Beroemdheden

Levi Kilcher netto waarde, leeftijd ouders, vrouw. Eivin Kilcher broer's Wiki Bio

Het vroege leven, familie

Levi Kilcher werd geboren op 9 maart 1981 in Homer, Alaska, VS. De naam van zijn moeder is Sharon Mckemie, maar er is verder niets bekend over haar leeftijd of huidige beroep. De naam van zijn vader is Otto Kilcher, die in 2019 67 jaar oud is, die alle dingen rond hun woning repareert, maar desondanks nooit stopt met werken in de landbouw en veeteelt. Levi heeft een broer of zus, Eivin Kilcher, en ook halfbroers August Kilcher, de zoon van Otto en zijn derde vrouw, Charlotte, en Torrey, de zoon van Charlotte en haar eerste echtgenoot, met wie ze voor Otto getrouwd was. Het is de moeite waard om te zeggen dat Levi een familielid is van de populaire pop- en countryzanger Jewel - hun vaders zijn broers en zussen en ze hebben dezelfde grootvader, Yuly Kilcher, een Zwitserse immigrant die in de periode van de Tweede Wereldoorlog naar Alaska verhuisde Oorlog op zoek naar een veiligere plek voor zijn gezin. Jewel werd naar de hoeve gebracht toen ze ongeveer vier jaar oud was, en herinnert zich die tijden met warmte, hoewel ze begrijpt dat het moeilijk was om in te leven: 'Geen stromend water, geen verwarming - we hadden een kolenkachel en een bijgebouw en we leefden voornamelijk van wat we konden doden, vangen of blikken. We hebben bessen geplukt en jam gemaakt. We vingen vis om te bevriezen en hadden tuinen en vee om van te leven. Ik vond het daar geweldig'.

Opleiding

Net als zijn broer, Eivin Kilcher, ging Levi naar de Homer High School voor formeel onderwijs, hoewel vader Otto Kilcher hem ook thuisonderwijs gaf in de verschillende belangrijke vaardigheden die nodig zijn om te overleven in het barre klimaat van Alaska. Levi voltooide uiteindelijk zijn doctoraat in fysische oceanografie aan de Oregon State University in 2010 en is een expert in getijdenprocessen, oceaanturbulentie en oppervlaktegolven.

Gepost door Levi Kilcher Aan zondag 16 juni 2013

Carrière

Levi Kilcher leidt de activiteiten van het National Renewable Energy Lab voor de beoordeling van de oceaanenergiebronnen, de identificatie van locaties en de karakterisering van locaties. Hij leidt momenteel een door het Department of the Environment gefinancierd (DOE) multi-lab-project om de details van hulpbronnen en locaties te karakteriseren op topgetijde- en golfenergielocaties in de natie. In 2012 en 2013 adviseerde hij als lid van het door DOE gefinancierde START-programma Alaskaanse tribale organisaties over energieoplossingen die geschikt waren voor hun omgeving. Hij is een actief lid bij het ontwikkelen van normen voor de prestatie van mariene energie en de beoordeling van hulpbronnen. Hij was uitgenodigd om te spreken op REAP's (Renewable Energy Alaska Project) Energy Speaker Series in 2018.

Levi heeft onlangs aangekondigd dat hij gaat werken als houtbewerker en het bedrijf Farenorth Design opricht. Hij heeft al een logo voor zijn bedrijf gemaakt en staat op het punt er een website voor te openen.

Tv-programma Alaska: The Last Frontier

Levi's familie is altijd bezig met filmen voor de tv-show Alaska: The Last Frontier die sinds 29 december 2011 op Discovery Channel wordt uitgezonden. De show vertelt het verhaal van de familie die in hun homestead in Alaska woont, details van hun dagelijkse boerenleven acht seizoenen gekeken. Otto en Charlotte verbouwen en oogsten hooi voor hun koeien, en Charlotte zorgt voor de koeien, melkt ze, bewaart de melk en maakt kaas en room. Ze hebben ook kalveren die helpen met melken, aangezien de kalveren bij hun moederkoeien blijven, dus de Kilchers hebben niet zo'n strak melkschema als andere boeren. Charlotte zorgt ook voor eenden en kippen waardoor ze een eindeloze stroom eieren krijgen; ze hoeven de kippen niet te ruimen, omdat ze meestal van ouderdom sterven.

De Kilchers maken hun zoetstof ook van berkensiroop; ze gingen ook bijen houden om honing te krijgen als zoetstof en als basis voor mede, een alcoholische drank van gefermenteerde honing en water.

Levi verscheen in enkele afleveringen, in de zesde aflevering van het zesde seizoen toen Otto herstellende was van een operatie; Levi keert terug naar hun hoeve om zijn broer Eivin te helpen de jaarlijkse rundertocht te leiden die elk voorjaar plaatsvindt. Hij verscheen ook in andere afleveringen op de achtergrond, hoewel hij nooit heeft geprobeerd / geen ster van de show wil worden.

De familie promoot hun verhaal en het tv-programma met behulp van verschillende tools, zoals de website van hun hoeve waarop ze een winkel hebben met souvenirs en handelswaren en T-shirts. Charlotte is erg actief op haar Instagram-account waarop ze hun dagelijks leven deelt; ze heeft meer dan 51.000 volgers. De show heeft ook een Facebook pagina die wordt gevolgd door meer dan 550.000 fans.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik mocht op Moederdag rondhangen met deze twee hottie bosbrandbestrijders! @nikoskilcher & @torreyshort

Een bericht gedeeld door Charlotte Kilcher (@charlottekilcher) op 13 mei 2018 om 17:50 PDT

Persoonlijk leven, vrouw Jessie Luna

Levi's persoonlijke leven is een geheim voor het grootste deel van het publiek, omdat hij het rustig houdt. Men kan zien een paar foto's van Levi en een mysterieus meisje (dat op dat moment zijn vriendin zou kunnen zijn) op zijn privé Facebook-pagina. Levi knuffelt en kusjes het meisje op die foto's, dus je kon raden dat ze aan het daten waren toen de foto's werden genomen. De foto's werden in 2015 gepost en vormen een gids voor Jessie Luna, het meisje van die foto's, die alle geheimen van Levi's huwelijksleven op haar Facebook-pagina onthult.

Jessie Luna is afgestudeerd aan het Graduate Institute of International and Development Studies in Genève, Zwitserland, waar ze Global Ecology and Sustainable Development heeft gestudeerd. Ze studeerde ook sociologie aan de University of Colorado, Boulder, waar ze in 2018 afstudeerde. Ze is een voormalig research fellow in het Fulbright-programma en assistent-professor aan de Colorado State University. Jessie houdt van fietsen, liften en reizen.

Kinderen, dochter Jade Luna Kilcher

In september 2017 verwelkomden Levi en Jessie hun eerstgeboren dochter Jade Luna Kilcher. Jessie gedeeld dat Jade hun leven veranderde en geluk en vreugde bracht in hun gezin. Ze brengen allemaal veel vrije tijd samen door.

2017 was een druk jaar! Ik heb een klein mens gemaakt: Jade Luna Kilcher. Ze is geboren in september, en ze is een hoop plezier!

Gepost door Jessie Luna Aan Donderdag 25 januari 2018

Hobby's en interesses

Levi is een gepassioneerde reiziger. Hij reisde de wereld rond met zijn vrouw, Jessie, en bezocht Europa, Afrika en vele landen van hun keuze. Levi had een paard genaamd Troyka (Drie in het Russisch), toen hij jonger was, de Russische naam waarschijnlijk ingegeven door zijn Russisch sprekende stiefmoeder, Olga Von Ziegesar.

Levi is ook geïnteresseerd in houtdesign.

Aanwezigheid op sociale media

Levi is behoorlijk actief op zijn Twitter account die wordt gelezen door meer dan 8.000 volgers. Hij heeft ook een Instagram-account, hoewel hij daar maar één foto heeft geplaatst, namelijk een collage van zijn foto's en portretten. Hij heeft meer dan 1.000 volgers die hopen dat hij op een dag meer foto's gaat posten. Hij heeft een privé Facebook pagina met meer dan 1.100 volgers, hoewel de pagina verlaten blijft. Hij heeft ook een fanpagina op Facebook met meer dan 1.600 volgers, wat levendiger is dan zijn privépagina. Levi heeft een Medium account waarop hij in 2016 slechts drie berichten heeft geschreven.

Diner met mijn super fantastische ouders! #thelanyard #aktlf #Hou van mijn familie pic.twitter.com/wyuh5jD3NT

— Levi Kilcher (@farenorth) 1 december 2016

Verschijning

Levi heeft kort lichtbruin haar en draagt ​​soms een korte baard; hij heeft grijze ogen. Zijn lengte, gewicht en vitale statistieken zijn momenteel niet beschikbaar. Wat zijn kledingstijl betreft, geeft hij de voorkeur aan vrijetijdskleding die comfortabel is voor het barre klimaat van Alaska.

Netto waarde

Bronnen schatten dat Levi's nettowaarde vanaf begin 2019 meer dan $ 550.000 bedraagt, sommigen verdiend met de show Alaska: The Last Frontier ', maar meestal werkt hij aan zijn professionele baan die tot $ 120.000 per jaar oplevert. Er zijn geen cijfers bekendgemaakt over het inkomen van hem of zijn vrouw, Jessie. Ze werken allebei hard in verschillende banen en hebben een actieve levenspositie, waarbij ze deelnemen aan meerdere evenementen, campagnes en onderzoeken.

Aanbevolen