Ankers

Lainie Fritz (KPRC Ch 2) Wiki Biografie, leeftijd, echtgenoot, salaris, lichaamsgrootte

Wie is Lainie Fritz?

Lainie Fritz werd geboren op 10 september 1986 in Huntsville, Texas, VS, en is momenteel 32 jaar oud en een televisiepersoonlijkheid, waarschijnlijk het best erkend voor het werken in de functie van sportverslaggever voor KRPC Channel 2.

Bekijk dit bericht op Instagram

mijn dromen zijn met wie ik race?

Een bericht gedeeld door Lainie Fritz (@lainiefritz) op 25 april 2019 om 16:21 PDT

Lainie Fritz Netto waarde

Haar carrière begon in 2012 en sindsdien is ze een actief lid van de nieuwsindustrie, vooral bekend als tv-persoonlijkheid en journalist. De nettowaarde is meer dan $ 200.000. Haar salaris per jaar is meer dan $ 40.000.

Het vroege leven en onderwijs

Lainie Fritz bracht haar jeugd door in Huntsville, waar ze samen met twee broers en zussen werd opgevoed door haar vader, Willie Fritz, die bekend staat als hoofd voetbalcoach aan de Tulane University, en haar moeder, Susan Fritz, wiens beroep niet is onthuld. Ze heeft de Amerikaanse nationaliteit en is van blanke etniciteit.

Wat haar opleiding betreft, voltooide Lainie haar middelbare schoolopleiding in 2010, waarna ze zich inschreef aan de Sam Houston State University, waar ze in 2014 afstudeerde met een Bachelor of Arts Degree in Mass Communication and Media.

Lainie Fritz

Carrièrebegin

Over haar carrière gesproken, Lainie Fritz raakte betrokken bij de journalistiek nog voordat ze haar diploma behaalde, toen ze begon te werken in de functie van sportverslaggever voor Bearkat Sports Network, waar ze alle grote sportevenementen van de Sam Houston State University van 2012 tot 2014 deed. Haar professionele carrière begon in 2013, toen ze haar stage begon te doen voor KPRC Channel 2, waar ze verslag deed van Houston Texans, Astros, Dynamo en Rockets. Daarna werkte Lainie een maand in de functie van een freelance nevenactiviteitverslaggever bij 101,7 KSAM , wat de oprichting van haar vermogen markeert.

Rise to Fame en KPRC Channel 2

Na voldoende kennis en ervaring te hebben opgedaan, trad Lainie toe tot WCBD News 2, waar ze de functies van sportverslaggever en -anker vervulde, waar ze werkte aan dagelijkse sportsegmenten en verslag uitbracht over verschillende grote evenementen van 2014 tot 2015. Haar opkomst tot bekendheid kwam in maart 2016, toen ze een baan kreeg als sportverslaggever bij KPRC Channel 2, waar ze haar stage had gelopen en daar nog steeds werkt, dus haar vermogen neemt zeker toe, evenals haar populariteit.

Alles over het indrukwekkende debuut van Corbin Martin, afkomstig uit Houston, vandaag bij MMP. #astro's domineerde het hele weekend de Rangers. pic.twitter.com/lXyfa9OkDm

— Lainie Fritz (@KPRC2Lainie) 13 mei 2019

Bovendien onderscheidde Lainie zich als een ambitieuze journalist, dus werd ze in 2015 door de Texas Intercollegiate Press Association uitgeroepen tot de beste nieuwe sportverslaggever in Charleston City Paper en de eerste in de categorie New Reel voor tv-aankondiging.

Persoonlijk leven: gaat ze met iemand uit?

Over haar persoonlijke leven gesproken, Lainie is er niet erg open over en heeft de neiging om haar meest intieme details voor het oog van het publiek verborgen te houden. Er is dus geen informatie of ze getrouwd is of niet, maar er wordt aangenomen dat ze op dit moment vrijgezel is. Haar huidige woonplaats is in Houston, Texas.

De #Astro's openen het seizoen met 1-0 ??⚾️ op tempo om 162-0 te worden? KPRC2 / Click2Houston

Gepost door KPRC2 Lainie Fritz Aan maandag 3 april 2017

Uiterlijk en vitale statistieken

Ze kan worden omschreven als zandloper, aangezien ze op een hoogte van 1,67 m staat, terwijl informatie over haar gewicht en vitale statistieken nog niet aan het publiek zijn onthuld.

Aanbevolen