Beroemde Echtgenoten

Madison Bumgarner's vrouw Ali Saunders Wiki Bio, leeftijd, salaris, bruiloft

Wie is Ali Saunders?

Ali Saunders werd geboren in Hudson, North Carolina, VS, en heeft dus de Amerikaanse nationaliteit; de exacte datum van haar geboorte is niet bekend, maar wordt verondersteld in 1989 te zijn. Zij is vooral bekend als de vrouw van Madison Bumgarner, een beroemde honkbalwerper.

Gepost door Ali Saunders Aan woensdag 4 maart 2015

Het vroege leven en onderwijs

Ze bracht haar hele jeugd door in Hudson met haar ouders en zou verschillende broers hebben - nadat ze zich had ingeschreven aan de Caldwell High School, schreef ze zich in aan het Caldwell Community College and Institute en begon ze te werken kort nadat ze was afgestudeerd.

Hoewel ze enigszins beroemd werd en de media meer over haar wilden weten, besloot Ali de dingen over haar ouders en haar vroege leven voor zichzelf te houden.

Carrière

Ali Saunders werkte vroeger als badmeester in de stad Lenoir, maar wat ze ook doet, het lijkt erop dat ze altijd in de schaduw zal staan ​​van de honkbalcarrière van haar man - hij speelt voor de San Francisco Giants in de Major League Baseball (MLB). Ze daten al sinds Madison zijn carrière in 2007 lanceerde en zijn daarna nog steeds samen. Ali staat ook bekend als een zeer goede velddresser en heeft kostuums ontworpen voor de pistool korte film opgenomen in 2006.

Ali Saunders en Madison Bumgarner

Ali Saunders en Madison Bumgarner

De twee leerden elkaar voor het eerst kennen op de Caldwell High School, omdat ze daar allebei studeerden. Nadat ze een aantal jaren verkering hadden, besloot het paar hun huwelijksgeloften uit te wisselen op Valentijnsdag in 2010. Ze hadden nogal een eenvoudige bruiloft en Madison zou zelfs een spijkerbroek dragen tijdens de ceremonie - dat soort dingen lijkt helemaal niet belangrijk te zijn gezien het feit dat het paar negen jaar later blijkbaar gelukkig getrouwd is.

Ali en Madison lijken te genieten van een verblijf in de natuur in plaats van in de stad, aangezien ze een boerderij in North Carolina hebben gekocht en daar buiten het honkbalseizoen wonen, terwijl ze tijdens het seizoen hun tijd doorbrengen in een flat in San Francisco - Ali stond al bekend als iemand die graag buiten is. Ze slaagde er ooit in een konijn te redden dat werd opgegeten door een slang - ze is een grote dierenvriend, als je slangen niet meetelt.

Wie is Madison Bumgarner?

Madison Kyle Bumgarner, beter bekend als MadBum, werd op 1 augustus 1989 geboren in Hickory, North Carolina, dus onder het sterrenbeeld Leeuw en heeft de Amerikaanse nationaliteit. Madison is populair omdat hij de werper van het professionele honkbalteam van San Francisco Giants is in de Major League Baseball (MLB) - hij slaagde erin om drie WSC (World Series Championships) te winnen in 2010, 2012 en 2014 met het team, en twee Silver Slugger Awards in 2014 en 2015. Madison werd gekozen om deel uit te maken van vier National League All-Star-teams, terwijl hij de plaats inneemt van de tweede werper met het meeste strikeouts in de geschiedenis van linkshandige Giants'-werpers.

Madison groeide op in een blokhut die zijn vader bouwde en sliep op de zolder – blijkbaar was het eerste woord dat hij sprak bal, en hij speelde al honkbal toen hij vier was. Zijn vader scheidde van zijn moeder terwijl Madison nog op de middelbare school zat – hij heeft een stiefzus en twee halfbroers; hij had een halfzus genaamd Dena, die stierf in 2010 toen ze per ongeluk een overdosis pijnstillers nam nadat ze in het ziekenhuis was opgenomen voor de behandeling van kanker.

Madison begon honkbal te spelen tijdens het bijwonen van South Caldwell High School - zijn team nam deel aan het 4A State Championship 2007, en er wordt gezegd dat Madison hen naar de overwinning leidde. Zodra hij van de middelbare school afstudeerde, werd hij opgepikt door de San Francisco Giants, en dus besloot hij zijn carrière als honkbalwerper voort te zetten in plaats van zich in te schrijven op de universiteit. Zijn carrière begon heel goed toen hij de South Atlantic League won door Triple Crown te werpen tijdens zijn eerste jaar als profvoetballer in 2008. Hij werd de jongste linkshandige werper die een Worlds Series-wedstrijd begon toen hij erin slaagde werp zes van de acht puntloze innings tijdens Game 4 in de World Series 2010 - hij zette de geweldige score voort in de World Series 2012 toen hij zeven puntloze innings gooide tijdens Game 2. Tegenwoordig staat hij bekend om het winnen van drie World Series Championships gedurende vijf jaar bij de Giants.

Dankzij zijn verbazingwekkende talent en geweldige vaardigheden heeft Madison talloze prijzen en onderscheidingen gewonnen, zoals hij werd uitgeroepen tot Meest Waardevolle Speler van de World Series 2014, de Babe Ruth Award won, werd uitgeroepen tot Sportman van het Jaar door de Geïllustreerde sport magazine en Associated Press Mannelijke Atleet van het Jaar, allemaal in 2014.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Madison Bumgarner (@madbum_) op 29 okt 2015 om 19:42 PDT

Uiterlijk en vermogen

Ali's huidige leeftijd is niet bekend omdat ze haar geboortedatum niet met het publiek heeft gedeeld, maar ze zou ongeveer dezelfde leeftijd hebben als Madison, die 30 is. Ze heeft lang blond haar, donkerbruine ogen en haar lengte en gewicht zijn niet bekend, hoewel ze wordt beschouwd als een van de mooiste vrouwen van sporters.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Ali geschat op bijna $ 500.000, terwijl het vermogen van haar man meer dan $ 5 miljoen is.

Aanwezigheid op sociale media

Ali lijkt niet erg actief te zijn op sociale-mediaplatforms – ze heeft een Instagram account met bijna 1.000 volgers en ongeveer 470 berichten, maar het account is ingesteld op privé, wat betekent dat je haar moet volgen als je haar foto's wilt bekijken. Ze heeft ook een Facebook-account, waarop ze actiever lijkt te zijn dan op Instagram.

Madison was vroeger actief op sociale-mediaplatforms, maar lijkt nu liever weg te blijven van internet - hij lanceerde zijn Twitter-account in juni 2016 en verzamelde ongeveer 80 volgers, terwijl hij slechts drie keer tweette voordat hij stopte met het gebruik ervan. Hij heeft geen Instagram account, maar er is een op fans gebaseerd account met bijna 300 volgers en negen foto's erop. Zijn Facebook-pagina wordt gevolgd door bijna 45.000 fans.

Trivia

Ali Saunders is niet te verwarren met de 58-jarige Alison Saunders, een Britse advocaat en voormalig directeur van het Openbaar Ministerie.

Aanbevolen