Beroemde Echtgenoten

Lance Morgan's Wiki Bio. Wie is de echtgenoot van CNN-verslaggever Gloria Borger?

Wie is Lance Morgan?

Lance Morgan werd in de jaren vijftig geboren in de Verenigde Staten van Amerika en is een communicatiemanager die werkt als hoofdcommunicatiestrateeg van de firma Powell Tate. Hij is echter beter bekend als de echtgenoot van journalist Gloria Borger, die bekend staat om haar werk als politiek hoofdanalist van Cable News Network (CNN).

De rijkdom van Lance Morgan

Hoe rijk is Lance Morgan? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 1 miljoen, verdiend door succes in zijn verschillende inspanningen. Zijn vermogen is mogelijk ook verhoogd dankzij het succes van zijn vrouw, die een vermogen heeft dat wordt geschat op meer dan $ 2,5 miljoen. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en politieke carrière

Er is heel weinig bekend over het gezin, de jeugd en het onderwijs van Lance. Het is bekend dat hij van joodse afkomst is en een van zijn vroegste posities was een politieke. Hij diende eerst als perssecretaris van senator Daniel Patrick, die van 2007 tot 2015 die functie bekleedde, en is nu de luitenant-gouverneur van Texas.

Lance Morgan

Een perssecretaris is een zeer belangrijke baan, vooral in de politiek van de Verenigde Staten. Ze traden op als de primaire woordvoerder van een politieke kandidaat of zelfs de regering. In de afgelopen jaren is de positie echter aangepast, waarbij politici zoals president Donald Trump ervoor kiezen om sociale media-websites zoals Twitter te gebruiken om rechtstreeks te communiceren. Tijdens zijn diensttijd werd hij ook de woordvoerder van de Iran-Contra Investigating Committee van de Amerikaanse Senaat. De commissie is in het leven geroepen om onderzoek te doen naar de Iran-Contra-affaire dat is een politiek schandaal dat plaatsvond tijdens de tweede termijn van de regering-Reagan. Volgens berichten hebben functionarissen in deze periode in het geheim de verkoop van wapens aan Iran gefaciliteerd.

Communicatie carrière

Na Morgan's carrière in de politieke sfeer, koos hij ervoor om het bedrijfsleven in te gaan, wat een typische weg is voor voormalige politieke werkers om naar toe te gaan als ze besluiten afstand te nemen van overheidswerk. Hij begon bij het bedrijf te dienen Powell Tate , werd bij het bedrijf geïntroduceerd via collega-politicus Howard Opinsky die de Amerikaanse senator John McCain diende. Het bedrijf is een public affairs-merk en is aangesloten bij Weber Shandwick. Van het bedrijf is bekend dat het verschillende werkzaamheden voor de overheid heeft gedaan, waaronder inspanningen om het US Climate Action Partnership (USCAP) en de Energy Task Force van de Business Roundtable te helpen.

Ze hielpen ook tijdens de nasleep van de terroristische aanslagen van 11 september, samen met de toenmalige burgemeester Rudy Giuliani. Hij is in het bedrijf werkzaam als hoofdcommunicatiestrateeg en het moederbedrijf is een public relations-groep die zich meer richt op bedrijven, non-profitorganisaties en internationale agentschappen. Zijn werk in de politiek hielp hem zijn huidige positie te veroveren, aangezien zijn ervaringen hem in staat stelden zijn vaardigheden op het gebied van economische ontwikkeling te verbeteren. Hij begeleidt ook cliënten in zowel de nationale als de internationale scene, aangezien hij zich op zijn gemak voelt met het vertegenwoordigen van prominente mensen dankzij zijn eerdere werk.

Echtgenote – Gloria Borger

Heerlijkheid werd beroemd in de journalistiek als redacteur en columnist voor het tijdschrift US News & World Report; de online publicatie creëert nieuws, ranglijsten, opiniestukken en analyseartikelen. Het is tegenwoordig vooral bekend om zijn ranglijsten van ziekenhuizen en hogescholen, maar ze produceren ook ranglijsten over auto's, reizen, carrières, gezondheid en nog veel meer, hoewel hun inhoud veel kritiek heeft gekregen vanwege de willekeurige aard ervan. Ze diende ook bij CBS News als een nationale politieke correspondent.

Gepost door Gloria Borger Aan maandag 11 januari 2016

Nadat ze CBS had verlaten, begon ze in 2007 voor CNN te werken en verscheen ze in tal van shows van het netwerk. De zender is de eerste die 24 uur per dag nieuws biedt en tevens de eerste volledig nieuwszender in de VS. Het bedrijf heeft sindsdien zijn bereik internationaal uitgebreid, waarbij het meeste internationale nieuws wordt behandeld door zusternetwerk CNN International. Ze leverde regelmatig een bijdrage aan de show The Situation Room, een middag- en avonduitzending. Ze werd later gepromoveerd tot hoofd politiek analist en heeft dankzij haar werk talloze prijzen gewonnen, waaronder een Peabody-prijs voor haar verslaggeving over de presidentiële primaire campagnes in 2008.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is bekend dat Lance in 1975 in de Beth-el-synagoge in New York met Gloria trouwde; ze hebben samen twee kinderen en wonen in Washington, DC. Hun zoon, Evan Morgan, is een investeerder, vooral bekend van zijn werk voor de durfkapitaalfirma Revolution, die ook in Washington, DC is gevestigd. Hij staat bekend om zijn huwelijk met de dochter van politicus Jon Huntsman.

Een prachtige dag in Butte Montana. Met Jon Tester In ben ik bij een Veteranenevenement; tonite Trump rally voor Matt Rosendale. Een strakke race naar de finish pic.twitter.com/rLCDNUYnyL

- Gloria Borger (@GloriaBorger) 18 oktober 2018

Een van de redenen waarom er zeer beperkte informatie over Lance is, is het ontbreken van een sterke online aanwezigheid. Hij heeft geen accounts op de grote social media websites zoals Facebook, Instagram en Twitter. Er zijn tal van persoonlijkheden die dezelfde naam als de zijne delen, zoals een DJ die online sterk aanwezig is, maar op geen enkele manier familie van hem is. Hetzelfde kan niet gezegd worden van zijn vrouw, die vanwege de aard van haar werk een sterke online aanwezigheid heeft op websites zoals Facebook en Twitter. Haar Twitter-account biedt het laatste nieuws op het gebied van public affairs en geeft ook enkele van haar meningen weer. Ze heeft meer dan 100.000 volgers op dat account.

Aanbevolen