Beroemdheden

Kristopher London's Wiki Biografie, leeftijd, lengte, vriendin. Hoe lang is hij?

Wie is Kristopher Londen?

Kristopher Obaseki werd geboren op de 3rdApril 1993 in Londen, Verenigd Koninkrijk, en beter bekend onder zijn online alias Kristopher London, is een 26-jarige YouTuber en online beroemdheid. Hij is vooral bekend om zijn originele komische stijl; zijn video's bevatten een verscheidenheid aan komische inhoud, zoals reactievideo's, uitdagingen, tirades, gameplay-video's, enz. Zijn online carrière is actief sinds 2012.

Bekijk dit bericht op Instagram

YOOOOO LAAT JE GAAN! WIJ WINNEN JONGENS!! Giraf GANGGGGGGG ? Koop nu je limited bandwagon finale merch! ???? itsleet.com/merch (Link in bio) #NBAFinals

Een bericht gedeeld door Kristopher Londen (@iamkrislondon) op 13 juni 2019 om 20:56 PDT

Kristopher London Bio: vroege leven, gezin, onderwijs

Kristopher bracht de eerste jaren van zijn leven door met opgroeien in de hoofdstad van Engeland met zijn jongere zus Olivia Obaseki. Hun beide ouders waren erg lange en fervente basketbalfans, dus de jonge Kristopher volgde al op zeer jonge leeftijd in hun voetsporen. Op zevenjarige leeftijd was hij groter dan de meeste van zijn leeftijdsgenoten, en het was in die tijd dat mensen hem begonnen te suggereren dat hij een toekomst in basketbal had. Kort daarna verhuisde de familie Obaseki naar de VS om Kristopher de best mogelijke middelen te bieden om zijn talenten verder te ontwikkelen. Hij ging naar de Manvel High School in Texas, en na zijn toelatingsexamen won hij de sportbeurs die hij nodig had en begon hij te basketballen voor het Oral Roberts University Division I-team.

Einde van basketbalcarrière

Tijdens zijn basketbaldagen toonde Kristopher een perfecte mix van natuurlijk talent, fysieke aanleg en vastberadenheid die de aandacht trok van basketbalscouts. Zo werd hem een ​​mooie toekomst voorspeld in de basketbalwereld. Helaas werd zijn carrière afgebroken door een reeks ernstige blessures. Oral Roberts University liet hem vrij vanwege chronische hartproblemen, daarna kreeg hij een ernstig auto-ongeluk, kreeg vervolgens drie hersenschuddingen en brak zijn hand twee keer. Hij miste bijna zijn hele campagne van het laatste jaar vanwege blessures.

Miniatuur, eten, slapen, herhalen. ?????

Gepost door Kristopher Londen Aan dinsdag 23 oktober 2018

Na enkele maanden therapie ging Kristopher terug naar zijn familie in Engeland, waar hij artsen in het VK om second opinion vroeg. Hij was vrij en klaar om terug te keren naar de VS om zijn basketbalcarrière voort te zetten. Hij werd echter opnieuw getroffen door blessures, dit keer was het een gescheurde ligament in zijn voet. Meerdere operaties en weg zijn van zijn familie en jeugdvrienden haalden hem uiteindelijk in, en hij begon af te vallen en werd zelfs depressief . Het was in die tijd dat Kristopher zich realiseerde dat hij niet langer basketbal wilde spelen. en begon na te denken over andere loopbaantrajecten die hij zou kunnen volgen.

Begin op YouTube

Als hij zich eenzaam voelde, bracht Kristopher wat tijd door met het bekijken van video's op YouTube - zijn favoriete YouTuber was Timothy DeLaGhetto. Londen credits Timothy omdat ze hem inspireerden om zijn eigen YouTube-video's te maken die uiteindelijk zijn leven zouden veranderen en hem van zijn depressie zouden genezen. Hij realiseerde zich dat hij, aangezien hij door zijn verwondingen bedlegerig was, in ieder geval zichzelf kon filmen en dat op YouTube kon plaatsen. De eerste twee video's die hij plaatste, gingen viraal en dat motiveerde hem om er meer van te maken.

Kristopher Londen

Nadat hij echter met zijn ouders had gesproken, besloot hij basketbal nog een kans te geven, en gedurende enkele maanden slaagde hij erin zowel een productieve YouTuber als een basketbalspeler van Division II te zijn. Helaas liep hij opnieuw een hersenschudding op en nadat zijn coach zich realiseerde hoe blessuregevoelig Kristopher was, besloot hij dat het het beste voor zijn gezondheid was om zijn studiebeurs af te nemen en drong hij er bij hem op aan zijn basketbalcarrière volledig op te geven. Na de eerste schok voelde Kristopher zich echt opgelucht en besloot hij zich volledig toe te leggen op het maken van YouTube-video's en het inspireren van andere mensen naast hen aan het lachen te maken.

JustSayItMmokay en andere kanalen

Kristopher uploadde zijn eerste video in 2012 op een kanaal dat hij JustSayItMmokay noemde - de naam is geïnspireerd op een slogan die hij en zijn vriend tijdens de middelbare school gebruikten; ze hadden een leraar die elke keer dat hij ze wegstuurde mmokay zei, en ze vonden het buitengewoon grappig. Bovendien creëerde Kristopher zijn online alias - Kristopher London, zoals zijn vrienden in de VS hem Londen begonnen te noemen omdat hij in de Britse hoofdstad was geboren. In 2014 had Kristopher de 100.000 abonnees bereikt en zijn online erkenning steeg nog meer. Hij besloot zijn tweede kanaal op YouTube te lanceren, LSK genaamd, waarop hij zich meer richt op gaming, met name basketbalspellen. Dankzij zijn populariteit en originele inhoud kon Kristopher verschillende sponsoring binnenhalen en zijn YouTube-video's omvormen tot een stabiele bron van inkomsten. Hij is echter nog steeds van plan zijn opleiding af te ronden, zodat hij een plan B heeft voor het geval zijn YouTube-carrière bergafwaarts gaat.

Priveleven

Als het op zijn persoonlijke leven aankomt, is Kristopher momenteel aan het daten met Bri Martinez, een mede-YouTuber, model en activist. Het koppel woont momenteel in Los Angeles.

Netto waarde

Hoewel hij werd geconfronteerd met een reeks verwondingen die hem dwongen zijn basketbalcarrière te beëindigen, kon Kristopher London terugveren en zijn passie vinden in het maken van YouTube-video's. Dit werd zijn belangrijkste bron van inkomsten en vanaf medio 2019 wordt zijn vermogen volgens gezaghebbende bronnen geschat op ongeveer $ 900.000.

Sociale media

Hoofdgerecht van Kristopher kanaal heeft momenteel meer dan 1,8 miljoen abonnees, terwijl zijn LSK-kanaal heeft meer dan een miljoen verzameld. Daarnaast is Kristopher actief op Instagram waar zijn account wordt gevolgd door 480.000. Hij heeft ook een profiel op Twitter met bijna 272.000 fans.

Verdomme, jullie hebben de laatste tijd echt liefde getoond in mijn nieuwe video's... BEDANKT ???

Cadeaubonnen laten vallen op mijn IG-verhaal later vandaag ?? pic.twitter.com/TpGdtZKmxe

— Kristopher Londen 2HYPE (@IamKrisLondon) 16 juli 2019

Uiterlijk en fysieke kenmerken

Wat zijn uiterlijk betreft, heeft Kristopher een strakke en gespierde lichaamsbouw dankzij het feit dat hij veel van zijn tijd tijdens de middelbare school en universiteit in de sportschool en op het basketbalveld doorbracht. Hij is 2,08 m lang. Hij heeft donkerbruin haar en donkerbruine ogen.

Aanbevolen