Acteurs

Madison Lintz (Walking Dead) Wiki, leeftijd, dating, metingen

Wie is Madison Lintz?

Geboren op 11 mei 1999 , in Atlanta, Georgia, onder het aardeteken Stier, Madison Lintz is een 20-jarige Amerikaanse film- en televisieactrice. Ze begon haar acteercarrière op de prille leeftijd van zes en was te zien in verschillende commercials en voice-overs. Toen ze acht was, maakte Maddie deel uit van een uitgebreide campagne voor Golden Corral, een fastfoodrestaurantketen, die overal in de VS werd uitgezonden, waardoor ze een van de meest gewilde kindacteurs in het land werd. In 2010 nam ze de rol aan van Sophia Peletier in het populaire AMC-drama The Walking Dead, dat wordt beschouwd als haar doorbraak. In 2014 nam ze de rol van Maddie Boch op zich in de Amazon-serie Bosch en werd ze een vaste waarde tijdens seizoen twee.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Madi (@madisonlintz) op 29 maart 2019 om 9:14 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs: opgroeien in Georgië

Madison is in haar geboorteplaats opgevoed door Amerikaanse ouders Kelly Collins Lintz en haar man Marc. Haar vader is een makelaar in onroerend goed, terwijl haar moeder een ervaren actrice is. Ze speelde in films als The Accountant, We're the Millers en Gifted en wist precies wat er nodig was om het te maken in de showbusiness. Met aanmoediging van haar moeder deed de jonge Maddie auditie voor commercials, nadat ze had ontdekt dat het heel leuk was om mensen na te doen en rollen aan te nemen. Omdat Lintz op zo'n jonge leeftijd een ster werd, was het voor haar niet mogelijk om school en carrière te combineren.

Dus besloten Kelly en Marc om: thuisschool hun dochter, omdat ze onderwijs als een cruciaal onderdeel in het leven van elk kind beschouwden. Madison nam echter een pauze van acteren in haar pre-tienerjaren en ging dus naar de Covenant Christian Academy, een privé-instelling in Loganville, Georgia. Ze heeft verschillende broers en zussen - een oudere zus genaamd Mackenzie en twee broers genaamd Matt en Macsen. Het zijn allemaal acteurs, waarbij Mackenzie de meest talentvolle van de groep is.

Maia Campbell

tmz chavon

Mackenzie Lintz – de zus van Madison

Mackenzie Lintz , Madisons oudere zus, begon ook vrij jong aan haar carrière. In 2011 maakte ze haar debuut in Drop Dead Diva en het jaar daarop speelde ze een kleine rol in The Hunger Games. Haar doorbraak was de rol van Norrie-Calvert Hill in de populaire fantasyserie Under the Dome. Tot nu toe heeft ze nog niet samengewerkt met Madison, maar dat wil ze in de toekomst wel doen. 'Ik denk dat Maddie en ik perfect bij elkaar zouden passen in een film of twee, juist omdat we zulke verschillende acteerstijlen hebben', zei Mackenzie over het mogelijk samenwerken met haar broer of zus.

Carrière: Walking Dead, It's Supernatural en Bosch

Madison werd voor het eerst beroemd toen ze werd gecast als Sophia Peletier in The Walking Dead. Omdat de show geen kinderen had, was Lintz een verademing en fungeerde hij als katalysator van verschillende verhaallijnen in de eerste twee seizoenen. Dit maakte haar een echte ster en meer producers wilden met haar samenwerken. Hoewel nog steeds een deel van de TWD-cast, verscheen Maddie in It's Supernatural, een populaire fantasie-/horrorfilm; mensen stonden versteld van de vaardigheden van dit 12-jarige meisje, vooral omdat ze nog nooit eerder op het grote scherm was verschenen.

In 2012 zagen we Madison als Young Ana in de fantasiefilm After naast gevestigde sterren als Karolina Wydra en Steven Strait. Datzelfde jaar konden we haar ook zien in Nashville, Parental Guidance, American Judy en Along Came the Devil. In 2015 werd Lintz gecast als Maddie Bosch in het populaire misdaaddrama Bosch, aanvankelijk als bijrol, maar ze maakte indruk op iedereen en kreeg een terugkerende rol in in totaal 45 afleveringen. Momenteel werkt ze aan verschillende films en shows, wat betekent dat 2020 zeker een druk jaar voor haar zal worden.

Persoonlijk leven: is Madison Lintz met iemand aan het daten?

Wat haar betreft romantisch betrokkenheid, Madison Lintz is bekend te zijn geweest daten met Wesley Rodenstine sinds 2016. Madison zelf heeft de neiging om nieuws over haar vriend volledig privé te houden en is nog niet naar voren gekomen om vragen van fans te beantwoorden met betrekking tot details over de relatie tussen haar en Wes. Er is geen controverse rond deze twee geweest. We weten wel dat hij een financiële majoor is en dat hij ervan geniet feesten met zijn Alpha Tau Omega broederschap broers.

Lichaamsmaten: hoe lang is Madison Lintz?

Madison Lintz is 5ft 8in (172cm) lang, weegt ongeveer 114lbs (52kgs) en heeft een fit, zandloperfiguur, te oordelen naar haar vitale statistieken van 32-26-34. Ze heeft lichtbruin haar en donkerbruine ogen.

Headshots vandaag? pic.twitter.com/FBxDxoVXM2

- Madison Lintz (@madison_lintz) 7 februari 2018

Nettowaarde: hoe rijk is Madison Lintz?

Madison Lintz heeft een nettowaarde van ongeveer $ 800.000 , vanaf augustus 2019, opgebouwd door acteren sinds ze op de kleuterschool zat. Als ze haar vaardigheden blijft ontwikkelen, kunnen we haar vermogen in de nabije toekomst aanzienlijk zien stijgen. Dit alles hangt natuurlijk af van de rollen die ze kiest en welk filmgenre ze het meest aantrekkelijk voor haar vindt.

Aanbevolen