Modellen

Loey Lane Wiki, echtscheiding, echtgenoot, gewichtstoename, leeftijd, echte naam

Wie is Loey Lane?

Instagram heeft veel mensen geholpen populair te worden, of het nu acteurs, komieken, muzikanten, modellen en andere mensen met speciale vaardigheden en talenten waren. Een van hen is Loey Lane; ze is een Instagram plus-size model en heeft al meer dan 575.000 volgers op haar officiële Instagram-pagina , en is ook een ster op YouTube, met meer dan 1,8 miljoen abonnees op haar kanaal .

Bekijk dit bericht op Instagram

Me knuffelen met boterbloem?

Een bericht gedeeld door Loey Lane (@loeybug) op 6 januari 2020 om 13:42 uur PST

Loey Lane Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Loey Lane werd geboren op 20 mei 1993 in Georgia, VS; ze is een nogal geheimzinnig persoon en heeft helaas niets gedeeld met betrekking tot haar kinderjaren, zoals de namen van haar ouders en hun beroepen, en of ze een alleenstaand kind is of broers en zussen heeft, noch iets met betrekking tot haar opleidingsachtergrond .

Gewichtstoename en carrièrebegin

Loey worstelde vanaf haar kinderjaren met haar gewicht; ze bezweek zelfs aan anorexia, maar slaagde erin om die problemen te overwinnen door alles te eten, en is nu een van de meest populaire lichaamspositieve activisten.

In 2013 begon ze haar YouTube-kanaal – haar eerste video Enorme NYX-afstand: februari 2013 , is geüpload op 24 februari 2013 en heeft nu iets meer dan 20.000 views. Ze bleef jurken uploaden voor modellen met een grotere maat, en haar populariteit nam gestaag toe. Aangemoedigd door haar vroege succes, begon ze andere ideeën op haar YouTube-pagina te implementeren en naast kleding begon ze haar abonnees make-upadvies te geven.

Loey Lane

Stijging naar bekendheid

Dankzij haar positiviteit trok Loey honderdduizenden mensen die op haar leken naar haar YouTube-kanaal en had ze in een mum van tijd meer dan 500.000 abonnees. Dit aantal is blijven toenemen en ze breidde haar populariteit uit naar andere media dan YouTube. In 2015 sierde ze de voorpagina van het tijdschrift Skorch vanwege haar betrokkenheid bij het verminderen van negativiteit over stereotypen waarmee vrouwen met een maatje meer vaak worden geconfronteerd. Ze won ook de IT Cosmetics-wedstrijd voor het promoten van berichten over lichaamspositiviteit, die een groot deel uitmaken van de inhoud van haar YouTube-kanaal.

Om verder te spreken over haar succes, werkte ze ook samen met modeontwerper Lauren Conrad om een ​​kledingcollectie voor grote maten te creëren en te lanceren. Haar populariteit op YouTube bleef ook toenemen en ze gebruikte haar invloed om te praten over het gebrek aan plus-size vrouwelijke personages in Disney-films en animaties. Tegenwoordig heeft haar kanaal meer dan 1,8 miljoen abonnees en zijn haar video's ongeveer 225 miljoen keer bekeken, met enkele van de meest populaire, waaronder Waarom dikke meisjes geen bikini's mogen dragen , die meer dan 14 miljoen views heeft, en Waarom mannen dikke vrouwen haten , met iets minder dan vier miljoen views, naast talloze andere die hebben bijgedragen aan het vergroten van haar rijkdom.

Loey Lane Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Loey een uiterst succesvolle YouTuber en een plus-size model geworden, en haar succes heeft haar vermogen met een grote marge vergroot. Dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Loey medio 2019 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Loey Lane maar liefst $ 400.000 is, wat behoorlijk behoorlijk is, vind je niet?

Loey Lane Persoonlijk leven, Daten, Echtgenoot, Kinderen

Wat weet je over het persoonlijke leven van deze prominente YouTuber en plus-size model? Nou, Loey is er niet erg open over geweest, maar we zijn er toch in geslaagd om enkele interessante feiten over Loey te ontdekken.

Ze is een getrouwde vrouw en heeft haar toekomstige echtgenoot op de middelbare school ontmoet; zijn naam is Tyler, en ze trouwden toen zij 19 jaar oud was en hij 21. Hij is een Amerikaanse legerofficier. De twee hebben geen kinderen en wonen met hun huisdieren in Kansas City.

Heks klein ding ??? pic.twitter.com/6wJ0wgaGcV

- Loë? (@Loeybug) 27 januari 2020

Loey Lane Internet Fame

YouTube heeft haar beroemd gemaakt over de hele wereld en sindsdien heeft ze naam gemaakt op sociale mediaplatforms, vooral op Instagram, door foto's en video's van zichzelf te delen vanaf verschillende plaatsen en in verschillende instellingen. Je kunt haar vinden op Facebook ook, en verder Twitter .

Ze heeft haar populariteit gebruikt om haar carrière-inspanningen te promoten, waaronder de meest recente samenwerking met fabels , naast tal van andere berichten.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente YouTuber, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Loey Lane Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen en uiterlijk

Weet je hoe lang Loey Lane is en hoeveel ze weegt? Welnu, Loey staat op 5ft 5ins, wat gelijk is aan 1,65m, terwijl ze ongeveer 220lbs of 100kgs weegt, en haar vitale statistieken zijn 38-34-40 inches; ze heeft blond haar en groene ogen.

Aanbevolen