Beroemdheden

Kyle Griffin's (MSNBC) Wiki Biografie, leeftijd, lengte, vrouw, salaris

Wie is Kyle Griffin?

Kyle Griffin werd geboren op 10 juli 1986 in de Verenigde Staten van Amerika en is een producent van televisiesegmenten, vooral bekend van zijn werk aan het MSNBC-programma The Last Word with Lawrence O'Donnell, dat zich richt op nieuws. Hij heeft ook enorm veel bekendheid gekregen door zijn berichten op de sociale media-website Twitter.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik ben naar de kapper geweest.

Een bericht gedeeld door Kyle Griffin (@griffinkyle) op 18 januari 2019 om 11:12 uur PST

De rijkdom van Kyle Griffin

Hoe rijk is Kyle Griffin? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 700.000, grotendeels verdiend door een succesvolle carrière op televisie. Zijn online roem en televisieprojecten hebben geleid tot tal van andere kansen, en naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Er is heel weinig bekend over Kyle's leven voordat hij beroemd werd op televisie, omdat hij niet veel details over zijn familie en zijn jeugd heeft gedeeld. Nadat hij was afgestudeerd aan de middelbare school, schreef hij zich in aan The College of Saint Rose in Albany, in de staat New York, om te studeren voor een graad in communicatie en Engels. Het college werd opgericht in 1920 en is een van de zes colleges in de VS die worden gesponsord door Sisters of Saint Joseph. Het is verdeeld in vier scholen en heeft meer dan 3.900 studenten per semester.

Kyle Griffin

Na het afronden van zijn bacheloropleiding besloot hij verder te studeren door zich in te schrijven bij George Washington-universiteit (GWU), studeert voor een MPS-graad in Strategische Public Relations. De universiteit is verdeeld in 14 scholen en is vernoemd naar de eerste president van de Verenigde Staten, een weerspiegeling van de promotie door Washington van het idee van een nationale universiteit in het land, dat hij tot zijn dood promootte. De school schrijft gemiddeld 26.500 studenten per semester in uit 130 landen.

Televisie carrière

Na het afronden van zijn opleiding is Griffin gaan werken bij MSNBC als productiemedewerker. Het netwerk biedt zowel politiek commentaar als berichtgeving en is eigendom van de NBC Universal News Group. Het werd opgericht in 1996 door een samenwerking tussen NBC Unit van General Electric en Microsoft, vandaar de naam. In de afgelopen jaren heeft het netwerk zijn programmering vernieuwd door zijn nieuwsbeelden aan te scherpen en tegelijkertijd zijn nieuwsplatform uit te breiden. Ze hebben ook een algemene nieuwswebsite, hoewel commentatoren opmerken dat MSNBC een voorkeur heeft voor linkse politiek en de Democratische Partij.

Hij bleef vier jaar in die hoedanigheid en verhuisde toen naar Sydney, Australië om voor het Seven Network te gaan werken. Het Australische netwerk is eigendom van Seven West Media Limited en is een van de vijf free-to-air-netwerken in het land. Het is ook het best beoordeelde televisienetwerk in Australië, dankzij de uitzending van populaire programma's en franchises, waaronder Home and Away, Australia's Got Talent, The Chase Australia en Seven News. Het netwerk is de eerste die alle 40 weken van het kijkseizoen wint sinds de introductie van het OzTAM-beoordelingssysteem in 2001.

Keer terug naar MSNBC en Twitter

In 2015 keerde Kyle terug naar MSNBC en belandde uiteindelijk in de rol van producer voor het programma getiteld Het laatste woord met Lawrence O'Donnell . Het programma richt zich op nieuws en politiek commentaar op doordeweekse avonden, en wordt gepresenteerd door acteur Lawrence O'Donnell. Het programma wordt beschreven als het laatste woord over de grootste problemen en verhalen van de dag, en trekt tal van prominente gasten aan, zoals vice-president Joe Biden, Keith Olbermann, Ezra Klein, Ari Melber en Steve Kornacki.

Fijne trots, allemaal. pic.twitter.com/IAOV6LQJX6

— Kyle Griffin (@kylegriffin1) 30 juni 2019

Afgezien van zijn werk als producent van de show, kreeg Kyle veel aandacht voor zijn tweets op de sociale-mediawebsite Twitter, een nieuws- en sociale netwerkservice waarmee gebruikers korte berichten kunnen plaatsen die bekend staan ​​​​als tweets. Gebruikers kunnen ook met elkaar communiceren via tweets en het is zeer populair geworden, met maandelijks meer dan 321 miljoen actieve gebruikers. De website staat bekend als een broeinest van debatten en nieuws als het gaat om de Amerikaanse politiek, en is een van de grootste bronnen van het laatste nieuws van de dag. Kyle's bekendheid nam toe dankzij zijn geestige commentaar op de Amerikaanse politiek en zijn kritiek op de Amerikaanse president Donald Trump.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is bekend dat Griffin in 2015 trouwde met een man genaamd Joel Meares. Ondanks hun huwelijk zijn er maar heel weinig details over zijn partner en hun relatie, omdat hij niet erg openbaar is geweest over dit aspect van zijn leven. In zijn vrije tijd reist hij graag naar verschillende locaties in het land en is hij een groot aanhanger van zowel theaterproducties als onafhankelijke films. Hij kijkt ook graag naar reguliere films en verschijnt vaak bij de premières van films die hij wil zien.

Gepost door Kyle Griffin Aan zondag 28 augustus 2016

Net als tal van producenten is hij online zeer actief via accounts op sociale media. Hij heeft een Instagram-account met meer dan 3.000 volgers, die voornamelijk persoonlijke foto's plaatst, ook tijdens het reizen en samen met zijn man. Hij gaat ook naar veel bedrijfsevenementen, en die mag hij vanwege zijn functie in de media. Zijn Twitter-account is zeer actief en zeer populair bij meer dan 580.000 volgers, waarop hij voornamelijk berichten plaatst over het nieuws van de dag in de Amerikaanse politiek, vaak vermengd met zijn persoonlijke commentaar, terwijl hij ook berichten retweet waarmee hij zich identificeert.

Aanbevolen