Acteurs

Liza Snyder's (Ja, Beste actrice) Wiki Bio, getrouwd, vermogend

Het vroege leven en gezin

Liza Snyder werd geboren op 20 maart 1968 in Northampton, Massachusetts, VS, dus onder het teken Vissen, en heeft de Amerikaanse nationaliteit. Liza werd geboren in een zeer artistieke familie - haar moeder is Barbara Green, een songwriter en een zangeres, en hoewel de naam van haar vader op dit moment niet beschikbaar is, is het bekend dat hij een professor in theater was aan het Smith College, Massachusetts.

Liza Snyder wordt vandaag 48. Ze was Christine in het tv-programma Yes Dear en verscheen ook in het tv-programma Jessie met Christina Applegate en was in de film Pay it Forward.

Gepost door Beroemde verjaardagen Aan zondag 20 maart 2016

Het is ook de moeite waard om te zeggen dat Liza's grootmoeder, Betty Furness, een actrice was, en ze was getrouwd met Johnny Green, een beroemde componist die verschillende Oscars en vele andere prijzen won. Al op jonge leeftijd nam Liza de familiepassie op voor alles wat met kunst en muziek te maken had, en dagdroomde ze over haar toekomstige actricecarrière, die uitkwam.

Opleiding

Na haar toelating tot een plaatselijke middelbare school in Northampton in 1986, studeerde Liza aan de Neighborhood Playhouse School of the Theatre in New York. Ze had het geluk om acteerlessen te volgen onder het mentorschap van Sanford Meisner, een beroemde Amerikaanse acteur en een volwassen acteerprofessor. Van Liza is niet bekend dat ze is afgestudeerd aan andere hogescholen of universiteiten - er is geen informatie over haar diploma.

Carrière

Eerste stappen

In 1992 kreeg Liza haar eerste rol, in een aflevering van de tv-dramaserie The Trials of Rosie O'Neill (1990-1992) waarin Sharon Gless, de Golden Globe-winnende actrice, de titelrol speelde. Liza's verschijning was vrij kort, maar het was haar eerste baan in een serieus project en ze kreeg meer rollen, hoewel haar rol in de tv-serie Down the Shore zo klein was dat ze niet eens in de aftiteling werd genoemd. Liza werkte hard om haar acteervaardigheden te verbeteren, bracht uren door met trainen voor de spiegel, en kreeg al snel een nieuwe episodische rol in de legendarische tv-detectiveserie Murder, She Wrote (1984 - 1996), waarin ze de rol van Jeannine Bonelli speelde. Haar eerste grote rol was in de ABC-tv-serie Sirens (1993 – 1995), waarin ze officier Molly Whelan speelde, samen met jonge Jack Black .

Liza Snyder

Erkend worden

Liza's carrière ontwikkelde zich snel en tegen het einde van de jaren '90 was ze al te zien in tv-series als Pacific Blue (1996 - 2000) als Rebecca Santori en Chicago Hope (1994 - 2000), in de rol van Serena Paretsky. Haar bekendheid groeide toen ze de rol van Linda kreeg in de NBC-sitcom Jesse (1998 – 2000). Samen met prominente acteurs en actrices als Christina Applegate, Jennifer Milmore en Bruno Campos, had Liza de geweldige ervaring om in het team van getalenteerde regisseurs en volwassen cast te werken, die in meer dan 40 afleveringen van de serie te zien was. Tegelijkertijd debuteerde Liza op het witte doek in de film Pay It Forward (2000) waarin ze tegenover Helen Hunt en Kevin Spacey speelde in de rol van een jong meisje genaamd Michelle.

Ja, Beste succes

Liza kreeg de perfecte kans om haar carrière om te zetten in iets opmerkelijks toen ze de rol kreeg van Christine Hughes in de CBS-sitcom Yes, Dear (2000 – 2006), een hoofdrol voor de eerste keer in haar carrière, en het was haar tijd om schijnen. De show was zes seizoenen op de lucht en vertelde het verhaal van twee heel verschillende families die één huis moesten delen. Er waren de Warners, de upper-middle class familie van Greg (gespeeld door Anthony Clark) en zijn vrouw Kim (Jean Louisa Kelly), en hun buren, de Hugheses, slechts een arbeidersgezin van Kim's zus Christine (gespeeld door Liza) en haar man Jimmy (Mike O'Malley). De show was niet genomineerd voor opmerkelijke prijzen, maar het gaf Liza de kans om haar acteervaardigheden volledig te tonen.

Man met een planperiode

Toen Yes, Dear voorbij was, verdween Liza meer dan vijf jaar van de schermen en keerde ze pas in 2011 terug naar acteren. Niemand weet de precieze reden voor haar afwezigheid, omdat ze in deze periode nooit details over haar leven heeft gedeeld. Ze begon echter te verschijnen in afleveringen van series als House, M.D. (2004 – 2012) waarin ze Vanessa speelde en het scherm deelde met Hugh Laurie, en Raising Hope (2010 – 2014), in de rol van Christine. In 2016 speelde Liza medisch laboratoriumtechnicus Andi Burns in de sitcom-serie Man With a Plan (2016 – heden) op CBS, de serie die het verhaal vertelt van Adam Burns, een 'old-school' vader (gespeeld door Matt LeBlanc) die kwam in een situatie terecht waarin hij een balans moest vinden tussen zijn carrière (waar hij momenteel problemen mee heeft) en zijn gezin met drie kinderen en een vrouw, Andi. De serie heeft drie seizoenen gehad en het vierde komt er binnenkort aan. In totaal heeft de serie 66 afleveringen.

Persoonlijk leven, ex-vriend Mike O'Malley

Hoewel Liza een zeer populaire actrice is en al tientallen jaren op de radar van de media staat, heeft niemand ooit de juiste informatie over haar relatiestatus kunnen achterhalen. Terwijl ze de hoofdrol speelde in de serie Yes, Dear, waren er geruchten over een affaire met haar echtgenoot Mike O'Malley op het scherm; hoewel noch Mike noch Liza hun relatie ooit bevestigden, beschouwde het publiek hen lange tijd als echte echtgenoten. Liza is echter hoogstwaarschijnlijk single, omdat ze nooit foto's van een vriend of echtgenoot heeft gepost, en ook geen namen heeft genoemd in haar interviews.

Bekijk dit bericht op Instagram

Fijne Game of Thrones-finale voor iedereen! #Game of Thrones

Een bericht gedeeld door Liza Snyder (@thelizasnyder) op 19 mei 2019 om 16:13 PDT

Hobby's en interessante weetjes

  • Liza is een toegewijde Democraat.
  • Ze is een grote fan van de serie Game of Thrones, en zelfs een foto gedeeld van haar collectie wijnflessen, voorbereid voor de laatste aflevering van de show, bestaande uit wijnen die in de serie worden genoemd, zoals Castle Black, Dornish Red en Casterly Rock.
  • Over wijn gesproken, Liza is een grote fan van dit drankje – ze schaamt zich nergens voor als ze aan het eind van een goede dag een fles wijn drinkt, en vaak aandelen foto's van haar diners met fondue, wijn of champagne en andere voorgerechten .
  • Ze schildert graag en brengt soms haar tijd door met kleuren op nummer.
  • Liza is een dierenliefhebber – ze heeft twee honden genaamd Daisy en Dudley, en een kat genaamd Gatsby.
  • Een andere hobby van haar is tijd doorbrengen in winterresorts in Utah. Ze gaat er vaak heen om te rijden sneeuwscooters .

Aanwezigheid op sociale media

Liza is behoorlijk actief op verschillende social media platforms. Haar Twitter account wordt gelezen door meer dan 2.300 mensen, terwijl haar Instagram account wordt gevolgd door meer dan 6.700 abonnees. Ze heeft geen Facebookpagina.

Uiterlijk, kledingstijl

Liza heeft lang, steil donkerbruin haar, donkerbruine ogen en draagt ​​soms een bril. Ze is 1,70 m lang, weegt ongeveer 65 kg en haar vitale statistieken zijn 40-30-41.

Zal Adam nog steeds glimlachen als hij hoort over Kate's First Date? Ik twitter vanavond live! 8:30EST/5:30PST #ManWithAPlan #cbs pic.twitter.com/qbEn8TZXl7

— Liza Snyder (@TheLizaSnyder) 20 februari 2017

Wat haar kledingstijl betreft, geeft ze de voorkeur aan casual maar vrouwelijke looks en draagt ​​ze vaak simpele rokken, jeans, jurken en overhemden.

Netto waarde

Vanaf 2019 schatten gezaghebbende bronnen het vermogen van Liza op ongeveer $ 500.000, verzameld door hard te werken als een serie- en filmactrice. Het is bekend dat ze ongeveer $ 50.000 per maand verdient, en aangezien haar hoofdproject getiteld Man With a Plan met een vierde seizoen wordt verlengd en ze nog steeds in de cast zit, zal haar vermogen in de toekomst groeien.

Aanbevolen