Ankers

Lynette Romero (KTLA) Wiki Biografie, leeftijd, lengte, echtgenoot, salaris, kinderen

Wie is Lynette Romero?

Lynette werd geboren in Denver, Colorado, VS, op 3 februari 1967, dus onder het sterrenbeeld Waterman en met de Amerikaanse nationaliteit en van Mexicaans-Amerikaanse etniciteit. Lynette is een uitzendjournalist die bekendheid verwierf nadat ze voor het KTLA-station begon te werken als hun verslaggever en anker.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hang met ons rond #backstage op de @ktla5news #weekendmorningnews We zullen live zijn op @instagram

Een bericht gedeeld door Lynette Romero (@lynetteromero) op 30 maart 2019 om 10:18 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Lynette is een van die mensen die hun persoonlijke zaken liever voor zichzelf houden, en daarom is er niet veel bekend over haar achtergrondverhaal, ouders of broers en zussen, behalve dat de naam van haar vader Andy Andelecio Romero is en de naam van haar moeder Viola Lydia Nuanez.

Ze zou op zeer jonge leeftijd verliefd zijn geworden op omroep, omdat ze graag naar de nieuwsprogramma's op tv keek. een bachelor in journalistiek en massacommunicatie in 1989.

Lynette Romero

Carrière

Zodra ze klaar was met haar opleiding, begon Lynette bij KVUE-TV te werken als hun verslaggever - ze bleef een jaar bij hen voordat ze overstapte naar KUSA-TV en naar Denver verhuisde. Bij KUSA werkte ze als verslaggever voordat ze in 1992 werd gepromoveerd tot de functie van verslaggever voor een algemene opdracht. Tijdens haar verblijf in Denver deed ze verslag van verhalen zoals de impasse in Waco, het bezoek van de paus in 1993 en het bombardement op het federale gebouw in Oklahoma City. Lynette werkte van 1988 tot 1998 voor KUSA en verhuisde toen om verslaggever en anker te worden voor KTLA-station in Los Angeles, Californië – tijdens haar eerste jaar daar won ze de Golden Mike Award voor het werk dat ze had gedaan in de Public Schools: Working the System KTLA News-serie.

Ze won vervolgens haar eerste Emmy Award en een tweede Golden Mike Award voor haar reportages in de Access L.A. – The Latino Experience show – ze won ook een lokale Emmy voor het rapporteren en produceren van de vijfdelige serie getiteld From Farm to Fork. Na 21 jaar werkt Lynette nog steeds voor het KTLA-station en geniet ze duidelijk van de carrière die ze daar heeft opgebouwd.

Lynette is ook lid van de Colorado Hispanic Media Association en de California Chicano News Media Association en geeft les over verankering en verslaggeving aan de UCLA Extension – ze spreekt vaak op lokale scholen en openbare evenementen.

Een beetje acteren voor Lynette

Hoewel Lynette geen actrice is, is ze in zeven tv-series en films verschenen als verslaggever of anker – haar eerste optreden was in de tv-serie uit 1989, getiteld Making It! Minority Success Stories waarna ze in 2002 in The West Wing TV-serie verscheen als Anaheim Anchor. In 2003 had ze een rol in de Angel TV-serie als nieuwsanker en in 2006 in de film Fatal Contact: Bird Flu in America als National News Correspondent. In 2006 verscheen Lynette in de Weed TV-serie als verslaggever, en opnieuw in de Lincoln Heights TV-serie in 2008 - haar laatste meest recente rol was als Andrea in de Real Rob TV-serie in 2017.

KTLA

KTLA virtueel kanaal 5 is een aan CW gelieerd tv-station dat in licentie is gegeven aan Los Angeles in Californië - het station behoort tot Tribune Broadcasting dat deel uitmaakt van de Tribune Media Company. De studio's bevinden zich in de Sunset Boulevard in Hollywood, terwijl de zender op de top van de Mount Wilson te vinden is. Het station is beschikbaar in Noord-Amerika via DirecTV en Dish Network, en bij specifieke kabelaanbieders in verschillende steden in het zuidwesten van de VS en Canada.

KTLA werd opgericht in september 1947 en was daarom het eerste commerciële gelicentieerde tv-station in het westelijke deel van de VS - de slogans zijn L.A.'s Very Own en L.A.'s Hometown Station.

Persoonlijk leven en huwelijk

Lynette is een getrouwde vrouw - ze ontmoette haar man David Angulo aan de Universiteit van Guadalajara toen ze beiden in 1994 een Spaans onderdompelingsprogramma van vijf weken bijwoonden. Ze moesten een langeafstandsrelatie onderhouden omdat Lynette in Denver woonde terwijl David woonde in Los Angeles – toen de tijd rijp was, nam David haar mee terug naar Guadalajara en vroeg daar ten huwelijk. De bruiloft vond plaats een half jaar na de verloving in Los Angeles River Center op 11 juli 2003 – ze zijn nu 15 jaar getrouwd en hebben samen een dochter genaamd Olivia, die op 2 augustus 2004 werd geboren.

Van harte gefeliciteerd met de 14e verjaardag van onze kleine meid. Je bent mijn liefde en mijn licht, altijd en voor altijd. ??✨ pic.twitter.com/vEyfN0kED0

— Lynette Romero (@LynetteRomero) 3 augustus 2018

Uiterlijk en vermogen

Lynette is nu 52 jaar; ze heeft lang zwart haar en bruine ogen, maar haar lengte en gewicht zijn niet bekend.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Lynette geschat op meer dan $ 1 miljoen en neemt het gestaag toe omdat Lynette nog steeds erg actief is in haar beroep - naar verluidt heeft ze een jaarsalaris van $ 120.000.

Aanwezigheid op sociale media

Als verslaggever en anker en omdat ze het laatste nieuws aan het publiek moet brengen, is Lynette behoorlijk actief op verschillende sociale-mediaplatforms waarop ze het nieuws kan delen, zelfs als ze niet op het station is - ze lanceerde haar Twitter-account in juni 2009 en heeft tot nu toe meer dan 37.000 volgers verzameld en ongeveer 6.500 keer getweet. Haar Instagram account wordt gevolgd door meer dan 40.000 mensen terwijl ze bijna 200 foto's heeft gepost - ze heeft ook een Facebook-pagina die wordt 'geliked' door meer dan 55.000 mensen.

Aanbevolen