Ankers

Kristina Pink (Fox Sports-verslaggever) Wiki Bio, leeftijd, echte naam, lengte, salaris

Wie is Kristina Pink van Fox Sports?

Kristina Pink is geboren op 12eMaart 1986, in Miami, Florida, VS. Ze is nu een 33-jarige verslaggever, journalist en sportverslaggever, die bekend werd door haar werk bij FOX Sports. Ze werkt momenteel als een National Football League (NFL) FOX Sideline-verslaggever en L.A. Clippers Courtside-verslaggever. Haar carrière is actief sinds 2007.

Bekijk dit bericht op Instagram

Make-up maandag met de prachtige @kristinapinktv. Ze is een droom om mee te werken. ?? #makeupbycyvia

Een bericht gedeeld door Cyvia (@cyvia.love) op 3 juni 2019 om 12:30 uur PDT

Kristina Pink Wiki Bio: vroege leven, gezin, onderwijs

Wat betreft haar vroege jaren, kort na Kristina's geboorte verhuisden haar ouders van Miami naar het kleinere stadje Pembroke Pines, waar Kristina de meeste van haar huidige vrienden ontmoette, verliefd werd op de sportwereld en naar de middelbare school ging. Verrassend genoeg was het eigenlijk Kristina's moeder, die een fervent basketbalfan is, die introduceerde haar dochter in de sportwereld – Kristina’s vader was meer bezorgd over het afmaken van haar opleiding. Basketbal en voetbal werden Kristina's favoriete sporten om naar te kijken.

Ze studeerde af aan de middelbare school en schreef zich in 2003 in aan de Universiteit van Florida; ze studeerde telecommunicatie en behaalde haar bachelordiploma in december 2007. Kristina's eerste contact met omroep was tijdens haar studie aan de universiteit, en haar eerste vermelding in haar versierde professionele cv was eigenlijk haar werk voor het televisiestation van de universiteit genaamd WUFT, en het radiostation genaamd WRUF -AM 850. Tijdens de vier jaar op de universiteit heeft Kristina een aantal atletiekverhalen geschreven over verschillende sportevenementen die op de campus werden gespeeld en de sportteams die eraan deelnamen. Daarom had ze, toen ze afstudeerde, genoeg kennis en ervaring om de wereld van sportverslaggeving te betreden.

Kristina Pink

Carrièrebegin

Na haar afstuderen trad Pink begin 2008 toe tot het WDBT-TV-station in Jackson, Mississippi. Haar taken waren onder meer het redigeren en schrijven voor de officiële website van het station, naast haar standaardrollen in het rapporteren van nevenactiviteiten. Pink werd al snel een van de meest gerespecteerde en gewilde vrouwelijke sportverslaggevers in de branche. In 2010 werd ze gekozen om de Super Bowl XLIV-wedstrijd tussen de New Orleans Saints en Indianapolis Colts te verslaan. Later dat jaar deed ze verslag van de Pro Bowl-wedstrijd in Miami. Namens NBC Miami-filiaal WTVJ-station deed ze verslag van de 2012 National Basketball Asociation (NBA) Finals tussen Miami Heat en Oklahoma City Thunder.

Na een jaar bij WDBT-TV, verhuisde Pink naar New Orleans en begon te werken voor het ABC-filiaal WGNO-TV. Haar volgende baan bracht haar terug naar Miami, waar ze de volgende vier jaar bleef werken als sportverslaggever voor WTVJ-TV.

Meedoen met FOX Sports

Pink werd eind 2012 lid van de grote FOX Sports-familie, al een succes op zich om het respect van je collega's en collega's te verdienen. Pink slaagde daar niet alleen in, maar ze verdiende ook het vertrouwen en respect van NBA- en NFL-spelers en coaches. Kort nadat ze bij FOX Sports kwam, werd ze bij fans en sportprofessionals bekend als een betrouwbare, goed geïnformeerde en deskundige verslaggever.

Haar carrière bleef bloeien op haar nieuwe werkplek. Aanvankelijk dekte ze ook college football-wedstrijden, met name de seizoenen 2013 en 2014, en werkte vervolgens samen met analist Chris Spielman en play-by-play-omroeper Dick Stockton tijdens het NFL-seizoen 2016. In het volgende seizoen werd ze gekoppeld aan play-by-play omroeper Kenny Albert en analist Ronde Barber. Bovendien deed ze in het seizoen 2018/2019 verslag van Wild Card-, Divisional- en Championship-wedstrijden als AFC-reporter voor FOX Sports. Daarnaast is ze momenteel een courtside-reporter voor het NBA-team de Los Angeles Clippers, uitgezonden op Prime Ticket, het regionale netwerk van Fox Sports. Naast haar gebruikelijke werk was Pink presentatrice van de 67eLos Angeles Area Emmy Awards.

Brad Keselowski wint op Atlanta Motor Speedway!

Gepost door FOX Sports Aan zondag 24 februari 2019

Priveleven

Wat betreft haar persoonlijke leven, hoewel Kristina vrij open is over het professionele aspect van haar leven, wil ze haar liefdesleven zo geheim mogelijk houden en heeft ze verschillende keren geweigerd commentaar te geven op haar huidige relatiestatus. Evenzo zijn haar sociale media-accounts gevuld met foto's van het werk en het dagelijks leven met vrienden en familie, maar er zijn geen foto's met iemand die als haar romantische interesse kan worden beschouwd. Kristina woont momenteel in Los Angeles.

Netto waarde

Over haar algehele rijkdom gesproken, gezaghebbende bronnen schatten dat de FOX Sports-verslaggever in de loop van haar carrière een nettowaarde van $ 750.000 heeft vergaard. Aangezien ze een van de meest gerespecteerde vrouwelijke sportcasters in de branche is en voor een spraakmakend sportnetwerk werkt, kunnen we verwachten dat haar vermogen in de toekomst nog meer zal toenemen.

Sociale media

Kristina deelt haar dagelijkse bezigheden graag met haar fans op social media. Zij heeft een Twitter-account met meer dan 11.000 volgers, en heeft een account op Instagram waar ze wordt gevolgd door meer dan 10.000 fans.

Werkstroom pic.twitter.com/OEbEHNHaAt

— Kristina Roze (@Kristina_Pink) 19 april 2019

Uiterlijk en fysieke kenmerken

Als het op haar uiterlijk aankomt, heeft Kristina een slank figuur en een rond lichaam - ze wordt beschouwd door sportfans als een van de meest sexy vrouwelijke sportverslaggevers. Ze heeft halflang zwart haar en donkerbruine ogen. Helaas is er geen informatie over haar lengte, gewicht en vitale statistieken.

Aanbevolen