Beroemdheden

Lindsey Duke's Wiki Bio. Wie is de ex-vriendin van Blake Bortles?

Wie is Lindsey Duke?

Lindsey Duke werd geboren op 13 november 1991 in Florida, VS, en is een online persoonlijkheid, maar die bekendheid verwierf als de (nu ex-) vriendin van de professionele American Football-speler Blake Bortles. Ze merkte aanvankelijk dat ze werd gezien tijdens de National Football League (NFL) Combine - een concept-vooruitzichtenseminar - samen met haar toenmalige vriend.

Bekijk dit bericht op Instagram

?

Een bericht gedeeld door Lindsey Duke (@linds_duke) op 8 december 2013 om 15:00 uur PST

De rijkdom van Lindsey Duke

Hoe rijk is Lindsey Duke? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 100.000, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen. Haar rijkdom is misschien verhoogd dankzij het succes van haar ex-vriendje, maar ze zouden vroegtijdig uit elkaar zijn gegaan, waardoor haar rijkdom niet door hem werd beïnvloed. Naarmate ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Er is zeer beperkte informatie over het leven van Lindsey voordat ze online beroemd werd dankzij haar ex-vriendje. Er zijn geen details over haar familie en jeugd. Ze woonde Oviedo High School bij, die een 52 hectare grote campus heeft die wordt beheerd door Seminole County Public Schools. Het werd in 1932 opgericht als een K-through-12-faciliteit, maar de middelbare school ging later uit elkaar en verhuisde naar de huidige locatie.

Lindsey Duke

Na haar toelatingsexamen van de middelbare school schreef ze zich in aan de Universiteit van Centraal Florida (UCF) die meer studenten op de campus heeft dan enige andere universiteit in de VS. Het begon als een technische en technologische universiteit, maar breidde zich later uit tot buiten dat bereik. De inschrijving van de school overschrijdt nu 66.000 en heeft studenten uit 157 landen. De hoofdcampus heeft het grootste deel van de studentenpopulatie - de universiteit biedt meer dan 200 graden aan via haar campussen en heeft bijna 300.000 graden toegekend aan meer dan 260.000 alumni wereldwijd.

Bij de NFL Combine

Duke's populariteit nam aanzienlijk toe toen ze werd gezien terwijl ze haar toenmalige vriend Bortles ondersteunde tijdens de NFL Scouting Combine . Het evenement is een showcase van een week die jaarlijks plaatsvindt, normaal gesproken in het Lucas Oil Stadium in Indianapolis. College football-spelers voeren mentale en fysieke tests uit voor coaches, scouts en algemene managers van de NFL-clubs. De maaidorser is in de loop der jaren in omvang en betekenis gegroeid, vooral door de toenemende belangstelling voor de NFL Draft. Atleten kunnen het evenement alleen bijwonen via een uitnodiging en hun prestaties binnen het evenement kunnen hun conceptstatus en hun daaropvolgende salaris dicteren.

Pontonin' de hele dag ?⚓ pic.twitter.com/ZG5wt9OTQ9

— Lindsey Hertog (@linds_duke) 16 maart 2013

Dit maakt de Combine een cruciaal moment voor de carrière van de atleet. De term 'workout warrior' werd populair in de maaidorser, omdat superieure prestaties tijdens het evenement de trekvoorraad van een atleet kunnen vergroten, zelfs als hij een ondermaatse universiteitscarrière had. Bortles was destijds een topvooruitzichter die van de universiteit kwam, en toen lindsey met hem werd gespot, steeg haar online populariteit aanzienlijk - haar vriend werd 225.000 keer opgezocht op Google, maar ze werd meer dan zes miljoen keer 'gegoogled' tijdens de Combine , bijna 30 keer meer dan haar partner.

Ex-vriend – Blake Bortles

Blake Bortles werd opgesteld als de derde algemene keuze tijdens de NFL Draft van 2014, en zijn ambtstermijn bij de Jacksonville Jaguars had veel downs. In 2015 vestigde hij teamrecords voor touchdowns in één seizoen en passerende werven. Hij hielp het team ook naar hun eerste AFC Conference Championship-wedstrijd sinds 1999, maar ze verloren van de New England Patriots. Ondanks al zijn geweldige prestaties, bleek hij vatbaar te zijn voor omzet en leidde hij de competitie in onderscheppingen die in 2015 werden gegooid. Hij gooide ook een league high 75 van 2014 tot 2018.

Gepost door Blake Bortles-fanpagina Aan vrijdag 16 november 2018

Hij was erin geslaagd een contractverlenging van $ 54 miljoen te krijgen, waardoor zijn vermogen aanzienlijk toenam, maar slechts een jaar na de verlenging werd hij door het team vrijgelaten. In 2019 tekende hij een eenjarig contract bij de Los Angeles Rams en speelde hij als back-up van Jared Goff. Enkele van zijn prestaties zijn de meeste paspogingen in een seizoen in 2016 en de meeste pasvoltooiingen in een seizoen in hetzelfde jaar. Hij heeft ook het record voor de meeste passerende touchdowns in een game, maar ook de meeste opeenvolgende games zonder een passerende touchdown.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Duke een relatie had met Bortles vanaf de middelbare school tot aan zijn eerste jaar in de NFL. Volgens verschillende bronnen maakte hij het halverwege zijn eerste jaar in de competitie uit met haar, tot afkeuring of teleurstelling van velen. Sindsdien is er van haar niet meer bekend dat ze romantisch aan iemand gehecht is, en verschillende bronnen geloven dat ze single is. Sommigen hebben haar gelinkt aan Ben Higgins uit The Bachelor, maar dit is nooit bevestigd.

https://www.youtube.com/watch?v=7myu_WjjwQ8

Net als talloze ex-vriendinnen van populaire NFL-spelers, is ze zeer actief online via accounts op sociale media. Ze heeft meer dan 67.000 volgers op Instagram, voornamelijk berichten over evenementen met vrienden. Ze heeft ook een Twitter-account, maar dat is sinds 2015 niet meer actief, meer gericht op haar Instagram. Ze woont in Denver, Colorado en velen bestempelen haar als een influencer dankzij de enorme hoeveelheid online populariteit die ze kreeg vanwege haar optreden bij de NFL Combine. Velen geven nog steeds commentaar op haar aantrekkelijkheid en geven vaak commentaar op hoe haar ex-vriend een idioot is. Ze is ook erg sportief en reist het hele land door wanneer ze kan. Ze gaat ook graag naar het strand en poseert graag in zwemkleding.

Aanbevolen