Ankers

Laura Rutledge (ESPN) Wiki Bio, leeftijd, echtgenoot, afmetingen

Wie is Laura Rutledge?

Laura Rutledge, geboren onder het luchtteken Weegschaal op 2 oktober 1988 in St. Petersburg, Florida, VS, is een 30-jarige televisiepresentator, journalist en verslaggever. Ze is vooral bekend van haar werk voor CNN International en ESPN. Ze was door en door Floridian en verscheen voor het eerst in de schijnwerpers toen ze de Miss Florida-kroon van 2012 mee naar huis nam, waarmee ze deelnemers die veel meer begunstigd waren dan zij uit de weg ging. Rond dezelfde tijd betrad ze de wereld van sportuitzendingen en diende ze als verslaggever voor vele wedstrijden van de National Collegiate Athletic Association (NCAA), zoals basketbal, honkbal, gymnastiek, voetbal en vele andere sporten. Rutledge is een steunpilaar op zowel ESPN als het SEC Network, met frequente verschijning in Get Up en Sports Center, beide cruciale shows in ESPN's entertainment- en debatrepertoire.

Bekijk dit bericht op Instagram

??

Een bericht gedeeld door Laura Rutledge (@lauramrutledge) op 30 mei 2019 om 19:55 PDT

Voordat ze bij ESPN kwam, had ze functies bij zowel CNN als Fox Sports, die dienden als lanceringsborden voor haar huidige inspanningen.

Het vroege leven en middelbare schoolonderwijs: opgroeien in Florida

Laura Rutledge (geboren McKeeman) werd in haar geboorteplaats opgevoed door ouders met onbekende namen en beroepen. Het enige dat ze onthulde, is dat haar ouders fervente universiteitssportfans waren (en nog steeds zijn) - ze heeft ook twee oudere broers die dezelfde passie delen. In tegenstelling tot de rest van haar familie koesterde Laura een interesse voor make-up en verkleden; haar droom was om beroemd te worden en mensen te boeien met haar stem en kennis.

Ook volgde ze enkele jaren balletlessen. Ondanks het feit dat ze nooit een fervent atleet was, zat Rutledge aan de tv gekluisterd wanneer er voetbal- en basketbalwedstrijden waren. Ze keek ook graag naar andere sporten, wat haar ertoe bracht na te denken over een carrière in de sportuitzendingen. Afgezien van de echte spelers, was ze ook gefascineerd door het zelfvertrouwen dat vrouwelijke zijlijnverslaggevers toonden. In 2006 studeerde Laura af aan de Celebration High School in Celebration, Florida.

Universiteit van Florida: een ster in de maak

Als het erop aankwam om te kiezen waar ze haar opleiding zou voortzetten, stond Laura op een kruispunt.

Laura Rutledge

Ze wilde naar de Florida State University omdat ze hun sportteams volgde, en haar hele familie bestond uit fervente FSU-supporters, maar ze koos uiteindelijk voor de University of Florida omdat ze een veel beter communicatieprogramma hadden, maar ze stapte al snel over naar telecommunicatie, voor een betere kans om een ​​omroeporganisatie te worden. Tijdens haar eerste jaar had Rutledge geld nodig, dus begon ze te werken bij WRUF, een radiostation op de hoofdcampus van UF. Ze was niet alleen blij radio-jockey en sportexpert te zijn, maar mensen begonnen haar uitzonderlijke kennis van voetbal en basketbal op te merken. Laura was een steunpilaar en een beetje een middelpunt bij WRUF. Ze werkte daar van 2007 tot 2011, toen ze afstudeerde.

Carrièrebegin: teleurstellingen, onverwachte kansen en meer - FOX Sports

Aangemoedigd door haar succes bij WRUF, solliciteerde Laura voor verschillende stages terwijl ze nog een senior was; ESPN, Fox Sports en verschillende andere netwerken wezen haar af, maar ze liet zich hierdoor niet ontmoedigen, dus concentreerde ze zich op haar modellencarrière. Op een avond in een plaatselijke bar begon ze over sport te praten met een man die ze net had ontmoet. Het bleek dat hij een verslaggever was voor FOX Sports, dus ze slaagde erin om met zijn aanbeveling een stage te scoren. Ondanks hoge verwachtingen was Rutledge teleurgesteld toen ze hoorde dat haar taken bestonden uit het kopiëren van dvd's en het brengen van koffie naar mensen. Begin 2012 gebeurde er iets totaal onverwachts.

Gepost door Laura Rutledge Aan Donderdag 15 december 2016

Een on-air verslaggever had ruzie met de producenten en Laura was de enige persoon die beschikbaar was om haar plaats in te nemen. Omdat ze geen tijd had om zich voor te bereiden, blonk ze uit in haar allereerste live-optreden - natuurlijk waren de bazen opgetogen, dus werd ze een vaste nevenreporter voor Major League Baseball (MLB) -wedstrijden, voornamelijk over de San Diego Padres en Tampa Bay Rays.

Miss Florida 2012

Ondanks haar plotselinge doorbraak, wilde Laura nog steeds het modelleren een kans geven voor het geval de rapportage niet voor haar zou werken, dus deed ze mee aan de Miss Florida-verkiezing van 2012 en nam de kroon mee naar huis, ondanks dat ze als een underdog werd beschouwd. Haar wedstrijdtalent ballet was. Een geweldige prestatie in de finale stond haar toe om zich te kwalificeren voor de Miss America 2013-titel, en hoewel ze niet won, was een top-16-finish bevredigend voor haar.

Aanhoudend succes: Paintball, San Diego Chargers en meer

Nadat Laura de praalwereld had gedomineerd, keerde ze eind 2012 terug naar de zijlijn. Haar eerste opdracht was om het National Paintball Championship te verslaan, dat plaatsvond in Lakeland, Florida. Het evenement, georganiseerd door de National Collegiate Paintball Association (NCPA), trok veel aandacht, maar alle ogen waren gericht op een zekere jonge verslaggever van FOX College Sports. Kort na het einde van het evenement verhuisde Laura naar San Diego, Californië om fulltime verslag te doen van de Chargers (die sindsdien naar Los Angeles zijn verhuisd). Ze boekte ook vooruitgang in haar carrière als anker, met Chargers Insider en SD Live, een show die ze helemaal zelf creëerde, en waar fans van de National Football League (NFL) dol op waren.

Zelfs vandaag is ze nog steeds de uitvoerend producent van de show. Daarna beloonde FOX haar met de positie van gastheer voor zowel de rust als de shows na de wedstrijd voor universiteitsvoetbalwedstrijden.

Korte periode bij CNN: werken met Robin Meade en andere inspanningen

Begin 2014 trad Laura toe tot de dochteronderneming van CNN, HNL. Ze was een frequente gast in Morning Express met Robin Meade, en naast haar taken als co-anker voor de legendarische omroep, was ze ook de belangrijkste presentator op CNN's Early Start en New Day, beide populaire sportshows.

Superster: ESPN en SEC Network

Rutledge nam de beste beslissing van haar carrière door opnieuw van netwerk te wisselen. Deze keer, eind 2014, versterkte ze de gelederen van ESPN en stelde niet teleur. Haar portfolio werd uitgebreid met verschillende prestigieuze opdrachten, zoals de rode loper gastheer bij de ESPY's en de Home Depot College Football Awards. Naast het leiden van ESPN's crew bij dergelijke festiviteiten, was ze een vaste anker van SportsCenter en gaf ze commentaar op de meest spectaculaire sportmomenten van elke dag.

Nog een uurtje te gaan @KySportsRadio ! Bel om te praten @KentuckyMBB @UKFootball @UKGymnastics @UKBaseball @UKsoftball of iets anders ... inclusief Vegas-reizen @ShannonTheDude @ryanlemond . pic.twitter.com/9t6tBs1Ezr

— Laura Rutledge (@LauraRutledge) 21 juni 2019

Laura is niet alleen de drijvende kracht achter enkele van de populairste shows en segmenten van ESPN, maar leende ook haar talenten aan SEC Network, een kanaal dat door ESPN is opgericht voor de berichtgeving over collegiale sporten in de Southeastern Conference (SEC) van de NCAA. 'Ik was een beetje over mijn hoofd bij ESPN toen de jongens van SEC me de baan aanboden', herinnert Rutledge zich. ‘Ze boden me echter de mogelijkheid om zoveel sporten te dekken als ik wilde. Ik kon dat niet weigeren!' Vandaag is ze het hoofdbestanddeel van The Paul Finebaum Show, georganiseerd door Finebaum zelf, een van de meest gedecoreerde sportverslaggevers aller tijden. Haar taken omvatten het praten met fans en het bespreken van recente games, evenementen en zelfs het delen van enkele van haar voorspellingen met betrekking tot voetbal en honkbal.

Lainie Fritz

Persoonlijk leven: wie is Laura's echtgenoot Josh Rutledge?

Laura trouwde met voormalig MLB-infielder Josh Rutledge op 7 december 2013 . Ze ontmoetten elkaar voor het eerst in 2011, terwijl Laura een opdracht had in Alabama, en haar toekomstige echtgenoot trainde op dat moment bij de Colorado Rockies. Het is onduidelijk of ze van plan zijn om kinderen te krijgen of niet. Josh bracht in totaal vijf jaar door in de MLB, waar hij speelde voor de Rockies en de Boston Red Sox. Zijn carrière was vol ups en downs, met frequente stints in de minor leagues omdat hij niet in staat was om de hoofdrotatie van de teams te kraken. Hoewel Laura veel reist vanwege de aard van haar werk, vinden zij en Josh vaak tijd om te ontspannen in Birmingham, Alabama, waar ze een huis hebben.

Lichaamsmaten: hoe lang is Laura Rutledge?

Laura Rutledge is 178 cm lang, en hoewel haar gewicht onbekend is, heeft ze wel een zandloperfiguur, gezien het feit dat haar vitale statistieken zijn 35-24-36. Ze heeft blond haar en bruine ogen.

Laura Rutledge

Nettowaarde: hoe rijk is Laura Rutledge?

Laura Rutledge heeft een nettowaarde van $ 700.000 , vanaf augustus 2019. Haar gerapporteerde salaris is $ 400.000 per jaar, wat het resultaat is van een contractverlenging die ze in 2018 tekende. Veel van haar rijkdom is te danken aan een bewonderenswaardige arbeidsethos, omdat ze een uitdaging nooit uit de weg gaat. Of het nu gaat om productie of om paintball, ze is altijd op zoek geweest naar nieuwe manieren om zichzelf te bewijzen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Bij @academy mag ik mijn eigen helm uitkiezen. Binnenkort komt er een nieuwe commercial uit. Het is net zo geweldig als het eruit ziet. #Veiligheid eerst

Een bericht gedeeld door Laura Rutledge (@lauramrutledge) op 6 juni 2019 om 17:27 PDT

Aanwezigheid op sociale media

Een van haar favoriete bezigheden is het bespreken van sport met haar 150.000 Twitter volgers, wat altijd gepaard gaat met een ernstige brandwond gericht op fans die te veel vertrouwen hebben in hun favoriete team. Ze is ook enorm populair op Instagram en Facebook , waar ze respectievelijk 100.000 en 30.000 volgers heeft.

Aanbevolen