Tv-Beroemdheden

Lisa Vidal's Wiki, lengte, echtgenoot Jay Cohen, kanker, vermogen

Wie is Lisa Vidal?

Lisa Vidal werd geboren op 13 juni 1965 in Queens, New York City, VS, en is een actrice, bekend van haar rollen in tv-shows zoals The Event, ER, The Division en Third Watch. Een van haar meest recente opmerkelijke projecten is de BET-serie Being Mary Jane, waar ze in 2013 deel van uitmaakte.

De rijkdom van Lisa Vidal

Hoe rijk is Lisa Vidal? Vanaf begin 2020 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 1,2 miljoen, grotendeels verdiend door een succesvolle carrière in acteren. Ze zit al sinds het begin van de jaren tachtig in de industrie en neemt zowel film- als tv-projecten op zich.

Bekijk dit bericht op Instagram

#marigarcia @bakerandthebeauty ???

Een bericht gedeeld door Lisa Vidal (@thereallisavidal) op 4 februari 2020 om 13:19 uur PST

Het vroege leven, onderwijs en carrièrebegin

Lisa groeide op in Queens samen met twee zussen en een broer – haar moeder werkte als secretaresse, terwijl haar vader zakenman en belastingconsulent was. Ze is van Puerto Ricaanse afkomst, met haar beide ouders oorspronkelijk van het eiland voordat ze zich in Manhattan vestigde. Op jonge leeftijd ontwikkelde ze een sterke interesse voor optreden, en deed auditie voor toegang tot de High School of Performing Arts en werd aangenomen.

Nadat ze was afgestudeerd aan de middelbare school, koos ze ervoor om geen hbo-opleiding te volgen, maar zich aan te sluiten bij Familia Theatre Company, waar ze samen met Julia Roberts en Raul Julia werkte. Ze zette haar zinnen op het vinden van een carrière als acteren professioneel , haar vaardigheden daar aanscherpen en te zien zijn in theaterproducties. Gedurende deze tijd behaalde ze ook haar eerste debuut op het scherm, met een kleine rol in Delivery Boys.

Lisa Vidal

Daarna begon ze kleine acteerprojecten op zich te nemen, die verscheen in de Cosby Show, waarna ze werd gecast in een van haar eerste opmerkelijke projecten - New York Undercover - in de terugkerende rol van de verslaggever Carmen.

New York Undercover en Rise to Fame

New York Undercover is een politiedrama van het FOX-televisienetwerk, dat begon in 1994 en eindigde in 1999, met in de hoofdrol Malik Yoba als rechercheur JC Williams, samen met Michael DeLorenzo die rechercheur Eddie Torres speelde. De show volgt het verhaal van de twee rechercheurs die undercover werken om bendezaken en andere misdaden te onderzoeken.

De show speelt zich af in hetzelfde fictieve universum als Law & Order, evenals zijn spin-off, de Chicago-serie, en was het eerste politiedrama op de Amerikaanse televisie met twee gekleurde mensen in de hoofdrol. Lisa bleef acteren in acteerprojecten zoals Odd Girl Out, Naughty or Nice, The Wonderful Ice Cream Suit en I Like It Like That. Ze had ook een rol in Night and the City, samen met Robert De Niro en Jessica Lange.

#LisaVidal PictureLisa Vidal aanwezig bij The Paley Center for Media Presents Exclusieve première van BET Networks' 'Being Mary Jane' seizoen 2 in The Paley Center for Media op 11 december 2014 in Beverly Hills

Gepost door Derde Kijkfans Aan maandag 26 januari 2015

In 1995 werd ze gecast als een serie regelmatig in het ABC-politiedrama getiteld High Incident, maar dat duurde slechts een jaar - de show is gemaakt door Steven Spielberg en is een spel met termen die worden gebruikt door rechtshandhavingsradiopraktijken in Zuid-Californië - a Code 2 Hoog betekent dat agenten onmiddellijk moeten reageren, maar niet noodzakelijk met lichten en sirene. Het woord incident wordt ook gebruikt om te bepalen wat voor soort probleem is gemeld.

Recente projecten

Lisa zette haar reeks van reguliere optredens en terugkerende rollen voort in shows zoals The Brian Benben Show, evenals derde horloge . In 2001 werd ze gecast als brandweerman Sandy Lopez in de medische dramaserie ER, een rol die ze drie jaar lang vervulde, na het leven van personeelsleden op de eerste hulp (ER) van een fictief County General Hospital in Chicago.

Terwijl ze aan ER werkte, verscheen ze ook in The Division, uitgezonden op Lifetime. Het is een politie-procedurele dramaserie gericht op een team van vrouwelijke rechercheurs en officieren die werken als onderdeel van de politie van San Francisco. De show liep drie seizoenen en Lisa ontving een ALMA Award-nominatie voor haar optreden erin. Na rollen in Smith and the Event, werd ze vervolgens gecast in de BET-dramaserie getiteld Mary Jane zijn in 2013 en nog steeds. Een van haar nieuwste projecten is de ABC-serie The Baker & The Beauty, die in 2019 werd uitgezonden.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven trouwde Vidal in 1990 met makelaar Jay Cohen en ze hebben twee jongens en een dochter; het gezin woont in Los Angeles, Californië. Het is bekend dat ze eerder eigenaar was van een kinderkledingwinkel genaamd Oodles, die was gevestigd in Studio City, Californië, maar uiteindelijk werd gesloten. Haar twee zussen zouden ook een acteercarrière nastreven.

Ondanks al haar werk in het acteerberoep, en in tegenstelling tot veel actrices, is ze niet sterk online aanwezig en heeft ze geen accounts op een van de grote sociale media-websites, waaronder Facebook, Twitter en Instagram, om haar privacy te beschermen en een scheiding tussen haar persoonlijke en haar professionele leven.

Aanbevolen