Modellen

Lauren Pisciotta Wiki, leeftijd, lengte, vriendje, operatie, vermogen

Wie is Lauren Pisciotta?

Lauren Pisciotta werd geboren op 18 augustus 1988 in de Verenigde Staten van Amerika. Ze is een artiestenmanager, fitnessmodel en persoonlijkheid op sociale media, vooral bekend omdat ze online beroemd werd nadat ze werd ontdekt als manager van popzangeres Niykee Heaton. Sindsdien is ze een beroemdheid op zich geworden.

Het vermogen van Lauren Pisciotta

Hoe rijk is Lauren Pisciotta? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 500.000, verdiend door een succesvolle online carrière.

Gepost door Lauren Pisciotta Aan woensdag 24 augustus 2016

Haar online bekendheid heeft haar naar tal van mogelijkheden geleid, waaronder sponsoring, contractwerk en meer. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van een carrière

Er is heel weinig bekend over het leven van Lauren voordat ze online beroemd werd, omdat ze geen informatie heeft gedeeld over haar jeugd, familie en opleiding. Het is niet bekend of ze op jonge leeftijd een carrière in entertainment of modellenwerk wilde, en ze kwam voor het eerst in de schijnwerpers toen ze werd gespot naast popzangeres Niykee Heaton , die ook een songwriter en model is die beroemd werd via YouTube.

Ze uploadde video's van zichzelf waarop ze akoestische gitaarcovers van populaire hits speelde, waaronder hiphopnummers. Haar video's gingen viraal, wat leidde tot de release van haar extended play getiteld Bad Intentions, die in 2014 werd uitgebracht. Het jaar daarop ging ze op haar eerste headliner-tour genaamd The Bedroom Tour en volgde deze op met de mixtape getiteld The Bedroom Tour Playlist. De mixtape bevatte geremasterd materiaal dat ze online deelde via streaming en via enkele van haar liveshows.

Lauren Pisciotta

Lauren werd bestempeld als de manager van Niykee en dit zou veel aandacht naar haar toe trekken.

Fitness en Instagram

Een van de redenen waarom Lauren veel online aandacht begon te trekken, was vanwege haar aantrekkelijke uiterlijk en haar goed ontwikkelde figuur. Ze heeft haar lichaam in de loop der jaren consequent ontwikkeld, haar figuur verbeterd en ervoor gezorgd dat ze er fysiek goed uitziet. Dit bracht haar ertoe modellenwerk te gaan doen. Ze werkte ook consequent met Niykee en deed fotoshoots over de hele wereld.

Ze traint veel op haar bilspieren, traint ze meerdere keren per week, terwijl ze ook haar kern ontwikkelt. Ze houdt zich niet echt aan een strikt dieet en neemt slechts minimale supplementen. Een van de platforms die haar status echt verhoogde, was op de website Instagram , een website voor het delen van foto's en video's die eigendom is van Facebook. Het werd gelanceerd in 2010 en stelt gebruikers in staat om inhoud naar de service te uploaden. Inhoud kan eenvoudig worden gesorteerd of bewerkt via de vele functies van de website, zoals tags, locatie-informatie en filters, en inhoud kan openbaar of via vooraf goedgekeurde volgers worden gedeeld.

Bekijk dit bericht op Instagram

vandaag een springtouw gekocht. wb?

Een bericht gedeeld door LP (@laurenpisciotta) op 31 aug. 2019 om 16:03 PDT

Na de lancering won de website snel aan populariteit, nu meer dan een miljard geregistreerde gebruikers, met dagelijks meer dan 500 miljoen actieve gebruikers, die voornamelijk toegang hebben tot de verhalenfunctie.

Modellering van werk en recente inspanningen

Lauren begon naarmate de tijd vorderde meer fitness-modellering te doen, en omdat Niykee sinds 2016 geen nieuwe projecten meer ondernam, begon ze zich meer op haar eigen projecten te concentreren. Vanwege haar online populariteit is ze door verschillende bedrijven benaderd om modellenwerk te doen, waaronder VPX Sports.

Het bedrijf is eigendom van Vital Pharmaceuticals, gevestigd in Florida en opgericht in 1993, dat sportsupplementen produceert en distribueert. Ze richten zich voornamelijk op fitnessliefhebbers en produceren prestatiedranken en andere producten, waarvan enkele van de meest populaire Bang energy drink, REDLINE Energy Drink en Power Rush zijn. Naast haar werk bij VPX heeft ze de laatste tijd geen andere projecten gedaan. Tijdens het hoogtepunt van Niykee's carrière reisden de twee vaak de wereld over en deden ze samen modellenwerk.

Ze heeft de afgelopen maanden ook veel kritiek gekregen, waarbij velen beweerden dat ze verbeteringen aan haar lichaam had ondergaan, een veelgehoorde kritiek van veel fitnessenthousiastelingen, modellen en persoonlijkheden op sociale media. Ze heeft zich voornamelijk op zichzelf gehouden als het gaat om haar andere inspanningen, afgezien van modellenwerk, dus het is niet bekend of ze betrokken is bij andere projecten die haar tijd in beslag nemen.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van Pisciotta.

Ze is niet open geweest over dit aspect van haar leven, hoewel veel bronnen geloven dat ze vrijgezel is vanwege het ontbreken van enig bewijs om het tegendeel te bewijzen. Ze draagt ​​graag badkleding en kleding die de resultaten van haar training onthult. Ze brengt ook veel tijd buitenshuis door en gaat naar resorts. Het lijkt erop dat ze haar associatie met Niykee heeft verlaten, omdat de twee niet langer samen verschijnen. Net als tal van fitnessmodellen is ze zeer actief online via sociale media.

Ze heeft een account op Instagram waarop ze meer dan 914.000 volgers heeft, en gebruikt de site om foto's van haar modellenwerk te plaatsen, hoewel er maar weinig gesponsorde berichten zijn behalve VPX. Ze vermeldt dat ze nu echt van haar leven geniet, terwijl ze reist terwijl ze haar lichaam blijft ontwikkelen. Ze heeft ook een hond en plaatst een paar foto's, en ook met vrienden die ook model zijn. Ze heeft ook een account op de website Snapchat, waarop ze vergelijkbare content plaatst als haar Instagram-account.

Aanbevolen