Beroemdheden

Lisa Peachy's (ook bekend als STPeach) Wiki Biografie, leeftijd, vriendje

Wie is Lisa Peachy?

Lisa Peachy is een Canadese online gamer en een internetberoemdheid die, onder de naam STPeach, waarschijnlijk het best bekend is vanwege haar actieve aanwezigheid op het livestreamplatform Twitch waarop ze momenteel wordt gevolgd door 880.000 mensen, en wordt algemeen erkend voor voornamelijk het spelen van videogames zoals League of Legends en CS:GO.

? pic.twitter.com/za9Rl8uW9V

— ?Perzik (@STPeach) 28 juli 2019

Het vroege leven en onderwijs

Lisa Vannatta was geboren onder het sterrenbeeld Schorpioen op de 8eNovember 1993, in Alberta, Calgary, Canada, en behalve dat ze de Canadese nationaliteit heeft, is ze ook van blanke etniciteit. Hoewel publiekelijk is toegegeven dat ze twee oudere broers heeft, is verder details over de familie van Lisa achtergrond inclusief haar ouders, hun identiteit en roepingen, is niet bekendgemaakt aan de media.

Als het gaat om haar educatieve achtergrond, is er geen beschikbaar informatie ook met betrekking tot haar academische bezigheden.

Carrière

Lisa groeide op samen met twee oudere broers en begon al vroeg in haar jeugd met het spelen van videogames. In de wereld van online gamen dook ze echter in 2015, toen op de 25eIn augustus lanceerde ze haar Twitch-account - STPerzik . Haar livestreamvideo's kregen al snel aandacht, toen ze in de schijnwerpers kwam te staan ​​voor het spelen van populaire games zoals Fortnite, evenals Counter Strike: Global Offensive en League of Legends. Momenteel zijn de populairste video's op haar account ik ben bang voor T__T die vier jaar geleden werd geüpload – en bijna 60.000 keer is bekeken – en ook STPeach speelt Brotherman Bill die in de loop van de afgelopen drie jaar meer dan 105.000 keer is gezien. Enkele van haar meer populaire streams zijn haar live optredens via het Twitch Sings-platform. Tegenwoordig heeft Lisa Peachy in totaal bijna 880.000 volgers op Twitch.

Lisa Peachy

Ze is ook een bekende YouTube-ster – haar ST Perzik kanaal telt momenteel meer dan 230.000 abonnees. Naast gamevideo's plaatst ze ook verschillende vlogs, uitdagingen, reactievideo's en video's van haar reizen en dagelijkse activiteiten. Haar kanaal, dat werd gelanceerd op de 1NSMaart 2016 bevat bijna 40 video's en het aantal is al meer dan 5,8 miljoen keer bekeken. Enkele van Lisa's meest populaire video's zijn: IK BEN TERUG! met 415.000 views, gevolgd door Vakantie vlog! met meer dan 565.000 views en MIJN EERSTE ANIME EXPO! – Cali Vlog die sinds de upload in september 2017 bijna 700.000 keer is bekeken.

Als fervent fitnessliefhebber en pleitbezorger van een gezonde levensstijl, plaatst Lisa haar ook vaak training video's die ook snel bekeken worden.

Priveleven

Benieuwd naar Lisa's priveleven , ben jij niet? Nou, de jonge Canadese gamer en internetster is al een getrouwde vrouw. Ze heeft een langdurige relatie met Jay, een in Korea geboren Amerikaan, die momenteel dienst doet als gediplomeerd verpleegster. Hoewel het paar in het verleden enkele racistische opmerkingen had en ongegronde controverses over hun interraciale relatie, stond het paar sterk en besloot na jaren van daten om het naar een hoger niveau te tillen. Lisa's en Jay's bruiloft ceremonie werd gehouden op de 31NSMei 2019 in het Hyatt Regency en The Beachcomber Café in Crystal Cove State Park in Newport Beach, Californië. Verdere details over Lisa's man zijn tot op de dag van vandaag nooit publiekelijk onthuld, omdat ze er op de een of andere manier in geslaagd zijn om hun... prive leven vrij geheimzinnig en ver van de media.

Bekijk dit bericht op Instagram

Mijn voor altijd ? door @gavin.crews

Een bericht gedeeld door STPerzik (@lisapeachy) op 31 mei 2019 om 9.30 uur PDT

Naast bovengenoemde is Lisa ook behoorlijk actief op het populaire social media netwerk Instagram, waarop haar officiële account – @lisapeachy heeft tot nu toe meer dan 1,3 miljoen volgers verzameld. Het is overvloedig met video's van haar aan het sporten, maar ook als ze reist en haar prachtige figuur laat zien. Ze is ook actief op verschillende andere populaire sociale media-netwerken, waaronder: Twitter , Snapchat en Periscoop , waarop ze tot nu toe meer dan 50.000 fans heeft verzameld.

Ze sport een dun en afgezwakt lichaam, en is 1,65 m lang. Hoewel haar vitale statistieken nooit in de massamedia zijn gepubliceerd, heeft Lisa een echte zandloper en gewelfd silhouet die, naast haar blonde haar en doordringende groene ogen, haar uiterlijk behoorlijk maakt verleidelijk .

Netto waarde

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel rijkdom deze populaire 25-jarige Canadese gamer en streamer tot nu toe heeft verzameld? Hoe rijk is Lisa Peachy? Volgens tot bronnen , wordt geschat dat het totaal van haar vermogen, sprekend vanaf medio 2019, rond een behoorlijk indrukwekkend bedrag van $ 2 miljoen draait. Het is allemaal verkregen door haar inspanningen in de wereld van online gaming, die zijn gedocumenteerd op haar Twitch-account dat sinds 2015 actief is, evenals door haar activiteiten op populaire sociale medianetwerken zoals Instagram, Snapchat en haar YouTube-kanaal ook.

Aanbevolen