Ankers

Liz Bonis (Local 12 News) Wiki Biografie, leeftijd, lengte, getrouwd, vermogen

Wie is Liz Bonis?

Geboren onder het teken Boogschutter op de 6evan december in een niet-gespecificeerd jaar, in een niet-geïdentificeerd deel van de VS, is Liz Bonis een Kaukasisch anker, verslaggever, diëtist, personal trainer en gezondheidsvoorlichter. Ze is absoluut het best bekend bij de wereld vanwege haar aanzienlijke aanwezigheid op het tv-scherm, vooral bekend als het gezondheidsanker en medische verslaggever van Local 12. Ze heeft ook een aantal andere successen behaald in de loop van haar soms lucratieve journalistieke carrière sinds een niet-gespecificeerde datum.

Heb je ooit gepland wat je draagt ​​om deze tijd van het jaar bij de #bloemen te passen??

Gepost door Liz Bonis Lokaal 12 Nieuws Aan vrijdag 10 mei 2019

Het vroege leven en onderwijs: een toekomstige gezondheidsexpert

Liz werd in haar geboorteplaats opgevoed door haar vader Austin Bonis, een statistiekprofessor aan het Rochester Institute of Technology College of Business, en haar moeder, wiens naam en beroep onbekend zijn. Ze is blijkbaar enig kind. Als het gaat om haar vroegste interesses, is er niet veel informatie die details over dit deel van haar leven zou kunnen verduidelijken, hoewel wordt aangenomen dat ze een passie had voor gezondheidsgerelateerde wetenschappen. Dit werd vooral later het geval, aangezien het bekend is dat ze, na het verlies van haar vader aan kanker in 1981, in combinatie met het feit dat Liz daarvoor zelf een kind met overgewicht was, een nog groter verlangen ontwikkelde om de menselijke gezondheid en hoe je het kunt verbeteren. Wat haar opleiding betreft, ging ze eerst naar een niet-gespecificeerde lokale middelbare school in haar geboorteplaats, vanwaar ze zich op een niet-gespecificeerde datum liet inschrijven. Vervolgens besloot ze haar opleiding voort te zetten door zich in te schrijven aan het Rochester Institute of Technology College of Applied Science, waar ze op een onbekende datum afstudeerde met een Bachelor of Science-graad. Ten slotte ging ze naar de Universiteit van Syracuse, waar ze afstudeerde met een Master of Science-graad in openbare communicatie en journalistiek in radio- en televisienieuws.

Carrière: een mysterieus pad

Bij de gerenommeerde mediabronnen is er bijna geen informatie over het begin van de carrière van Liz. Er is echter het feit dat ze, voordat ze een inkomen begon te verdienen, vrijwilligerswerk deed voor Rochester Radio terwijl ze nog aan de universiteit studeerde, en op dat moment deelde ze verschillende soorten informatie over voeding. Ze begon dit te doen zonder de media, maar realiseerde zich dat ze met een openbare uitlaatklep meer mensen zou kunnen helpen. Vóór haar eerste bekende betaalde werkervaring was ze al een gevestigde gezondheidsgoeroe met haar eigen website . Op een onbekend moment begon Liz te werken voor WOKR-TV en WJLA in Washington DC, waar ze de functies van verslaggever en invalanker had. Ze behield deze banen voor een onzekere periode, terwijl ze ondertussen ook de natie onderrichtte zoals ze vroeger deed, via een nieuwsbrief voor vrouwen genaamd The Lazy Way to Lighten Up, en door mede-presentator te zijn van The Liz and Carson Show in de vroege ochtenduren, als Lighten up with Liz – een gezondheidsprogramma op de radio.

Aankomst bij WKRC-TV (lokaal 12)

In 2002 verhuisde Liz eindelijk naar de baan waar ze nu bekend om staat, en trad ze toe tot Local 12 als gezondheidsanker en medisch verslaggever. Als zodanig heeft ze de leiding over de wekelijkse gezondheidsrapporten van de radio van Cincinnati in een show met de naam What's Happening in Health, evenals een zondagochtendshow met verschillende andere gezondheidsnieuws. Daarnaast verankert ze het middagnieuwssegment dat zich richt op dagelijkse belangrijke gezondheidskranten. Ze handhaaft de genoemde rollen tot op de dag van vandaag.

Liefdesleven: is Liz getrouwd?

Wat betreft haar romantische betrokkenheid, er is bijna geen informatie in alle geloofwaardige mediabronnen die dit deel van haar leven nauwkeurig zou kunnen beschrijven. Liz zelf heeft de neiging om nieuws over haar partners volledig privé te houden en is nog niet naar voren gekomen om deze vragen van fans te beantwoorden. Er is niets bekend over haar vroege relaties, evenals haar huidige status. Ze is nog nooit gezien bij openbare evenementen in een bepaald mannelijk bedrijf, en er is niemand die de fans vermoeden op haar sociale-mediaprofielen. Er is ook geen controverse over haar geweest. Volgens de beschikbare informatie, of het gebrek daaraan, is Liz momenteel single en heteroseksueel.

Liz Bonis

Haar vriendelijke hart

Zoals te lezen is op haar eigen Local 12 profiel pagina , Liz is een bekende bijdrage aan verschillende goedaardige oorzaken en heeft in het verleden voor sommigen van hen onschatbaar vrijwilligerswerk gedaan. Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot: American Heart Association, Crossroads Community Church, Cancer Family Care, Juvenile Diabetes Research Foundation, American Cancer Society, enz. Ze wordt ook beschouwd als een ervaren en gecertificeerde diabetesopvoeder en organiseert verschillende gezondheidsseminars en onderwijsprogramma's in het Tri-State-gebied en in verschillende andere delen van de VS, waarbij ze zich bezighoudt met diabetesbehandeling, goede voeding en fitness, algemeen welzijn en de gezondheid van vrouwen.

Een veelzijdige journalist

Volgens Liz' muckrack.com-profiel heeft ze in het verleden samengewerkt met tal van media, zoals KOMO-TV in Seattle, KATU-TV in Portland, WSBT-TV in South Bend, KATV-TV in Little Rock, WCIV-TV in Mount Pleasant, WOAI-TV in San Antonio, WSYX-TV in Columbus, WSES-TV in Birmingham en nog veel meer. Haar laatste artikel is te vinden hier , en het betreft het pleidooi van Hoxworth Blood Centers voor bloedplaatjesdonaties.

Het krijgen van #lepel op de nieuwe #voeding #voedsel #labels & @USDANutrition #richtlijnen ! @Local12 @FDArecalls @UMDPublicHealth pic.twitter.com/tL9GpZsv5h

Liz Bonis (@lbonis1) 10 mei 2019

Wat is het vermogen van Liz Bonis?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Liz Bonis is, vanaf begin 2019? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het totale vermogen van Liz bijna $ 1,5 miljoen bedraagt. Ze heeft haar fortuin verdiend door haar gezondheidsexpertise aan een groot aantal media te verstrekken en het publiek te adviseren om het welzijn van het land te verbeteren, met name als gezondheidsanker en medisch verslaggever voor Cincinnati's WKRC-TV (Local 12). Naarmate haar carrière zich verder ontwikkelt, zal het genoemde bedrag ongetwijfeld toenemen.

Aanwezigheid op sociale media

Dankzij de steeds groter wordende greep die sociale media hebben op een wereldwijd publiek, is het in het belang van de meeste beroemdheden om hun fans op de hoogte te houden van hun activiteiten en zo hun rating en winst te behouden en mogelijk te vergroten. Liz zelf is geen onbekende in deze populaire trend, aangezien haar toewijding om updates op haar openbare profielen te plaatsen en contact te maken met haar fans op een historisch hoogtepunt is. Haar Facebook pagina heeft meer dan 15.000 volgers, haar Twitter account meer dan 5.000, maar haar Instagram-account is privé.

Aanbevolen