Websterren

Luke Korns Wiki Biografie, leeftijd, lengte, tweelingbroer, ouders, vermogen

Wie is Luke Korns?

Lucas Thomas Korns werd geboren op 26 september 1996 in Wausau, Wisconsin, VS, en is een YouTube-persoonlijkheid, vooral bekend door zijn populariteit via zijn persoonlijke YouTube-kanaal waarop hij verschillende soorten video's plaatst. Hij verdiende aanvankelijk populariteit door het plaatsen van grapvideo's en video's over relaties.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik ben niet boos, maak je geen zorgen?!

Een bericht gedeeld door Luke Korns (@lukekorns) op 10 februari 2019 om 17:35 uur PST

Het vermogen van Luke Korns

Hoe rijk is Luke Korns? Vanaf begin 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 200.000, verdiend door een succesvolle carrière op YouTube. Zijn online bekendheid heeft hem naar tal van andere mogelijkheden geleid, waaronder samenwerking met andere populaire online persoonlijkheden. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en online begin

Hoewel er heel weinig informatie over Luke is, is het bekend dat hij opgroeide met een oudere zus. Al op jonge leeftijd ontwikkelde hij een sterke interesse voor film en wilde hij meer weten over hoe films gemaakt worden. Hij heeft veel films gezien sinds hij een kind was, en ook veel specials over hoe films worden gemaakt, waaronder video's achter de schermen.

Hij besloot dat hij zijn eigen films wilde maken en een carrière wilde nastreven waarbij hij films regisseerde. Uiteindelijk kreeg hij zijn eerste videocamera en begon hij met opnemen, waarbij hij zichzelf als hoofdonderwerp gebruikte. Later kreeg hij de hulp van vrienden en familieleden, wat hem ertoe bracht video's te maken over verschillende onderwerpen. In 2011 raakte hij zeer geïnteresseerd in de mogelijkheid om content online te delen, vooral met de opkomst van de website YouTube. De website voor het delen van video's is eigendom van Google, waardoor gebruikers andere gebruikers kunnen bekijken, uploaden, delen, beoordelen, erop reageren en zich erop abonneren. Sinds het bekend werd, hebben veel door gebruikers en bedrijven gemaakte video's de website bereikt, waardoor het het beste platform voor video-inhoud is.

Luke Korns

YouTube-roem

Korns heeft zijn YouTube gemaakt kanaal UncleKornicob in 2011, maar veranderde later de naam in Luke Korns zodat kijkers het kanaal met hem zouden associëren. Hij bedoelde het kanaal als een continue documentaire van zijn leven, aangezien hij het platform gebruikte om zijn ideeën, gedachten en enkele avonturen ook te delen. Hij begon elke week regelmatig video's te uploaden, aanvankelijk alleen willekeurige video's voordat hij zijn inhoud op komedie concentreerde.

Naarmate zijn kanaal groeide, begon hij zijn inhoud uit te breiden om uitdagingen en vlog-inhoud te tonen. Sommige van zijn uitdagingen zouden zijn beroemdste video's worden, waaronder proberen te leven van $ 2 per dag en een week veganist worden. Zijn video's waarin hij Spaans probeert te spreken, zijn ook zeer populair geworden vanwege zijn grote Spaanstalige fanbase. Hij onthulde ook via YouTube dat hij een tweelingbroer heeft en dat zijn oudere zus ook in verschillende van zijn video's is verschenen. Met deze video's die hem bekendheid opleveren en zijn vermogen aanzienlijk vergroten, heeft hij besloten om regelmatig meer van dit soort inhoud te posten, dus plaatst hij vaak video's van zichzelf in het Spaans, en ook van hem die wekelijkse uitdagingen voor zijn volgers probeert. De meeste van zijn populaire video's zijn miljoenen keren bekeken, terwijl hij nu ongeveer twee miljoen abonnees op zijn kanaal heeft.

Andere projecten

Een van de redenen voor Luke's populariteit op de website is te danken aan zijn uiterlijk, charme en zijn humor die vaak te zien en te horen is in zijn video's. Hij zei dat hij veel domme dingen doet via YouTube en een doorbraakster van het platform werd dankzij zijn snelle toename in populariteit. De roem leidde hem uiteindelijk tot een nominatie voor een Shorty Award voor Breakout YouTuber.

Ondanks al zijn aandacht voor YouTube en zijn wekelijkse video's, is hij ook zijn passie in het filmwerk blijven nastreven. In 2016 werkte hij samen met mede-YouTuber Alexis G. Zall in haar project genaamd Zall Good, waarin hij samen met andere activiteiten een interview met hem had. Het jaar daarop werkte hij aan de film getiteld Perceptie in samenwerking met mede-YouTuber Michael J. Murphy, dat gaat over een medicijn waarmee een persoon zijn herinneringen kan herbeleven.

Hier zijn ze dan, de eerste selfies die ik in meer dan 2 JAAR heb gepost!!!! pic.twitter.com/IwBBLLUuXfO

- Luke Korns (@LukeKorns) 5 april 2019

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven stellen verschillende bronnen dat Korns momenteel vrijgezel is. Er is slechts beperkte informatie met betrekking tot zijn romantische relaties, omdat hij dat aspect van zijn leven liever buiten de schijnwerpers houdt. Hij vermeldde wel via een video dat hij ooit een online vriendin had die met hem samenwerkte in een video terwijl hij haar noemde en het gesprek opnam. In 2013 was hij ook romantisch gekoppeld aan een dame genaamd Morgan Keller, toen hij een foto plaatste waarop ze naar het strand gingen.

Mensen hebben echter al een tijdje niets meer van hem en zijn vriendin gehoord, en velen beweren dat ze enige tijd geleden uit elkaar zijn gegaan. Sommigen zeggen dat hij nog steeds gefocust is op het werken aan zijn YouTube-inhoud, en dus niet heeft gesproken over relaties in recente video's. Net als andere populaire YouTube-persoonlijkheden, is hij zeer actief online via andere sociale-mediawebsites. hij heeft een rekening op Instagram waarop hij veel foto's plaatst van zichzelf die naar verschillende locaties reist, vaak gemaakt door een professionele fotograaf. Hij heeft ook een Twitter-account waarop hij voornamelijk enkele van zijn dagelijkse gedachten plaatst.

Aanbevolen