Acteurs

Wiki Biografie van Lexa Doig, afmetingen, vermogen, kinderen

Wie is Lexa Doig?

Lexa Doig is een Canadese actrice die aanvankelijk beroemd werd met de rol van Andromeda Ascendant in de tv-actie-avonturendramaserie Andromeda (2000-2005), en het meest recentelijk als Sally Allison in de televisiefilms voor Hallmark Channel Aurora Teagarden Mysteries, tot nu toe verschijnen in meer dan 10 termijnen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Deze locatie is prachtig #TheArrangement

Een bericht gedeeld door Lexa Doig (@lexadoig) op 26 september 2017 om 18:58 PDT

Lexa Doig Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Geboren als Alexandra Lecciones Doig op 8 juni 1973 in Toronto, Ontario, Canada, is zij de dochter van David W. Doig en Gloria B. Lecciones. Haar moeder werkte als verpleegster en komt uit de Filippijnen, terwijl haar vader werkte als petroleumdirecteur en van Schotse en Ierse afkomst is. Toen ze opgroeide, maakte Lexa deel uit van een ritmisch gymnastiekteam en naarmate ze ouder werd, ontwikkelde ze een interesse in acteren, met een bijzondere invloed op haar als een productie van Porgy and Bess, die ze zag toen ze negen jaar oud was.

Voor haar middelbare school ging Lexa naar het Don Mills Collegiate Institute, en terwijl ze deel uitmaakte van het beroepsmodelleringsprogramma. Op 16-jarige leeftijd werd Lexa gescout door talentagenten en werd ze door een van hen vertegenwoordigd; in een mum van tijd had ze al modellenoptredens geboekt. Nu een professioneel model, begon Lexa haar start in de entertainmentwereld en besloot ze te stoppen met de middelbare school en zich te concentreren op acteren.

Carrièrebegin

Haar eerste optreden op het scherm was als presentator van de show Video & Arcade Top 10 in 1991, en maakte vervolgens in 1993 haar acteerdebuut, in een ondergeschikte rol in de tv-serie The Hidden Room. Het jaar daarop verscheen ze in de televisiefilms TekWar en TekWar: TekLords, wat leidde tot de tv-serie TekWar (1994-1996).

Lexa Doig

Ze werd langzaam populairder en in 1996 begon ze Dale Arden een stem te geven in de geanimeerde actie-avonturenserie Flash Gordon (1996-1997). Voordat het decennium eindigde, was ze Tina Backus in de tv-serie CI5: The New Professionals en M.J. Sullivan in de tv-serie Traders (1999-2000).

Stijging naar bekendheid

Met het begin van het nieuwe millennium kreeg Lexa een van de meest prominente rollen in haar carrière, als Andromeda Ascendant in de tv-serie Andromeda - ze speelde in alle 110 afleveringen van de bekroonde serie, wat haar behoorlijk populair maakte.

De serie duurde tot 2005, maar gedurende deze tijd werkte Lexa ook aan verschillende andere projecten, waaronder de hoofdrol in de horrorfilm Jason X in 2001. Na het einde van Andromeda kreeg ze de rol van Dr. Carolyn Lam in de tv-serie. serie Stargate SG-1 (2005-2007), en in 2007 speelde hij in de televisiefantasie-dramafilm Second Sight, en ging verder met televisiefilms zoals Fireball (2009). In 2012 trad ze toe tot de cast van de sci-fi actie-thrillerserie Continuum, en in twee jaar tijd verscheen ze in meer dan 30 afleveringen van de bekroonde serie.

In 2015 tekende ze een exclusieve deal met het Hallmark Channel om Sally Allison te spelen in de televisiemysteriethrillerfilms Aurora Teagarden Mystery, en was vervolgens te zien in 11 films, met als laatste Aurora Teagarden Mysteries: A Very Foul Play, uitgebracht halverwege -2019. Daarnaast speelde Lexa Deann Anderson in de tv-dramaserie The Arrangement (2017-2018), terwijl ze ook werd gecast als Talia al Ghul in de tv-serie Arrow (2017-2018).

Lexa Doig netto waarde

Vanaf eind 2019 is ~ $ 500.000.

Gepost door Lexa Doig-Continuum Aan dinsdag 8 juli 2014

Lexa Doig Persoonlijk leven, Daten, Huwelijk, Echtgenoot, Kinderen

Is een getrouwde vrouw en moeder van twee kinderen. Ze is sinds 2003 getrouwd met Michael Shanks en ze hebben sindsdien een zoon en een dochter verwelkomd. Lexa is ook de stiefmoeder van Michael's dochter uit zijn eerdere relatie met actrice en model Vaitiare Bandera.

Lexa Doig Internet Fame

Lexa Doig Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen en uiterlijk

  • Staat op 1,68 m (1,68 m)
  • Weegt ~ 115lbs of 52kg
  • Vitale statistieken zijn 35-24-35inch
  • BH maat is 40C
  • Donkerbruin haar
  • bruine ogen

Aanbevolen