Ankers

Laura Jarrett (CNN) wiki, echtgenoot, lengte, leeftijd, zwanger, salaris

Wie is Laura Jarrett?

Laura Jarrett is een Amerikaanse politiek verslaggever die momenteel voor CNN werkt als verslaggever en correspondent. Voordat ze bij CNN kwam werken, was ze advocaat, maar in 2016 besloot ze van loopbaan te veranderen.

Dus, wil je meer te weten komen over Laura Jarrett, van haar kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel, terwijl we u voorstellen aan deze prominente politieke verslaggever en correspondent.

Gepost door Laura Jarrett Aan woensdag 9 november 2016

Laura Jarrett Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Laura Jarrett werd geboren in 1983 in Chicago, Illinois, VS, de dochter van William Jarrett en zijn vrouw Valerie, die een senior adviseur was van de voormalige president van de VS, Barack Obama. Haar grootvader van vaderskant was Chicago Sun-Times columnist Vernon Jarrett. Wat haar opleiding betreft, ging Laura naar Chicago High School en na haar toelatingsexamen schreef ze zich in aan de Harvard Law School, waar ze in 2010 afstudeerde met een graad in de rechten. Tijdens haar studie was ze hoofdredacteur van de Harvard Journal of Law and Gender .

Carrièrebegin

Laura begon haar advocatencarrière door te werken als griffier voor Honorable Rebecca Pallymer, en veranderde na enige tijd in een baan als griffier voor Honorable Ann C. Williams, die het Seventh Circuit Court of Appeal leidde. Naarmate haar ervaring toenam, passeerde ze de staatsbar, begon ze zelf zaken te beheren en werkte ze aan het verdedigen van bedrijven en individuen tegen de overheid. Verder had ze één geval van een slachtoffer van mensenhandel.

Echter, na een aantal jaren als advocaat te hebben gewerkt, besloot Laura dat het tijd was om haar carrière te veranderen en waagde ze zich aan de televisie. In 2016 werd ze officieel onderdeel van CNN.

Stijging naar bekendheid

Ze sloot zich aan bij CNN op het hoofdkantoor van het bureau in Washington D.C. en begon politiek te rapporteren. Geleidelijk groeide haar rol bij het station en in 2017 werd ze correspondent. Een van haar eerste bijdragen in haar nieuwe rol was in de show The Lead met Jake Tapper, en sindsdien is ze te zien in andere shows, die hebben bijgedragen aan haar populariteit en rijkdom.

Ze was onder meer te zien in CNN Newsroom (2017-2019), New Day (2017-2019), vervolgens The Situation Room (2018-2019) en At This Hour (2017-2019).

Laura Jarrett Nettowaarde

Laura begon eerst als advocaat, maar besloot uiteindelijk een ommekeer te maken en zichzelf als verslaggever uit te proberen. Nou, ze heeft het gehaald en is nu een van de meest prominente gezichten van CNN, en haar succes heeft haar rijkdom in grote mate vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Laura Jarrett is, vanaf medio 2019?

Laura Jarrett

Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Jarrett maar liefst $ 1 miljoen is, wat behoorlijk behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal het vermogen van Laura de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Laura Jarrett Persoonlijk leven, Daten, Echtgenoot, Kinderen

Wat weet u over het persoonlijke leven van deze prominente politieke verslaggever en correspondent? Nou, Laura is niet een van die beroemdheden die de neiging hebben om alle informatie over hun persoonlijke leven te delen, maar toch zijn we erin geslaagd om enkele interessante feiten over Laura Jarrett te ontdekken.

Laura is een getrouwde vrouw en haar man is Tony Balkissoon, de zoon van de voormalige Canadese politicus Bas Balkissoon. De twee trouwden in 2012 in Kenwood, Chicago, tijdens een grote ceremonie met regeringsmensen en politici als Eric Holder, de toenmalige president Barrack Obama en anderen. Het echtpaar heeft medio 2019 hun eerste kind, een zoon, verwelkomd en heeft hem genoemd James Anthony .

Bekijk dit bericht op Instagram

Wat nieuws - James Anthony Balkissoon is eindelijk hier! Hij is 7 pond, 7 ons, houdt van een goede swaddle en heeft zijn ouders veel geluk gebracht.

Een bericht gedeeld door Laura Jarrett (@laurajcnn) op 15 juli 2019 om 13:16 PDT

Laura Jarrett Internet Fame

In de loop der jaren heeft Laura een fervente fanbase opgebouwd op social media platforms, met name Twitter, maar is ook te vinden op Instagram en Facebook. Haar officiële Twitter-pagina heeft bijna 60.000 volgers, met wie ze haar meest recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, en enkele van haar eigen inzichten, ideeën en meningen over dagelijkse zaken. Ze is ook behoorlijk actief op Instagram , waarop ze ook zo'n 10.000 volgers heeft, terwijl op Facebook , wordt Laura gevolgd door een kleine 2.000 trouwe fans.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente verslaggever, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Laura Jarrett Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen en uiterlijk

Weet jij hoe lang Laura Jarrett is en hoeveel ze weegt? Nou, Laura is geen model, maar komt er redelijk dichtbij, aangezien ze 1.85 meter lang is, wat gelijk is aan 1.65 meter, terwijl ze ongeveer 60 kilo weegt en haar vitale statistieken 34-28-35 inch zijn; Laura heeft zwart haar en donkerbruine ogen.

Aanbevolen