Ankers

Lauren Magiera (WGN Sports) Wiki Bio, leeftijd, verloofd, echtgenoot, salaris

Wie is Lauren Magiera?

Lauren Magiera is geboren op de 22endfebruari 1985, in Chicago, Illinois, VS, en is een journalist, een verslaggever en een sportverslaggever die waarschijnlijk het best wordt erkend omdat ze de eer heeft de eerste vrouw te zijn die als sportpresentator op WGN TV werkt. Daarnaast staat ze er ook om bekend dat ze heeft gewerkt voor WAOW-TV, NBC Alaska KTUU en verschillende andere tv-stations.

Bekijk dit bericht op Instagram

De dagen aftellen tot ik geen verwarming op een dak nodig heb! Zomer aftellen!

Een bericht gedeeld door Lauren Magiera (@laurenmagiera) op 17 april 2019 om 11:21 uur PDT

Het vroege leven en gezin

Magiera werd geboren in een zeer religieus gezin en werd al op zeer jonge leeftijd beschouwd als een religieus persoon. Namelijk, in 1994 richtten haar ouders Nancy en Hank Magiera een van de meest populaire religieuze missionaire groepen in Chicago op, en noemden het HUB, en dienen als medeoprichters van het bedrijf. Bovendien was haar vader een professionele softbalspeler toen hij jonger was, en omdat hij er zo goed in was, kreeg hij de bijnaam 'Hammer'. Lauren heeft drie broers en zussen, een jongere broer en zus, Nick en Cassie, evenals een oudere zus genaamd Stacey.

Opleiding

Lauren ging naar de Barrington High School in Barrington, Illinois, omdat de school bekend stond om een ​​zeer succesvol gymnastiekteam, waar ze buitengewoon getalenteerd en gepassioneerd over was, en van 2001 tot 2005, toen ze zich liet inschrijven voor . Ze specialiseerde zich in evenwichtsbalken en ongelijke staven, en had goede scores, zodat ze tal van schoolrecords vestigde. Ze schreef zich in aan de Universiteit van Alaska, Anchorage, waar ze eerst haar hoofdvak Theater koos, maar ze realiseerde zich al snel dat openbare communicatie en journalistiek een vakgebied was dat meer geschikt was voor haar interesses en ambities. Omdat ze zo'n geweldige atleet was op de middelbare school, studeerde ze aan de universiteit met een atletiekbeurs en bleef ze gymnastiek beoefenen, waarbij ze deelnam aan een van de meest geavanceerde universitaire competities - NCAA Division I Gymnastics.

Lauren Magiera

Carrièrebegin

Terwijl ze nog op de universiteit zat, kreeg Lauren een baan aangeboden bij de lokale tv-zender ABC Alaska News als sportanker. Dit was een buitengewoon aanbod omdat ze nog een student was en geen eerdere ervaring had met werken in het veld, maar de tv-regisseurs herkenden haar talent en toewijding aan onderwijs, dus ze waren er zeker van dat het geen vergissing zou zijn. Omdat ze heel snel leerde en omdat ze zoveel van die baan hield, slaagde ze erin om snel aanzienlijke vooruitgang te boeken. Daarom kreeg ze direct na haar afstuderen in 2009 een voltijdbaan aangeboden, als sportdirecteur. Ze bleef meer dan een jaar in deze functie en besloot toen door te gaan naar een meer invloedrijk tv-station - KTUU Channel 2 - waar ze sportverslaggever werd.

2012 tot heden

Na bijna twee jaar werd ze gekozen als sportdirecteur voor een van de meest populaire tv-stations - WAOW, in Wausau, Wisconsin. Na meer dan drie jaar daar, realiseerde ze zich dat het tijd was voor een nieuwe verandering en dat ze zichzelf moest proberen in een nieuw gebied van journalistiek, dus accepteerde ze een aanbod dat het Green Bay Packers American Football-team haar gaf - om hun -lucht persoonlijkheid.

#whitesox gaat zaterdag met pensioen als nummer 56 van Mark Buehrle. Hij gaf uiteindelijk toe dat hij 'een paar cocktails' had gedronken voordat hij werd gevraagd om game 3 van de World Series 2005 af te sluiten.

Gepost door Lauren Magiera Aan vrijdag 23 juni 2017

Ze realiseerde zich echter al snel dat sportverslaggever en verslaggever het beste bij haar past, dus keerde ze in 2016 terug naar die functie, maar dan bij een nieuw tv-station - WGN-TV in Chicago, waar ze momenteel werkt. Dankzij haar succesvolle carrière is ze erin geslaagd ervaring op te doen op bijna elk gebied van de productie van televisiejournalistiek. Ze heeft zelfs haar eigen show over vissen en jagen gemaakt en gehost, getiteld Outdoors with Lauren, en produceerde en presenteerde ook een talkshow over voetbal genaamd Pack Attack.

Persoonlijk leven, aanwezigheid op sociale media en nettowaarde

Lauren is sinds 8 jaar getrouwd met het populaire model Stephen CanadaeSeptember 2017. Het paar ontmoette elkaar terwijl ze nog op de universiteit zaten, en de huwelijksceremonie vond plaats in de Grand Hyatt Lodge op de McDonalds Campus, met tal van aanwezigen. Wat betreft haar aanwezigheid op sociale media, ze is actief op Instagram met meer dan 5.000 volgers en op Twitter met bijna 4.000 fans. Over haar vermogen gesproken, bronnen schatten dat het nu meer dan $ 400.000 is, verzameld door haar meer dan succesvolle carrière als tv-anker, journalist en sportdirecteur. Bovendien diende ze als model voor verschillende bedrijven, wat haar vermogen aanzienlijk heeft vergroot.

Aanbevolen