Journalisten

Landon Dowdy (CNBC) Wiki Biografie, leeftijd, lengte, salaris, echtgenoot, lichaam

Wie is Landon Dowdy?

Landon Astor Dowdy werd geboren op 1 januari 1993 in High Point, North Carolina, VS, dus is ze momenteel 26 jaar oud. Ze is een journaliste, waarschijnlijk het meest bekend als correspondent voor het CNBC Network, en ze verscheen in shows als On The Geld en wereldwijde uitwisseling. Ze staat ook bekend als presentatrice van Morning Report en Young Money.

Landon Dowdy Netto waarde

Meer dan $ 300.000, door carrière in de journalistiek; jaarsalaris is ~ $ 90.000.

Het vroege leven en onderwijs

Landon bracht haar jeugd door in High Point. Als tiener werkte ze enige tijd als model, maar Landon besloot te stoppen met het nastreven van een carrière in de mode-industrie en zich te concentreren op onderwijs. Na haar toelatingsexamen van High Point Central High School in 2011, schreef ze zich in aan de University of North Carolina in Chapel Hill, waar ze in 2014 afstudeerde met een BA-graad in Broadcast Journalism. Een slimme en getalenteerde student, Landon ging naar de Universiteit van Oxford in het VK voor een jaar in 2012, en werd zelfs beloond met de National Hearst Journalism Award.

Landon Dowdy

Carrièrebegin

Landon raakte direct na het behalen van haar diploma betrokken in de journalistiek, begon met een stage als onderdeel van het CNBC Network. Na voldoende kennis en ervaring te hebben opgedaan, werd zij het jaar daarop voltijds medewerkster in de functie van een algemene opdrachtverslaggever , en gefocust zijn op persoonlijke financiën - dit markeerde de oprichting van haar vermogen.

Beroemd worden

Ze werd na een jaar gepromoveerd om regelmatig te verschijnen als zakelijk nieuwscorrespondent in CNBC's zakelijk nieuwsprogramma Worldwide Exchange (2014-2018). Daarna was ze verslaggever voor First Look in 2016, gevolgd door haar optredens als correspondent in andere shows, waaronder Today (2017) en On The Money van 2017 tot 2018.

Gepost door Landon Dowdy Aan dinsdag 22 september 2015

Andere projecten

Om verder te praten over haar professionele carrière op het gebied van journalistiek, werkt Landon ook in de functie van een gastheer van de voor YouTube gemaakte series Morning Report en Young Money van CNBC. Daarnaast levert ze ook bijdragen aan andere netwerken, waaronder de NBC, het Golfkanaal en het MSNBC-radiostation.

Priveleven

Haar vriendin Kayla Tausche onthulde via haar eigen Twitter-bericht dat Landon verloofd was in 2016, maar zonder nieuws over een bruiloft, wordt aangenomen dat ze nog steeds vrijgezel is, althans ongehuwd. Haar huidige woonplaats is in Manhattan, New York City.

Zo vindt u last-minute reisaanbiedingen voor Memorial Day: http://t.co/Ox3FJrfA3S #JongGeld #Reis #Herdenkingsdag pic.twitter.com/rVc9cHGjmt

— Landon Dowdy (@LandonDowdyCNBC) 20 mei 2015

Uiterlijk en vitale statistieken

  • Blond haar
  • bruine ogen
  • Hoogte van 1,68 m (1,68 m)
  • Gewicht ~105lbs (48kg)

Aanwezigheid op sociale media

  • Instagram account, met meer dan 2.000 volgers is echter privé
  • Twitter account, waarop ze bijna 4.000 fans heeft
  • Facebook pagina – met 1.200 vind-ik-leuks

Aanbevolen