Zangers

Lupillo Rivera's Wiki Bio, leeftijd, ex, vrouw Mayeli Rivera, netto waarde

Wie is Lupillo Rivera?

Guadalupe Rivera Saavedra werd geboren in La Barca, Jalisco, Mexico en is zowel zanger als songwriter, bekend om zijn Grammy Award winnende carrière onder de artiestennaam Lupillo Rivera; hij won de prestigieuze prijs voor zijn album uit 2010 getiteld Tu Esclavo y Amo. Hij heeft ook televisiewerk gedaan.

De netto waarde van Lupillo Rivera

Hoe rijk is Lupillo Rivera? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 12,5 miljoen, grotendeels verdiend door een succesvolle zangcarrière.

Bekijk dit bericht op Instagram

Zeer dankbaar voor de aandacht van de @clubtomaterosoficial en de # AficiónGuinda en die van @verdesxsiempre Tomateros… als ze de finale halen, zie je daar! # PorEl12? #LupilloRivera #DeRegresoAlRuedo #culiacan #tomateros # cañeros #losmochis @ 1iron_trendy @ crea.christian @hollywoodsuits

Een bericht gedeeld door Lupillo Rivera (@lupilloriveraofficial) op 14 januari 2020 om 18:55 uur PST

Hij is sinds het begin van de jaren negentig actief in de branche en terwijl hij zijn inspanningen voortzet, zal zijn rijkdom zeer waarschijnlijk toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Hoewel Lupillo eigenlijk in Mexico werd geboren, waren zijn ouders allebei enige tijd eerder zonder de juiste documenten naar Long Beach, Californië, VS verhuisd. Hij groeide op in Californië, waar hij naar de Long Beach Polytechnic High School ging. De school werd opgericht in 1895 en is de vlaggenschip middelbare school van de Unified School District Long Beach , onderscheiden in zowel atletiek als academici.

De school kan bogen op meer totale toelatingen aan de Universiteit van Californië dan enige andere middelbare school in de staat. Ze hebben ook vooraanstaande badminton-, honkbal-, waterpolo-, basketbal- en crosscountry-teams, en hebben ook meer spelers naar de NFL gestuurd dan welke andere middelbare school in het land dan ook.

Ze zijn gerangschikt door de publicatie Sports Illustrated als het beste atletische programma op de middelbare school in het land. Bovendien heeft de school zes Grammy Awards ontvangen voor hun muzikale inspanningen. Hij voltooide zijn middelbare schoolopleiding in 1990 - het is niet bekend of hij een hbo-opleiding heeft gevolgd.

Lupillo Rivera

Carrièrebegin

Opgroeiend had Rivera de wens om restaurateur te worden, terwijl zijn vader als eigenaar van een platenlabel werkte. Zijn vader wilde zijn zoon echter inzicht geven in het bedrijfsleven en Rivera kreeg een baan in de studio toen een zanger afwezig bleef bij een opnamesessie.

Gedurende deze tijd werkte hij als scout voor het label, op zoek naar lokaal talent in bars, maar besloot om een ​​zangcarrière na te streven carrière , zichzelf, en kreeg de bijnaam El Torito Lupillo Rivera. Later werd hij beter bekend als El Toro del Corrido, verwijzend naar zijn oom die bokser was en onder de naam El Toro Rivera ging.

In 1999 stapte hij over op het gebruiken van zijn eigen naam, omdat hij een carrière als professionele zanger wilde nastreven. Hij kreeg een contract van het label Sony Discos onder de Sony Corporation, dat bekend staat als een van de grootste muziekentertainmentbedrijven ter wereld, terwijl hij ook een grote aanwezigheid heeft in de videogaming- en de entertainmentindustrie. Terwijl hij aan zijn muziek werkte, nam hij ook acteerprojecten op zich in telenovela.

Uitstekende weekstart! Hoe gaat het met je voorbereidingen voor kerstavond? #LupilloRivera #DeRegresoAlRuedo #PuroLINEA #MarcandoLaLINEA

Gepost door Lupillo Rivera Aan maandag 23 december 2019

Beroemd worden

Een van zijn meer populaire projecten in het begin van zijn carrière was El Senor de los Cielos, uitgezonden door Telemundo. In 2001 werd Lupillo bekroond met een Premios Lo Nuestro voor zijn muziek, een eerbetoon aan het beste van Latijns-Amerikaanse muziek gepresenteerd door Univision tijdens ceremonies die jaarlijks worden gehouden met beroemde Latino-persoonlijkheden uit de entertainmentindustrie. In hetzelfde jaar bracht hij de titel Despreciado uit, die zijn eerste nummer één album van de Billboard Top Latin Albums werd, wat hem ertoe bracht twee Billboard Latin Music Awards te winnen, en het Regionale Mexicaanse Album van het Jaar op de 14eLo Nuestro-awards.

Het jaar daarop verscheen Lupillo in de telenovela, Amorcito Corazon, terwijl hij ook aan liedjes voor de show werkte. Vervolgens bracht hij in 2004 het muziekalbum Con Mis Propias Manos uit, dat zijn tweede nummer één album werd in de Top Latin Albums-hitlijsten. Twee jaar later volgde hij het album Entre Copas y Botellas op, dat een Grammy-nominatie kreeg voor Beste Banda-album.

In 2011 werkte hij samen met Pablo Alboran voor verschillende singles in het live-album En Acustico. Enkele van zijn nieuwste projecten zijn The Shot of Grace, Your Slave and Master en 24 Hours. Zijn album Tu Esclavo y Amo won een Grammy Award .

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven trouwde Rivera in 2006 met Mayeli en ze hebben samen een kind. Haar zus was ook een bekende zangeres en actrice, die in 2012 om het leven kwam bij een vliegtuigongeluk in de buurt van Monterrey, Mexico - onderzoek heeft niet opgeleverd wat de reden van het ongeluk was, wat leidde tot rechtszaken van haar familie tegen de eigenaren van het vliegtuig. Hij heeft ook een broer, Juan Rivera, die ook een zangcarrière heeft gewaagd, terwijl een andere broer predikant werd.

Net als tal van zangers en acteurs, is Lupillo zeer actief online via accounts op sociale media. Hij heeft een account op de website Instagram en gebruikt het platform om zijn muziek te promoten, inclusief aankomende evenementen en releases. Hij plaatst ook een paar persoonlijke foto's en video's, waardoor hij een beetje inzicht krijgt in zijn leven als hij niet optreedt. Een ander account dat hij heeft, is op Facebook, plaatst dezelfde video- en foto-inhoud op dat van zijn Instagram-account. Hij doet ook promoties via het account, met een overzicht van aankomende evenementen en recente releases.

Aanbevolen