Acteurs

De Wiki-biografie van Laura Gallacher. Wie is de vrouw van Russell Brand?

Wie is Laura Gallacher?

Laura Gallacher werd geboren op 28 juni 1987 onder het geboorteteken Kreeft, in Engeland – de werkelijke plaats van haar geboorte is onbekend in de media. Hoewel ze een actrice is, wordt Laura waarschijnlijk het best erkend als de vrouw van de beroemde Britse acteur en komiek Russell Brand.

Wil je meer weten over de professionele carrière en het persoonlijke leven van Laura Gallacher? Hoe rijk is ze nu? Als je geïnteresseerd bent, blijf dan op de hoogte en ontdek alle details over haar.

Bekijk dit bericht op Instagram

Geluk in de vorm van een dubbele kin-glimlach, rommelige handen, de natuur en zelfgemaakt creatief spel! Zo opgewonden om deze zomer Joy Journal-workshops naar een aantal prachtige festivals te brengen #festivalseizoen #joy #messyplay #creativity #homemade #families #fun #homemade

Een bericht gedeeld door Laura Brand (@thejoyjournal) op 13 juni 2019 om 11:37 uur PDT

Hoe rijk is ze? Laura Gallacher Netto waarde

Haar carrière begon in 2009 en sindsdien is ze een actief lid van de entertainmentindustrie, vooral bekend als actrice. Dus, als je je ooit hebt afgevraagd hoe rijk Laura Gallacher is, wordt door gezaghebbende bronnen geschat dat de totale omvang van haar vermogen meer dan $ 5 miljoen is, verzameld tijdens haar succesvolle carrière. Andere bronnen van haar rijkdom zijn afkomstig van haar betrokkenheid bij de restaurantbusiness en haar carrière als ondernemer. Als ze haar carrière verder blijft uitbouwen, zal haar vermogen naar verwachting de komende jaren zeker toenemen.

Het vroege leven, ouders, broers en zussen en opvoeding

Wat betreft haar vroege leven, Laura bracht blijkbaar haar jeugd door op het Wentworth Estate in Surrey, waar ze samen met twee broers en zussen werd opgevoed door haar vader, Bernard Gallacher, een gepensioneerde professionele golfer en Ryder Cup-kapitein, en haar moeder, Lesley. Ze heeft een broer genaamd Jamie, terwijl haar zus Kristy Gallacher is, een bekende journalist, televisiepresentator en sportverslaggever. Ze is de neef van de Schotse professionele golfer Stephen Gallacher. Over haar opleiding gesproken, ze ging naar de St. George Elementary School, terwijl andere informatie niet beschikbaar is.

Laura Gallacher

Carrière in de restaurantindustrie

Voordat Laura Gallacher actrice werd, werkte ze enige tijd in de restaurantindustrie als serveerster en later als manager voor het Moral Fox-restaurant in Notting Hill , Londo, en vervolgens bij de opening van het vijfsterrenrestaurant van de Soho House Group, Electric Diner genaamd, in hetzelfde gebied, dat samen de oprichting van haar vermogen markeerde.

Acteercarrière

Begin 2009 veranderde Laura's leven ten goede toen ze als actrice betrokken raakte bij de filmindustrie. Ze maakte haar filmdebuut in de rol van Mimi in de korte komische film Freckle And Tyde (2009), gevolgd door haar vertolking van een zus in een andere korte film, Spilled Milk in 2010. Haar eerste grote optreden kwam toen ze gekozen om Ciara te spelen in de televisieserie Persona, die in 2011 in 17 afleveringen verscheen. In datzelfde jaar kreeg Laura ook een rol in de komische film 10 Arenas Of Marwood, geregisseerd door Michael Audreson. Al deze optredens voegden een aanzienlijk bedrag toe aan haar vermogen.

Jammende lobby https://t.co/IsQbomVJhI

— Laura Gallacher (@DaisyPoppets) 26 oktober 2013

Carrière als ondernemer en The Joy Journal

Behalve dat ze als actrice betrokken is bij de entertainmentindustrie, staat Laura Gallacher ook bekend als ondernemer en zelfverklaarde huisvrouw. Ze houdt van knutselen en deelt haar creatieve ideeën op haar website, genaamd The Joy Journal. Bovendien werd Laura erkend voor het verkopen van tuinbroeken voor zwangere vrouwen, wat pronkt met haar unieke mode-ervaring. Daarnaast runt ze haar officiële Instagram account met dezelfde naam, waarop ze creatief knutselen promoot - ze heeft tot nu toe meer dan 16.000 volgers verzameld.

Persoonlijk leven: echtgenoot Rusell Brand, dochters

Als we het over haar persoonlijke leven hebben, Laura Gallacher is getrouwd met de beroemde Britse acteur en komiek Russell Brand. Ze ontmoetten elkaar in 2007 via een wederzijdse vriend en begonnen al snel met daten, in feite af en toe tot 2015, toen hun relatie serieuzer werd. In juni 2016 verloofden ze zich en in november van hetzelfde jaar beviel ze van hun eerste kind, een dochter genaamd Mabel. ze wisselden hun huwelijksgeloften uit in augustus 2017 , bij Remenham Church in de buurt van hun huidige verblijfplaats in Henley-on-Thames, Oxfordshire, Engeland.

https://www.youtube.com/watch?v=EsTHVtDxmAY

Het paar verwelkomde hun tweede dochtertje, wiens naam nog steeds een mysterie is, in juli 2018. Dit is het eerste huwelijk voor Laura en het tweede voor Russell, aangezien hij eerder getrouwd was met de beroemde Amerikaanse zangeres en songwriter Katheryn Elizabeth Hudson, beter bekend onder haar artiestennaam Katy Perry, van 2010 tot 2012.

Hoe oud is zij? Uiterlijk, vitale statistieken, nationaliteit en etniciteit

Over de leeftijd van Laura Gallacher gesproken, zoals gezegd werd ze geboren in 1987, wat haar 32 jaar oud maakt. Wat haar uiterlijk en fysieke eigenschappen betreft, is Laura blijkbaar een mooie en aantrekkelijke vrouw met lang donkerbruin haar en blauwgekleurde ogen. Ze heeft ook een geweldig lichaam met een lengte van 1,65 m, terwijl haar gewicht naar verluidt rond de 54 kg is; haar vitale statistieken zijn tot op heden niet onthuld. Ze heeft de Britse nationaliteit en is van blanke etniciteit.

Aanbevolen