari 2019

Omdat iedereen op de hoogte was van Ricky's verlangen om te vechten, besloot zijn coach hem een ​​positie te geven die het hem niet mogelijk maakte om gemakkelijk in gevechten te raken met andere spelers - hij speelde als een linebacker van buitenaf. Desalniettemin werd hij dankzij zijn geweldige prestaties in 1994 uitgeroepen tot Speler van het Jaar van de San Diego Union-Tribune.

Dankzij zijn atletische succes ontving hij een beurs van de Universiteit van Texas en speelde hij drie jaar voor hun Longhorns-team, waarmee hij bijna 20 NCAA-records vestigde die tot op de dag van vandaag niet zijn gebroken.

Ricky was ook geïnteresseerd in honkbal, maar was niet zo goed als in voetbal - hij maakte deel uit van de Philadelphia Phillies tijdens zijn middelbare schooltijd, maar speelde nooit in een betere competitie dan klasse A. Tegenwoordig is Ricky vooral bekend om zijn NFL carrière bij de New Orleans Saints van 1999 tot 2001 - hij werd vervolgens geruild naar de Miami Dolphins, waarvoor hij tot 2011 speelde, behalve in 2005 toen hij positief testte op marihuana en het seizoen moest doorbrengen met de Toronto Argonauts.

Bij Ricky is de diagnose sociale angststoornis , borderline persoonlijkheidsstoornis en vermijdingsstoornis - elk van deze stoornissen is op zichzelf moeilijk, maar eenmaal gecombineerd, maakt het het erg moeilijk voor een persoon om normaal te functioneren. Er wordt gezegd dat zijn mentale toestand de oorzaak is van zijn scheiding van Kristin. Hij heeft door de jaren heen zijn best gedaan om zijn aandoening te behandelen met verschillende therapieën, en spreekt soms met het publiek over zijn toestand om mensen te helpen begrijpen;. Dit alles leidde tot zijn inschrijving aan het Acupunctuur- en Massagecollege waar hij massagetherapie en Japanse Shiatsu studeerde - na zijn afstuderen richtte hij samen met zijn vrouw zijn eigen wellnessbedrijf Real Wellness op Linnea Miron , en hij is nu een gediplomeerde yoga-instructeur

Hoewel hij om verschillende redenen erg populair is, heeft hij besloten geheim te blijven over zijn huidige leven en is hij niet actief op een van de populaire sociale mediaplatforms.

Bekijk dit bericht op Instagram

heb net een ? trui voor @_seanstagram_ kleine partij ⚜️ Heiligen en ?? Longhorns truien ook verkrijgbaar via link in bio #finsup #whodat #hookem #personalizeit https://rickywilliams.life/product-category/sports-memorabilia

Een bericht gedeeld door Ricky Williams (@williams) op 8 juni 2019 om 18:05 PDT

De leeftijd en het vermogen van de ex-vrouw van Ricky Williams

Kristin is momenteel 51 jaar oud. Ze heeft lang bruin haar en blauwe ogen, maar haar lengte en gewicht zijn onbekend. Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Kristin geschat op bijna $ 1 miljoen.

Aanwezigheid op sociale media

De tweevoudig wereldkampioen Kristin Barnes lijkt volledig op zichzelf gericht en lijkt geen behoefte te hebben om de details van haar huidige leven met het publiek te delen. Ze is niet actief op populaire sociale mediaplatforms zoals Instagram en Twitter.

Aanbevolen