Ankers

Lauren Casey (CBS 3) Wiki Bio, leeftijd, verloofd, huwelijk, echtgenoot, salaris

Wie is Lauren Casey?

Lauren Casey is een Amerikaanse uitzendmeteoroloog die momenteel werkt voor CBS 3 Philadelphia, en is te zien in het Weather-team van de Eyewitness News en ook in Evening News in Philadelphia. Ze heeft voor verschillende andere televisiestations gewerkt, maar sinds ze bij CBS 3 kwam, heeft Lauren nationale aandacht gekregen.

Gepost door Meteoroloog Lauren Casey Aan woensdag 1 november 2017

Lauren Casey Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Lauren Casey werd geboren op 14 januari 1982 in Lancaster, Philadelphia, VS; ze groeide echter op in Zuid-Jersey en beschouwt deze plek als thuis. Ze werd opgevoed door haar moeder en grootouders; helaas is er geen informatie over haar vader.

Als het op haar opleiding aankomt, schreef Lauren zich na het afronden van de middelbare school in aan de Rutgers University, waar ze in 2006 een Bachelor of Science-graad in Meteorologie behaalde.

Lauren Casey

Carrièrebegin

Tijdens haar jaren bij Rutgers heeft Lauren haar stage gelopen bij de National Weather Service in Mount Holly, New Jersey, en heeft ze ook een traineecursus gevolgd bij WCAU-TV in Philadelphia. Na haar afstuderen vond Lauren een baan in Macon, Georgia toen ze werd aangenomen als meteoroloog bij WMGT-DT. Ze bleef daar de komende twee jaar en deed de hoognodige ervaring op voor haar verdere carrière, en rapporteerde over zwaar weer - tornado's, hagelbuien en andere natuurrampen.
Eind 2008 veranderde ze Macon voor Fort Meyers, Florida en WMGT-DT voor WINK-TV; de baan was vrij gelijkaardig, en hier bleef Lauren drie jaar. Haar volgende stop was het koude Minnesota en St. Paul, waar ze in 2011 bij WCCO-TV kwam werken en dat duurde tot 2015, waarin Laurens populariteit toenam en ze een van de meest geprezen meteorologen van het station werd. Het was echter in 2015 dat ze besloot haar baan op te zeggen, voornamelijk vanwege familieproblemen; naar verluidt verhuisde ze naar Philadelphia om dichter bij haar moeder te zijn.

CBS 3, Rise to Prominence

Haar verhuizing naar Philadelphia bleek ook een slimme zet voor haar carrière; ze trad toe tot CBS 3 en haar rol op het station verbeterde van meteoroloog tot het hosten van verschillende nieuwsshows, waaronder Evening News in Philadelphia en Eyewitness News, waardoor ze een ster-meteoroloog werd.

Lauren Casey Net Worth, Salaris

Sinds de lancering van haar carrière is Lauren behoorlijk succesvol geworden en heeft ze voor een aantal televisiestations gewerkt, die allemaal hebben bijgedragen aan haar vermogen. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Lauren Casey is, vanaf begin 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Lauren zo hoog is als $ 1,3 miljoen, terwijl haar salaris wordt geschat op $ 74.000. Indrukwekkend, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Lauren Casey Persoonlijk leven, is ze getrouwd, kinderen, echtgenoot?

Wat weet je over het persoonlijke leven van Lauren? Welnu, deze prominente uitzendmeteoroloog is niet erg open geweest als het gaat om het delen van details uit haar persoonlijke leven, maar in haar liefdesleven weten we zeker dat Lauren momenteel vrijgezel is en zich volledig op haar carrière concentreert.

In haar vrije tijd houdt ze van buitenactiviteiten en heeft ze plaatsen als Zion Park, Glacier National Park, de Grand Canyon en Grand Teton National Park bezocht.

Kom naar de Zingende Fontein in East Passyunk en steek deze prachtige boom met mij aan!? pic.twitter.com/FstDQmaUsD

— Lauren Casey (@LaurenCBS3) 29 november 2018

Lauren Casey Internet Fame

In de loop der jaren is Lauren behoorlijk populair geworden op sociale mediaplatforms, vooral op Facebook en Twitter. Haar officiële Facebook-pagina heeft bijna 10.000 volgers met wie ze haar meest recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, inclusief haar rapporten op de laatste Tornado-vorming aan de oostkust , naast tal van andere berichten. Je kunt Lauren vinden op Twitter ook, waarop ze iets meer dan 7.000 fans heeft en haar populariteit heeft gebruikt om haar carrière te promoten, maar heeft ook enkele details uit haar persoonlijke leven gedeeld, zoals genieten van tijd met haar hond , naast tal van andere berichten.

Aanbevolen