Beroemdheden

Kyutie's Wiki Biografie, leeftijd, echte naam, nationaliteit, etniciteit

Wie is Kyutie?

Ellen Pellon werd geboren op 30 mei 1997 in Australië en is een YouTube-persoonlijkheid, vooral bekend van haar YouTube-kanaal Kyutie, waarin ze verschillende video's plaatst, waaronder gamen, videoblogs (vlogs), grappen en reacties. De afgelopen maanden is ze meer gefocust op reactie-inhoud, meestal op populaire of interessante dingen die op internet te vinden zijn.

Bekijk dit bericht op Instagram

BEDANKT VOOR 3 MILJOEN ABONNEERDERS! ?☺️??? Je gelukkig, dankbaar en gezegend voelen. Jullie schatjes zijn de beste! Bedankt dat je elke dag mijn dag hebt gemaakt. Bedankt dat je me hebt toegestaan ​​om te doen wat ik leuk vind. Jullie zijn allemaal heel speciale mensen voor mij, ik hoop dat je dat weet! ??

Een bericht gedeeld door ✨ Officieel account ✨ (@kyutiee_) op 14 april 2018 om 19:07 PDT

De netto waarde van Kyutie

Hoe rijk is Kyutie? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 2,2 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière op YouTube. Haar online bekendheid heeft haar naar tal van mogelijkheden geleid, waaronder sponsoring en andere zakelijke kansen. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en online begin

Er is heel weinig bekend over Kyutie's leven voordat ze beroemd werd, omdat ze niet veel details over die tijden in haar leven heeft onthuld. Hoewel haar exacte geboorteplaats niet bekend is, heeft ze onthuld dat ze is opgegroeid in Sydney, New South Wales, Australië, met een oudere broer die ook een YouTuber zou worden. Ze zijn opgevoed door wat ze strikte maar liefhebbende ouders noemt

Kyutie

In 2010 ontdekte ze de website YouTube en begon ze tt te gebruiken om video's te bekijken. YouTube is een website voor het delen van video's en is een van de meest populaire websites ter wereld, eigendom van Google. Gebruikers kunnen hun eigen video's uploaden zodat anderen ze kunnen bekijken, die vervolgens kunnen worden beoordeeld, gedeeld en becommentarieerd, en gebruikers hebben ook de mogelijkheid zich te abonneren op kanalen die ze leuk vinden. De website is verantwoordelijk voor de opkomst van talloze YouTube-beroemdheden en -groepen. Deze online beroemdheden krijgen veel bekendheid dankzij de populariteit van de website en de inkomsten die ze krijgen via het Google AdSense-programma.

YouTube-inhoud

Hoewel ze haar account al heel lang heeft, heeft ze er nooit aan gedacht om video's naar haar te uploaden kanaal tot 2016, zes jaar nadat ze haar account had aangemaakt. Haar account heette oorspronkelijk oJayWalker, maar ze noemde het later Kyutie om meer te reflecteren op haar huidige interesses en persoonlijkheid. Haar eerste video op haar kanaal ging over het doen van een superpittige Koreaanse noodle-uitdaging, die snel viraal ging en haar veel aandacht trok.

Omdat ze de aandacht trok, besloot ze verschillende soorten inhoud te maken, waaronder vraag en antwoord (V&A-video's), tutorials en wat meer over haar leven te laten zien. Ze begon vervolgens verschillende games te spelen die vaak op internet te vinden zijn, voordat ze grapvideo's maakte - de laatste viel ook op en kreeg veel aandacht, wat leidde tot miljoenen views. Ze wisselde de gamevideo's en grapvideo's een tijdje uit, waarbij ze vaak mensen die ze kent in de maling nam door teksten van populaire liedjes te gebruiken. Ze speelde ook veel horrorspellen die ook aandacht kregen, hoewel niet zoveel als haar grappen.

Recente inspanningen

Afgezien van haar grappen en uitdagingen, zijn enkele van haar meest populaire haar reactievideo's, vaak reagerend op populaire foto's en video's die op internet te vinden zijn. Ze bleef ook geïnteresseerd in horror door enge verhalen te lezen, naar enge foto's te kijken en dergelijke. De afgelopen maanden heeft ze veel aandacht besteed aan reactievideo's, voornamelijk het voorlezen van populaire verhalen op internet. Ze blijft lezen over enge verhalen, inspirerende verhalen en komische inhoud. Ze doet vaak veel enge inhoud omdat het veel aandacht krijgt van haar volgers.

Ik heb eindelijk een Vlog-kanaal geopend! Zorg ervoor dat je je abonneert om te zien wat er in mijn dagelijks leven gebeurt! ^__^ https://t.co/HrtEmllnlg

— Kyutie (@KyutieOfficial) 15 september 2016

Haar kanaal heeft meer dan drie miljoen abonnees gekregen dankzij haar consistente uploads, wat ze vaak dagelijks doet. Afgezien van haar YouTube-account, heeft ze niets anders gedaan dan haar dagelijkse inhoud. Er waren tijden dat ze inactief was op haar kanaal, maar al snel keerde ze terug om meer video's te maken. Ze heeft echter besloten zich niet langer te concentreren op haar andere accounts, voornamelijk op YouTube. Veel van haar andere sociale-mediaprofielen zijn al meer dan een jaar zonder nieuwe updates.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is er heel weinig bekend over de romantische relaties van Kyutie, omdat ze niets heeft onthuld over het hebben van een vriendje of iets dergelijks. Ze heeft haar verliefdheid en ex-vriendje al in het begin van haar YouTube-carrière in een paar van haar grapvideo's laten zien, maar sindsdien is ze teruggeschrokken van het onthullen van te veel persoonlijke informatie. Het is bekend dat ze van honden houdt en is eigenaar van een Pembroke Welsh Corgi. Ze vermeldt ook dat ze een onhandig persoon is, en het type om jou ook te zeggen als iemand haar een gelukkige verjaardag wenst.

Gepost door Kyutie Aan woensdag 14 september 2016

Net als veel YouTube-persoonlijkheden, heeft ze accounts op verschillende grote sociale-mediawebsites, maar werkt ze geen van deze meer bij. Ze heeft een Instagram rekening met meer dan 100.000 volgers en plaatst voornamelijk foto's van haar hond samen met een paar throwback-foto's. Ze heeft een Twitter-account met meer dan 12.000 volgers, maar heeft er sinds 2017 niets nieuws op gepost, de laatste post om te vieren dat ze twee miljoen abonnees heeft bereikt. Ze heeft ook een Facebook-pagina, maar heeft sinds 2018 niets nieuws meer gepost - haar laatste bericht was een meme bedoeld voor komedie, en een paar updates over haar leven.

Aanbevolen