Modellen

Laurence Bedard's Wiki, leeftijd, afmetingen, vriend, familie

Laurence Bedard Wiki Bio

Laurence Bedard werd geboren in Quebec, Canada op 15 juli 1993, dus onder het sterrenbeeld Kreeft en met de Canadese nationaliteit – ze werd populair dankzij haar Instagram-account en is ook een Instagram-ster.

Jeugd en onderwijs

Het is bekend dat ze opgroeide met het luisteren naar punk- en rockmuziek, en veel vrienden had die naar dezelfde muziekgenres luisterden - ze bracht het grootste deel van haar vrije tijd door tijdens de middelbare schooljaren met het bijwonen van concerten en drinken. Hoewel ze een beetje roekeloos was, was ze ook een heel goede studente, en de mensen waren er zeker van dat ze zou gaan studeren.

? @studio_fotologo

Gepost door Laurence Bedard Aan zaterdag 3 augustus 2019

Laurence is ook erg geheimzinnig over haar vader en moeder, omdat je haar zelden over hen hoort praten - ze ondersteunen haar online en modellencarrière, ook al begrijpen ze niet veel van 'online carrières'. Ze bracht haar hele jeugd door in Quebec samen met haar broer Jean-Philippe, mede-oprichter en directeur van de Cold Chain Science Enterprises.

Laurence studeerde af aan een plaatselijke middelbare school in Quebec, en besloot toen zich te concentreren op haar online carrière in plaats van een universitaire opleiding te volgen, iets wat haar ouders niet leuk vonden, maar ze steunden nog steeds hun dochter.

Carrière van een model

Laurence houdt van tatoeages en ze begon ze op haar lichaam te inkten toen ze nog op de middelbare school zat, waardoor ze het grootste deel van haar lichaam volledig bedekt had met tatoeages. Ze lanceerde een tijdje geleden haar Instagram-account en dankzij haar unieke getatoeëerde, op rock geïnspireerde looks, duurde het niet lang voordat ze erg populair werd op het platform.

Toen ze eenmaal meer dan een miljoen volgers op Instagram had, werd haar account bezocht door een modellenscout die op zoek was naar nieuwe meisjes en het leuk vond wat hij zag - Laurence werd uitgenodigd om haar eerste fotoshoot te doen en tekende daarna haar eerste contract met een modellenbureau, die haar carrière lanceerde. Tegenwoordig is ze een gewild model dat populair is vanwege haar werk met de merken Kimama en Slimwave - ze is momenteel een ambassadeur van Fashion Nova en is getekend bij BangEnergy Elite Model.

Laurence Bedard

Hoewel Laurence probeert haar weg te vinden in de filmindustrie, is ze er tot nu toe niet in geslaagd, maar gaat ze nog steeds naar audities.

Persoonlijk leven en relaties

Momenteel lijkt single te zijn.

In het verleden had Laurence een relatie met Joey Filiatrault, een Instagram-ster en bodybuilder. De twee begonnen jaren geleden met daten en er waren geen geruchten of controverses rond hun relatie, maar het lijkt erop dat ze niet langer samen zijn omdat ze al een tijdje geen foto's meer hebben geüpload. Hun relatie zag er veelbelovend uit en ze hadden zelfs bijpassende tatoeages - hoewel het niet zeker is, lijkt het alsof ze ermee zijn gestopt.

Wie is Joey Filiatrault?

Er is niet veel bekend over Laurence's ex-vriend Joey Filiatrault, aangezien hij niet zo populair is als Laurence. De twee delen dezelfde passie voor tatoeages, aangezien het grootste deel van Joey's lichaam ook bedekt is met tatoeages. Hij brengt het grootste deel van zijn vrije tijd door in de sportschool. en is ook erg goed in jiu-jitsu aangezien hij lessen volgt sinds hij een kind was – hij diende in het Canadese leger als militair gevechtsingenieur, en is nu een onafhankelijke militaire professional woonachtig in Québec.

Instagram-account gevolgd door ~3.000; meer dan 120 foto's geüpload; zijn vermogen wordt geschat op meer dan $ 70.000.

Bekijk dit bericht op Instagram

@bttcanadawestisland krijger is moe!

Een bericht gedeeld door Joey Filiatrault (@joeyfiliatrault) op 19 november 2018 om 11:09 uur PST

De voorkeuren en andere interesses van Laurence

Laurence vindt het heerlijk om voor een camera te staan, maar ze heeft ook andere interesses en voorkeuren, waaronder films kijken - actie en comedy zijn twee van haar favoriete genres. Ze is dol op muziek en heeft een grote passie voor rockmuziek - haar favoriete bands zijn AC/DC en Gun's 'n' Roses, maar ze luistert ook naar talloze anderen. Ze houdt erg van reizen en haar foto's bewijzen het - ze heeft de meeste populaire plaatsen in de VS bezocht, maar het is niet bekend of ze in Europa is geweest. Ze is een liefhebber van dieren en hoewel ze zelf geen huisdier heeft, is ze vaak wandelend te zien de hond van haar vriend – hoewel ze graag een luxe leven leidt, brengt ze ook graag tijd door in de natuur, vooral in parken en bossen.

Uiterlijk en vermogen

  • Laurence is 26 jaar oud
  • Lang blond haar
  • Blauwe ogen
  • Nettowaarde is ~ $ 500.000

Echt of nep?

Er is enige discussie op internet geweest over de vraag of Laurence al dan niet volledig natuurlijk is of dat ze plastische chirurgie heeft ondergaan. Niets is met zekerheid bekend, want Laurence heeft er zelf niet op gereageerd en er zijn geen 'voor en na'-foto's op internet, maar sommige van haar fans geloven dat ze zeker een borstvergroting heeft ondergaan vanwege hun perfecte ronde vorm. Ze geloven ook dat het populaire model ook andere operaties heeft ondergaan om er net zo goed uit te zien als ze nu doet, maar niets is bevestigd.

Aanwezigheid op sociale media

  • Lanceerde Twitter in maart 2015, maar telt slechts 35 volgers en 190 tweets – Laurence stopte op Twitter op 7 april 2015, toen haar laatste tweet werd gepubliceerd
  • Instagram-account wordt gevolgd door ~ 2 miljoen; bijna 160 foto's geüpload

Aanbevolen