Ankers

Leslie Picker (CNBC) Wiki Biografie, leeftijd, lengte, salaris, plastische chirurgie

Wie is Leslie Picker?

Leslie Picker werd geboren in Leawood, Kansas, VS, in 1987, en is een omroepjournalist, vooral bekend van haar werk voor het bedrijf CNBC waarin ze verschillende economiegerelateerde rapporten behandelt. Ze heeft ook veel gerapporteerd over de financiële sector en heeft prominente namen in de branche geïnterviewd.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een dagje economisch meteoroloog spelen. Over de sneeuwstorm aan de oostkust vanaf Times Square op @CNBC (photo cred: @jsolomonnyc)

Een bericht gedeeld door Leslie Picker (@lesliepicker) op 14 maart 2017 om 3:52 uur PDT

De rijkdom van Leslie Picker

Hoe rijk is Leslie Picker? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 500.000, verdiend door een succesvolle carrière in de uitzendjournalistiek. Ze heeft tijdens haar carrière met tal van vooraanstaande bedrijven gewerkt en haar ervaring heeft haar naar verschillende kansen geleid. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Er is heel weinig bekend over Leslie's jeugd, behalve dat ze door haar ouders in Leawood is opgegroeid en een relatief normale opvoeding heeft gehad. Ze genoot van het opgroeien in haar geboortestad, en na haar toelating tot de middelbare school schreef ze zich in aan de Universiteit van Illinois, waar ze een graad in journalistiek en politieke wetenschappen studeerde en afstudeerde als Magna Cum Laude.

Leslie Picker

Tijdens haar tijd aan de universiteit ontwikkelde ze een sterke interesse voor de financiële sector, en daarom besloot ze haar studie voort te zetten door zich in te schrijven aan de New York University voor een Master's degree in Business. Ze studeerde financiën en global business aan de Stern School of Business van de universiteit, vervolgde haar studie en realiseerde zich dat ze beide vakgebieden kon combineren en schreef zich in bij Universiteit van Columbia . De school is een van de meest selectieve hogescholen in de Verenigde Staten en de tweede meest selectieve in de Ivy League na Harvard. Tal van alumni van de school zijn prominent geworden in hun respectievelijke vakgebieden. Ze voltooide nog een master, dit keer in de journalistiek, en studeerde cum laude af.

Carrièrebegin

Na het afronden van haar universitaire cursussen begon Picker te werken bij het Fox Business Network waarvoor ze werd aangenomen als boeker. De televisienieuwszender is eigendom van de Fox News Group en richt zich op financieel en zakelijk nieuws. Het bedrijf wordt geleid door de executive vice president van Fox News en het kanaal is beschikbaar voor meer dan 74 miljoen huishoudens in de VS. Ze bleef daar maar zeven maanden en zei later dat ze de baan alleen maar aannam omdat ze in New York kon blijven.

In 2011 begon ze te werken met Bloomberg Nieuws als segmentreporter. Het internationale persbureau is een divisie van Bloomberg L.P. en de inhoud ervan wordt verspreid over tal van platforms, waaronder televisie, radio en Bloomberg Markets. Ze werkte twee jaar als producent voordat ze werd gepromoveerd tot een journalistieke rol met een focus op economie en economische zaken. Ze bleef in totaal vier jaar bij het bedrijf, voordat ze besloot te verhuizen.

Recente inspanningen

In 2015 begon ze te werken voor The New York Times als dealreporter, waar ze anderhalf jaar in die hoedanigheid werkzaam was. Het krantenbedrijf is een van de meest internationaal bekende publicaties, met de krant die 127 Pulitzerprijzen wint, meer dan enig ander bedrijf in zijn soort. Het is gerangschikt 17ein de wereld door oplage, en staat op de tweede plaats in die categorie in de VS. Sinds de jaren zeventig is de krant uitgebreid met verschillende speciale secties, zoals zaken, kunst, wetenschap, sport, reizen en vele andere.

@katerogers interviewen van de @dominos CEO nadat het bedrijf een teleurstellende omzetgroei rapporteerde, waardoor het aandeel vandaag met 8,5% daalde $DPZ @PowerLunch pic.twitter.com/JgIiBuI0nk

— Leslie Picker (@LesliePicker) 21 februari 2019

Leslie's voortdurende blootstelling leidde ertoe dat ze werd opgemerkt door het bedrijf CNBC, dat haar in 2017 inhuurde, om te gaan werken voor de televisie- en digitale rapportageplatforms van het netwerk. Het kanaal is eigendom van NBCUniversal en richt zich zowel op de Amerikaanse als internationale financiële markten. Het volgt het einde van de werkdagrapporten en rapporten over niet-handelsdagen. Ze bieden ook documentaires aan die gericht zijn op zaken en financiën, terwijl ze ook een paar realityshows uitzenden. Ze begon met het behandelen van rapporten over private equity en hedgefondsen voor het bedrijf. Ze moest verhuizen naar New Jersey voor de baan, hoewel het niet echt een probleem was omdat ze nog in New York was en haar familie ook ontvankelijk was voor de beslissing.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Picker in 2015 trouwde met Evan Haedicke, na vier jaar daten; de twee ontmoetten elkaar op een blind date opgezet door een wederzijdse vriend. Rond die tijd was ze nog een student terwijl hij net aan zijn carrière in de financiële sector begon. Hij vroeg ten huwelijk bij haar favoriete yoghurtijswinkel, nadat hij een gedicht had voorgedragen over hun relatie. De twee trouwden in Scottsdale, Arizona in het Four Seasons Resort. Hij is een jood, hoewel ze zich niet tot het jodendom heeft bekeerd voor de bruiloft. Ze besloot ook haar meisjesnaam te behouden, omdat ze haar carrière al via haar achternaam had gevestigd.

Gepost door Leslie Picker Aan zondag 11 december 2016

Net als tal van tv-persoonlijkheden en journalisten, is ze zeer actief online via accounts op sociale media. Ze heeft een account op Instagram waarop ze veel foto's plaatst die samen met haar man reizen. Ze plaatst ook veel foto's achter de schermen van haar werk en een paar foto's van haar met collega's of met haar zus. Ze heeft ook een Twitter-account waarin ze updates geeft over het laatste nieuws op het gebied van financiën. Ze promoot ook aankomende uitzendingen via het platform.

Aanbevolen