Beroemde Echtgenoten

Lori Anne Allison Wiki Biografie. Wie is de ex-vrouw van Johnny Depp?

Lori Anne Allison Wiki en Biografie

Lori Anne Allison was geboren op 6 september 1957 in de VS, wat betekent dat ze 61 jaar oud is en haar sterrenbeeld Maagd is. Lori, wiens nationaliteit Amerikaans is, is lid van de make-upafdeling, maar waarschijnlijk het best bekend als de ex-vrouw van de veelgeprezen en wereldwijd geliefde acteur, Johnny Depp.

Netto waarde

Dus hoe rijk is Lori Anne Allison vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze kunstenaar een vermogen van meer dan $ 1 miljoen, waarbij haar rijkdom is opgebouwd uit haar carrière in het eerder genoemde veld.

Lori Anne Allison (1983-1985) Visagiste, Johnny's jeugdliefde.

Gepost door Johnny Depp Eeuwig Aan Vrijdag 28 juni 2013

Ze heeft echter niet gesproken over haar bezittingen, zoals voertuigen en huizen, maar ze lijkt financieel voor zichzelf te kunnen zorgen.

Etniciteit en achtergrond

Over haar etniciteit gesproken, Lori Anne is blank en heeft zwart haar en bruine ogen, wat bij haar huidskleur past. Afgaande op de foto's die beschikbaar zijn op internet, heeft ze een fit figuur en zorgt ze goed voor haar uiterlijk, wat aangeeft dat ze tijd en moeite steekt in haar uiterlijk. Ze wordt vaak geprezen om haar edgy en unieke modestijl, en veel mensen zijn nog steeds geïnteresseerd in hoe ze er vandaag de dag uitziet.

Om je vraag te beantwoorden, ze wordt gracieus ouder en ziet er stralend en jeugdig uit ondanks dat ze in het zevende decennium van haar leven is. Allison lijkt een vredig leven te leiden en de media te mijden.

Sociale media

Lori is niet actief op sociale media, waardoor het moeilijk is voor mensen om haar bij te houden. Toch heeft ze nog steeds veel aanhangers die vaak over haar schrijven. Ondanks dat ze probeerde weg te blijven van de media, gaf ze haar verklaring met betrekking tot Amber Herd die haar ex-man, Johnny Depp, beschuldigde van misbruik. Johnny Depp zou nooit een hand op een vrouw leggen en is niet in staat om iemand pijn te doen, zei ze.

Carrière

Allison maakte haar debuut op de make-upafdeling in 1992, toen ze werkte aan Sunset Heat en gevolgd door make-up op de televisiesets en filmische projecten zoals The State's 43e jaarlijkse All-Star Halloween Special, Cyber ​​Bandits en Venus. Stijgende lijn. Ze bleef hard werken en was make-upartiest voor The Ultimate Lie en Rule of Three in 1996. Het jaar daarop werkte ze aan Drop Dead Gorgeous (A Tragicomedy): The Power of HIV Positive Thinking, een tv-documentairefilm .

Vanaf 2008 had Lori veel op haar bord en deed ze make-up op de set van 11 afleveringen van Supreme Court of Comedy, naast het werken aan Stand Up to Cancer en The Cold Reader. Als het gaat om haar nieuwste projecten, waaronder Recalculating, in 2016. Tot slot, Allison heeft 15 optredens gehad als Hollywood-film- en tv-make-upartiest, en we zijn er zeker van dat er nog meer voor haar zal komen, want ze is getalenteerd en hardwerkend. Het lijkt echter alsof ze een pauze heeft, maar de reden achter haar afwezigheid is onbekend.

Johnny Depp en Lori Anne Allison

Ex-echtgenoot Johnny Depp

Lori trouwde in 1983 met Depp, maar hun liefde was van korte duur toen ze in 1985 scheidden, en hij ging door met een date met Jennifer Grey, Sherilyn Fenn en Winona Ryder, zijn tegenhanger van Edward Scissorhands. Als het daarentegen om Lori gaat, houdt ze, ondanks dat ze betrokken is bij entertainment, er de voorkeur aan om sommige dingen achter de schermen te houden en is ze niet zo happig om te veel met de media te delen. De afwezigheid van een potentiële liefdesbelang doet velen geloven dat ze misschien single is, maar ze heeft niets bevestigd of ontkend. Naar verluidt heeft ze geen kinderen. Tot slot kunnen we niet helemaal zeker zijn van haar privéleven, maar we wensen haar wel het beste.

Johnny Depp Korte Wiki/Bio

John Christopher Depp II werd geboren op 9 juni 1963 in Owensboro, Kentucky, VS, wat betekent dat zijn sterrenbeeld Tweelingen is en hij 56 jaar oud is. Depp, Amerikaans van nationaliteit, is vooral bekend als een zanger en acteur , die aan tal van projecten heeft gewerkt, zoals Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, 21 Jump Street en de Pirates of the Caribbean-franchise.

Bekijk dit bericht op Instagram

Foto voor Universal's Dark Universe.

Een bericht gedeeld door Johnny depp (@johnnydeppofficial) op 6 aug. 2019 om 10:00 uur PDT

Zijn vermogen wordt geschat op ongeveer $ 200 miljoen, en hij bezit meerdere luxe voertuigen en huizen. Zijn inspanningen en talent zijn erkend en hij is beloond met tientallen prijzen, zoals een Golden Globe in de categorie Beste Acteur – Muzikale Film of Komedie voor zijn rol in Sweeney Todd…. In 2004 ontving Depp een Screen Actors Guild Award in de categorie Opmerkelijke Prestaties door een Mannelijke Acteur in een Hoofdrol voor zijn vertolking van Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl.

Als het gaat om Depps meest recente projecten, zijn dat onder meer Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, waarin hij Grindelwald speelde, en Minamata, dat momenteel in postproductie is. Johnny werd beroemd in de jaren '80, toen hij Glen Lantz speelde in A Nightmare on Elm Street. Hij verscheen in bijna 100 televisie- en filmprojecten, en hij heeft nog steeds een mooie toekomst voor zich.

Aanbevolen