Atleten

Kurt Busch's vrouw Ashley Busch Wiki Biografie, leeftijd, vermogen, bruiloft

Wie is Ashley Busch?

Kurt Busch is een zeer bekende naam in de autosportwereld; hij is eenmalig winnaar van de NASCAR Cup Series, naast tal van andere prestaties als professionele stockcar-racer. Met zijn eigen populariteit werden mensen om hem heen ook populair, waaronder zijn vrouw, Ashley Busch. Ze is een polospeler en heeft een respectabele eigen carrière.

https://www.instagram.com/p/Bxaw08FAkab/

Dus, wil je meer te weten komen over Ashley Busch, van haar kinderjaren tot haar meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons terwijl we je voorstellen aan deze prominente polospeler.

Ashely Busch Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Geboren als Ashely Van Meter op 4 september 1991 in Middleburg, Virginia, VS, is zij de dochter van Albert Van Meter Jr., die voorzitter is van de Van Meter Companies, een vastgoedontwikkelingsbedrijf met hoofdkantoor in Middleburg, en zijn vrouw Deadria . Ze deelde haar kinderjaren met haar broers en zussen, Jeannie, Charis en Alison Van Metre. Ashley werd al op jonge leeftijd verliefd op paarden en begon op vijfjarige leeftijd met paardrijlessen. Naarmate ze ouder werd, ontwikkelde haar liefde voor polo zich en sinds ze 11 jaar oud is, heeft ze haar vaardigheden als polospeler aangescherpt. Wat haar opleiding betreft, ging Ashley naar de prestigieuze Hill Academy.

Ashley Busch

Carrière

Ashley is nu een professionele polospeler en heeft sinds de lancering van haar carrière verschillende opmerkelijke resultaten behaald. Ze won verschillende toernooien, waaronder de Port Mayaca 14-goaler en de internationale Polo Club 12-goaler. Haar vader heeft zichzelf ook in de sport uitgeprobeerd en de twee speelden samen bij de International Polo Club 12-goaler in Palm Beach County, die ze als team wonnen. Verder nam ze deel aan het polo-evenement georganiseerd door Prins Harry en Megan Markle in juli 2018. Haar publieke populariteit is echter het resultaat van haar romantische relatie met Kurt Busch.

Modellencarrière

Naast haar beroep van polospeler is Ashley ook een ervaren model; ze is getekend bij het Wilhelmina Modelingbureau en werd in 2017 merkambassadeur voor de USA Polo Association. Bovendien heeft Ashley samengewerkt met Enrique Sanchez-Rivera, de oprichter en CEO van La Isla, om een ​​badkledinglijn te lanceren.

Rise to Stardom, relatie met Kurt Busch, huwelijk

De twee leerden elkaar in 2014 kennen via Ashley's zus, die Kurt al kende, en stelden hen aan elkaar voor. Na slechts een paar dates werden ze een koppel en op 26 augustus maakten Ashley en Kurt hun verloving bekend. Naarmate hun relatie serieuzer werd, wilde iedereen weten wie de succesvolle stockcar-racer te pakken had gekregen en Ashley's naam begon in elke krant te verschijnen. Iedereen wilde weten wie zij is, wat ze voor de kost doet en andere informatie. Ashley heeft geweldig werk geleverd door niet veel over haar leven en carrière te onthullen, en we zijn blij om deze informatie die we tot nu toe hebben verzameld met u te delen.
Ashley en Kurt bekronen hun relatie op 7 januari 2017. Ze hebben geen kinderen, maar dat betekent niet dat deze situatie in de toekomst niet zal veranderen.

Ashley Busch Internet Fame

In de loop der jaren is Ashley behoorlijk populair geworden op sociale mediaplatforms, met name Instagram en Twitter. Haar officiële Instagram-pagina heeft meer dan 35.000 volgers, met wie ze foto's uit haar dagelijks leven heeft gedeeld, zoals de een met haar man , naast tal van andere berichten. Je kunt Ashley vinden op Twitter ook, waarop ze meer dan 12.000 volgers heeft, met wie ze haar eigen prestaties heeft gedeeld, maar ook haar onbetwiste steun voor haar man heeft uitgesproken. Dus, als je nog geen fan bent van Ashley Busch, dan is dit een fantastische kans voor jou, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is.

Mijn valentijn is een bad ass! # KB1 pic.twitter.com/n5w1Rw2WEu

— Ashley Busch (@MrsAshleyBusch) 15 februari 2019

Ashley Busch's echtgenoot, Kurt Busch

Nu we alles hebben gedeeld wat er te weten valt over Ashley, laten we wat informatie delen over haar man, Kurt Busch.

Geboren als Kurt Thomas Busch op 4 augustus 1978 in Las Vegas, Nevada, is hij de zoon van Thomas en Gaye Busch. Al op jonge leeftijd raakte hij geïnteresseerd in racen en toen hij nog maar vijf jaar oud was, begon hij met go-carts te rijden. Naarmate hij ouder werd, verbeterden Kurts vaardigheden en als minderjarige tiener trad hij toe tot de Dwarf-competitie en won een trofee tijdens zijn enige tweede race.

Sinds hij professional is geworden, is Kurt een van de meest succesvolle coureurs van stockcar-coureurs geworden; hij heeft gestreden voor verschillende raceteams, waaronder Roush Racing, Penske Racing, Phoenix Racing, Furniture Row Racing, Stewart-Haas Racing en Chip Ganassi Racing. Enkele van de prestaties van Kurt zijn 2003 IROC-kampioen, 2004 Nextel Cup Series-kampioen, Daytona 500-winnaar 2017, vervolgens Monster Energy NASCAR Cup Series-kampioen in 2004 en een tweede plek in de NASCAR Gander Outdoors Truck Series-carrière in 2000, naast tal van andere prestaties.

Volgens gezaghebbende bronnen is het vermogen van Kurt Busch maar liefst $ 50 miljoen.

Aanbevolen