Komieken

Lil Dicky is uit elkaar met vriendin Molly. Met wie is hij nu aan het daten? Wiki Bio, naam

Lil Dicky Wiki Bio

David Andrew Burd werd geboren in Cheltenham Township, Pennsylvania, VS op 15 maart 1988, dus onder het sterrenbeeld Vissen en met de Amerikaanse nationaliteit – beter bekend onder zijn pseudoniem Lil Dicky (LD), is hij een populaire rapper en een komiek.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gewoon een super HD foto, hoe kan ik die niet posten

Een bericht gedeeld door Lil Dicky (@lildickygram) op 10 mei 2019 om 19:04 PDT

Lil Dicky is uit elkaar met vriendin Molly

Lil Dicky ging ergens in 2015 uit elkaar met zijn vriendin Molly, maar publiceerde zijn lied Molly in juni 2016, en droeg het op aan het meisje met wie hij tot nu toe uitging - zoals het lied zegt, hij zette haar altijd op de tweede plaats na rap, en daarom begrijpt hij waarom ze hem niet terug zou nemen. Omdat hij een hopeloze romanticus is, zoals hij zelf zei, toont de video een triest verhaal over hem die de bruiloft van zijn ex-vriendin Molly bijwoont.

Het vroege leven en onderwijs

Lil Dicky bracht zijn jeugd door in Cheltenham Township met zijn ouders, maar praat zelden over zijn familie en daarom is er niets over hen bekend. Hij werd verliefd op muziek toen hij op de lagere school zat - hij rapte zelfs tijdens zijn geschiedenispresentatie over Alexander Pushkin in de vijfde klas.

Lil Dicky verklaarde zelf dat hij alleen geïnteresseerd was in cijfers terwijl hij naar Cheltenham High School ging, hij was helemaal niet slim en was de clown van de klas - hij kreeg ook geen meisjes. Nadat hij zich had ingeschreven, schreef hij zich echter in aan de Universiteit van Richmond en studeerde in 2010 magna cum laude af.

Lil Dicky

De start van zijn carrière

Net als de meeste rappers werkte Lil Dicky op verschillende plaatsen voordat hij besloot zich te concentreren op zijn rapcarrière. Zodra hij zijn diploma had behaald, verhuisde hij naar San Francisco in Californië, waar hij begon te werken op het gebied van accountbeheer en diende als copywriter voor advertenties.

Na een jaar begon hij meer aandacht te besteden aan zijn rapcarrière en begon in 2011 met het maken van zijn eerste mixtape. Aanvankelijk wilde hij alleen mensen aan het lachen maken en wilde hij dat zijn rappen zou leiden tot het schrijven van filmscripts en tv-series. hij begon meer van rap te houden en besloot ermee door te gaan.

Omdat hij nog werkte bij accountmanagementbureau Goodby, Silverstein & Partners, kostte het hem twee jaar om zijn eerste mixtape getiteld So Hard af te maken - hij bracht niet meteen de hele mixtape uit, maar koos ervoor om één nummer per week te publiceren. Dat bleek een goed idee, want mensen moesten wachten en uitkijken naar zijn volgende nummer – het kostte Lil Dicky vijf maanden om alle nummers te publiceren.

Hij maakte zijn eerste video voor zijn Ex vriendje nummer, dat een grote hit bleek te zijn, aangezien het in de eerste week van de release meer dan een miljoen keer werd bekeken. Hij had echter al snel geen geld meer en vroeg om donaties op de Kickstarter-website - hij wilde $ 70.000 inzamelen, maar kreeg uiteindelijk meer dan $ 110.000 in slechts 30 dagen.

Populair worden en zijn eerste concerten

Op 19 februari 2014 had Lil Dicky zijn eerste concert in TLA in Philadelphia en tekende hij tegelijkertijd een contract bij CMSN. Hij gaf zijn dromen om scenarioschrijver te worden niet op, maar besloot in plaats daarvan een dubbele carrière te hebben - een gewijd aan rappen en de andere aan schrijven en een komiek.

Hij bracht zijn eerste album uit in juli 2015 waarop hij samenwerkte met enkele van de meest populaire rappers in de VS, waaronder Snoop Dogg. Daarna gingen er twee jaar voorbij voordat hij zijn eerste extended play (EP) uitbracht, getiteld I'm Brain in september 2017 en zijn single Freaky Friday in maart 2018, met Chris Brown en een grote hit, het populairste nummer in zowel Nieuw-Zeeland en het VK.

Hoewel Lil Dicky aan zijn carrière als schrijver wilde werken, is het hem nog steeds niet gelukt en heeft hij niets in de filmindustrie gecrediteerd.

Geld doet ertoe

Tijdens een van zijn interviews verklaarde Lil Dicky hoe hij zou liegen als hij zou zeggen dat geld er niet toe doet. Hij heeft ups en downs gehad tijdens zijn carrière en soms bevond hij zich in een situatie waarin hij niet het geld had om een ​​video te maken of een nummer op te nemen. Dat is nu geschiedenis, want hij verdient miljoenen - de video voor zijn nummer Kussen praten zoveel kosten vanwege de speciale effecten, dat het naar verluidt de 49e duurste video ooit is.

Praten over aarde met @zanelowe vanmorgen op @Beats1 . Luister om 10.00 uur LA/1pn NY/6pm LDN op @applemusic : https://t.co/9cJBKE3ONO #Dag van de Aarde #welovetheearth pic.twitter.com/kp3R2OpzyB

— Dave (@lildickytweets) 22 april 2019

Likes, hobby's en andere interesses

Lil Dicky staat bekend als een milieuactivist en je kunt merken dat als je een van zijn sociale-mediaplatforms bezoekt, zijn profielfoto op elk van hen hetzelfde is - een enorme Lil Dicky knuffelt Aarde (of normale Lil Dicky die kleine aarde knuffelt).

Hij is geïnteresseerd in basketbal, maar is niet zo goed als hij zou willen zijn - de Philadelphia 76ers is het team waar hij voor aanmoedigt. Lil Dicky houdt ervan om buiten te zijn en contact te maken met zijn publiek.

Met wie is hij nu aan het daten?

Lil Dicky geeft toe dat hij is verliefd op liefde en geeft de voorkeur aan een relatie boven single zijn. Er gaan geruchten dat hij in het verleden met veel meisjes is uitgegaan, terwijl hij ook de commercial voor Trojan Bareskin-condooms heeft gemaakt met een van zijn exen. Het is niet bekend of Lil Dicky momenteel met iemand omgaat, maar hij lijkt vrijgezel te zijn - hij is nooit getrouwd en heeft geen kinderen.

Uiterlijk en vermogen

Lil Dicky is momenteel 31 jaar oud. Hij heeft kort krullend bruin haar en bruine ogen, is 1,8 m lang en weegt ongeveer 71 kg. Volgens gezaghebbende bronnen wordt zijn huidige vermogen geschat op meer dan $ 8 miljoen en zal het blijven stijgen zolang hij blijft rappen.

Vandaag is het Nationale Dag van de Kiezersregistratie. Zorg ervoor dat je stem wordt gehoord en registreer om nu te stemmen op http://bit.ly/lildickyrtv ?#TheFutureIsVoting Headcount

Gepost door Lil Dicky Aan dinsdag 25 september 2018

Aanwezigheid op sociale media

Lil Dicky is behoorlijk actief op verschillende sociale-mediaplatforms - hij lanceerde zijn Twitter-account in februari 2013 en heeft tot nu toe meer dan 530.000 volgers verzameld en bijna 15.000 keer getweet. Zijn Instagram account wordt gevolgd door meer dan 2,2 miljoen mensen, terwijl hij bijna 1.000 foto's heeft geüpload - hij heeft ook een Facebook-pagina die wordt gevolgd door meer dan 820.000 fans.

Hij heeft zijn eigen website waarop je de links naar zijn sociale media-accounts kunt volgen en ook zijn merchandise kunt kopen. Hij heeft een YouTube-kanaal dat hij op 13 april 2013 lanceerde en heeft tot nu toe meer dan 5,3 miljoen abonnees en meer dan 1,3 miljard views op zijn video's verzameld.

Aanbevolen