Ankers

Kylie Bearse (WCCO-weer) Wiki Bio, leeftijd, lengte, echtgenoot, getrouwd

Wie is Kylie Bearse?

Kylie Bearse, geboren op 16 maart 1989 in Burnsville, Minnesota, VS, is een blanke verslaggever, meteoroloog en weeranker. Ze is misschien het best bekend bij de wereld vanwege haar significante aanwezigheid op het tv-scherm als weeranker en verslaggever van WCCO's uurlange nieuwsuitzending getiteld Mid-Morning om 9 uur elke dag. Ze heeft een aantal andere successen behaald in de loop van haar soms lucratieve journalistieke carrière sinds 2011.

Bekijk dit bericht op Instagram

Van jaren 70 naar sneeuw in slechts een paar dagen ... Moet je van het weer in Colorado houden? . . . #9wx #9news #cowx #snow #weather #springsnow #lente #weatherwhiplash

Een bericht gedeeld door Kylie Bearse (@kyliebearse) op 30 maart 2019 om 7:21 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs: mysterieus begin

Veel andere basisinformatie ontbreekt over haar vroege jeugd. Er wordt gedacht dat ze als enig kind is opgevoed door haar ouders in haar geboorteplaats, maar het enige dat bekend is, is dat ze op een gegeven moment met haar familie naar Eden Prairie is verhuisd en dat ze in verschillende andere staten hebben gewoond. waaronder New York, Illinois, Massachusetts en Arizona. Wat haar opleiding betreft, ging ze naar een niet-gespecificeerde lokale middelbare school, waarna ze haar opleiding op verschillende manieren voortzette. Na haar toelatingsexamen in 2007 schreef ze zich in aan de Universiteit van Colorado, Boulder, studeerde Broadcast News, en studeerde af met een Bachelor of Science-graad in 2011. In hetzelfde jaar ging ze naar het Umbra Institute in Perugia, Italië, waar ze een certificaat behaalde in de Italiaanse taal en Italiaanse media. In 2013 begon ze meteorologie te studeren aan de Mississippi State University, waar ze in 2016 afstudeerde.

Haar carrière: van vrijwilligerswerk tot verankering

Kylie nam tijdens haar middelbare schooltijd verschillende vrijwilligersfuncties op bij verschillende bedrijven, met functies variërend van outreach en marketingcoördinator tot onderzoek en ontwikkeling. Omdat dit haar carrière een vliegende start heeft gegeven, kan dit worden beschouwd als haar eerste professionele ervaring, de vroegste in 2007. In 2011 was ze een reizende schrijver voor Globetrotters.com, een site die dient om mensen te informeren over verschillende onderwerpen, voornamelijk reizende studenten. Haar eerste baan als verslaggever was in KIFI's Local News 8, ook in 201, en waar ze bleef tot 2013, waarna ze overstapte naar weeranker en verslaggever op ABC4's KTVX. Na een jaar en drie maanden in deze functie stapte ze eindelijk over naar het nieuwsbedrijf dat haar naam vandaag doet opvallen - WCCO. Haar eerste baan daar was een anker voor de zondagochtend weersvoorspelling, terwijl ze ook een doordeweekse verslaggever en een invaller was. Zes maanden later werd ze toegewezen aan het medeverankeren van de WCCO Mid-Morning, waar ze ook als meteoroloog diende. Eind maart 2018 heeft ze echter bekend gemaakt aan het publiek dat ze overstapte van WCCO naar 9NEWS van KUSA-TV. Dit is de functie die ze vandaag nog steeds bekleedt, als meteoroloog, nu gevestigd in Denver, Colorado.

Kylie Bearse

Haar liefdesleven: wie is haar man? Is ze getrouwd?

Zoals kan worden geconcludeerd uit het vorige mysterie rond haar privéleven, is ze net zo geheimzinnig als het gaat om Kylie's romantische betrokkenheid. Er is niets bekend over eventuele relaties die ze heeft gehad, en aangezien haar posts op sociale media geen potentiële partners bevatten, is er niemand waar de fans over kunnen speculeren. Ze is nog nooit gezien bij openbare evenementen in mannelijk gezelschap, en totdat ze besluit dit onderwerp aan de orde te stellen, zullen de media in het ongewisse blijven.

Ze heeft haar eigen show

Kylie is een succesvolle producer en eigen host laten zien , getiteld Kylie's Kids. De show toont verschillende kinderen met problemen in de zorg van alle of de meeste kinderziekenhuizen in Minnesota. Het is het doel van de show en Kylie's einddoel om hen op elke mogelijke manier te helpen, dus ze heeft elke week een van hen in de show en vraagt ​​het publiek om hun pleidooien te ondersteunen als het binnen hun vermogen ligt. Ze is ook betrokken bij een aantal activiteiten gericht op het helpen en begeleiden van jonge burgers van Minnesota naar een betere en welvarendere toekomst.

Gepost door Kylie Bearse Aan vrijdag 26 januari 2018

Wat is het vermogen van Kylie Bearse?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Kylie is, vanaf begin 2019? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het totaal van Kylie's opgebouwde rijkdom bijna $ 300.000 bedraagt, gemaakt door haar rapportage- en verankeringsexpertise te lenen aan verschillende succesvolle nieuwsbedrijven, zoals ABC4 en WCCO, waarbij de laatste zeker haar grootste bron is van het inkomen tot nu toe. Naarmate haar carrière zich verder ontwikkelt, zal het genoemde bedrag ongetwijfeld toenemen.

Lichaamsmaten - Wat is de lengte van Kylie?

Er is op dit moment absoluut geen informatie over Kylie's fysieke eigenschappen, en daarom kan er zelfs niet worden gespeculeerd over haar lengte. Ze lijkt echter kort te zijn, zoals ze zelf zei in een van haar Twitter berichten .

Wisten we dat toen we samen op de school voor journalistiek aan de CU zaten, we op een dag tater tots in een helm zouden beoordelen? Nee. Zijn we er gek van? Nee. ? Had een geweldige tijd met je vandaag @TayTembs ! #foreverbuffs pic.twitter.com/dBGdDX1Wol

— Kylie Bearse (@KylieBearseWX) 6 april 2019

Aanwezigheid op sociale media

Dankzij de steeds groter wordende greep die sociale media hebben op een wereldwijd publiek, is het in het belang van de meeste beroemdheden om hun fans op de hoogte te houden van hun activiteiten en zo hun rating en winst te behouden en mogelijk te vergroten. Kylie is zelf geen onbekende in deze populaire trend, aangezien haar toewijding om updates op haar openbare profielen te plaatsen en met haar fans om te gaan op een historisch hoogtepunt is. Haar Facebook account is privé, maar haar Twitter account heeft meer dan 13.000 volgers, en haar Instagram account meer dan 10.000 fans.

Aanbevolen