Beroemdheden

Madison Louch's Wiki Bio, leeftijd, vermogen. Gaat ze uit met Nyjah Huston?

Vroege jaren en familie

Madison Louch werd geboren op 25 april 1995 in Johannesburg, Zuid-Afrika, hoewel ze opgroeide in de VS. Haar moeder is de eigenaar van een modellenbureau, vooral bekend om de samenwerking met het merk Monster Energy dat energiedrankjes produceert. Er is niets bekend over haar vader of andere familieleden, en er is ook geen informatie over broers en zussen, hoewel bekend is dat Madison een neef heeft, dus waarschijnlijk heeft ze een broer of een zus.

Opleiding

Madison ging naar een privéschool in Zuid-Afrika, waar ze het blijkbaar moeilijk had en werd gepest door meisjes en jongens, niet alleen van haar eigen school, maar ook van scholen in de buurt. Ze gaf toe dat het moeilijk voor haar was om in zichzelf te geloven, maar ze overwon de moeilijkheden, en nu ondersteunt ze vaak mensen die zich in soortgelijke situaties bevinden, door te zeggen dat ze in zichzelf moeten geloven en nooit moeten opgeven.

Madison Louch

Carrière

Aangezien de moeder van Madison de eigenaar is van haar modellenbureau, droomde Madison al van kinds af aan van een modellencarrière. Zodra ze besloot haar modelfoto's op Instagram te plaatsen, steunden haar ouders haar en hielpen ze haar account te promoten.

Toen Madison 19 jaar oud was, besloot ze DJ te worden en begon ze op te treden op verschillende shows en festivals. Ze is altijd erg aardig voor haar fans en gaat naar hen toe om foto's te maken en 'hallo' te zeggen. Voorlopig wordt Madison verwelkomd op grote evenementen als Coachella en Lollapalooza, en werkt ze samen met andere dj's zoals Emilie Brandt en Taylor Bennet. Madison is er trots op op te treden met beroemde dj's als Skrillex en

Madison, maar heeft onlangs ook haar nieuwe zakelijke onderneming aangekondigd - een nieuw merk tequila genaamd Madds tequila achter haar naam. Ze deelde een bericht met een video waarin ze een fles ervan liet zien, en gaf toe dat ze meer dan een jaar aan het drankje heeft gewerkt en kan beloven dat het een product van hoge kwaliteit is. Madison staat bekend om haar passie voor sterke alcohol - ze zegt dat ze elke dag religieus tequila drinkt. Je kon zien dat ze tijdens het optreden tijdens shows een grote fles tequila opent en deze tijdens haar show opdrinkt, naar het publiek toekomt en het in de mond van haar fans giet. Ze gedraagt ​​zich als een model voor haar eigen handelswaar – men kan ook een hoodie of een shirt kopen met Madison’s prints.

commerciële contracten

Ze heeft een contract met SugarBearHair, een haarvitaminecomplex waarvan wordt gezegd dat het het haar er gezonder uit laat zien. Ze post vaak afbeeldingen dat ze die vitamines gebruikte om het merk te promoten.

Madison heeft ook een contract met kledingmerk Forever21 en draagt ​​niet alleen de kleding van dat merk, maar ze had ook een samenwerking met Forever21 om de kledingcollectie voor vrouwen voor Internationale Vrouwendag te creëren. De campagne benadrukt het belang van de steun voor vrouwen die in de mannelijke industrie werken, die te zien zijn in de commercials van het merk die werden gedemonstreerd op het billboard op Times Square.

Madison heeft een contract met Puma Women en heeft veel gesponsorde foto's waarop ze Puma-kleding draagt, plus nog een contract met Fifteen Twenty, een kledingmerk uit Los Angeles, met de hand geknipt en genaaid.

Mijn gezicht vandaag omdat ik vandaag een mix upload die is geïnspireerd op mijn Medusa Sun Beach Festival-set. Fijn weekend allemaal

Gepost door MADDS Aan 2015 Vrijdag 2 okt.

Hobby's en interessante weetjes

Madison drinkt graag sterke alcohol; onder haar favoriete drankjes zijn tequila en mezcal.

Ze brengt het grootste deel van haar vrije tijd door op het strand, zoals Tulum, Quintana Roo (Mexico), Miami (Florida) en Staniel Cay (de Bahama's), dus haar huid is altijd gebruind.

Hoewel Madison veel tijd besteedt aan sporten, eet ze graag nuggets, spaghetti en pizza. Een van haar favoriete fastfoodmerken is Chick-fil-A.

Liefdadigheid

Madison vergeet niet haar fortuin te delen met degenen die het nodig hebben. Ze deed mee en doneerde aan een project dat een voetbalveld voor kinderen in Sayulilla, Nayarit, Mexico; Madison zei dat het slechts een van de projecten was waaraan ze deelneemt, en ze staat altijd open voor andere suggesties om de wereld beter en gelukkiger te maken, vooral als het om de kinderen gaat.

Ze ondersteunt ook Coco's dierenwelzijn , een bedrijf dat tot doel heeft de katten- en hondenpopulaties in Riviera Maya en Playa del Carmen, Mexico te beheersen.

iCloud-hackincident

Madison was ooit een chantageslachtoffer in 2014. Na een telefoontje ontdekte ze dat haar foto's op iCloud-opslag waren gehackt, en de hacker vroeg om $ 900 om Madisons naaktfoto's terug te geven, anders zouden de foto's lekken. Madison was doodsbang en wilde niet dat haar naaktfoto's aan de wereld zouden worden onthuld, dus belde ze de politie. Ze zetten een steek op en vingen een vrouw, Jamie Munoz, die probeerde het geld te verzamelen. Ze heeft nooit bekend dat ze de hacker was en beweerde dat ze alleen het geld moest pakken en het naar de echte hacker zou brengen, wiens naam (volgens haar woorden) Nicholas Douglas uit Vancouver was. De politie probeerde de hacker te bereiken, maar vond of betrapte hem niet. Jamie Munoz kreeg drie jaar proeftijd en taakstraf, waardoor een echte gevangenisstraf werd vermeden. Madison was niet de eerste wiens iCloud-profiel werd gehackt - eerder meer dan 100 vrouwelijke beroemdheden werden bedreigd met het lekken van naaktfoto's, en sommigen van hen kregen niet eens een keuze, alleen maar geconfronteerd met het eindresultaat van de gelekte foto's die al op internet waren verspreid. Onder die beroemdheden waren Kate Upton, Jennifer Lawrence en Rihanna.

Priveleven

Madison probeert haar privéleven rustig te houden, hoewel haar Instagram-berichten enkele geheimen over haar relatiestatus onthullen. Zo plaatste ze ooit een foto van het cadeau dat haar vriend haar voor Sint-Valentijnsdag had gegeven, en deelde later een video waarin ze genoot van het zwemmen in de oceaan met de opmerking: 'Ik zou nu niet graag mijn ex zijn'. Dat betekent waarschijnlijk dat ze het onlangs met haar vriend heeft uitgemaakt, hoewel ze nooit namen heeft onthuld.

Ze heeft een vriend Gabrielle Grace Epstein - ze delen soms hun video's en foto's waarop ze kussen en knuffelen, maar Madison heeft nooit beweerd lesbienne te zijn, dus het lijkt erop dat ze alleen spelen voor een goede kans en elkaar bellen 'vrouwen' alleen voor de grap.

In 2014 plaatste Madison een foto van haar en skateboarder, Nyjah Huston; haar volgers besloten dat ze aan het daten waren, maar het paar heeft de geruchten nooit bevestigd. Voor nu is Nyjah Huston aan het daten met de beroemde blogger en model Kateri Dion, en Madison heeft de foto van hen verwijderd van haar Instagram-account. Nyjah komt soms naar Madisons account om een ​​ironische of... bijtende opmerking onder haar berichten, en Madison antwoordt hem altijd: ‘Ga naar bed’. Het is moeilijk te zeggen in welke relatie ze nu zijn, of ze vrienden zijn of niet.

Aanwezigheid op sociale media

Madison heeft een leger van volgers, die haar steunen op verschillende social media platforms; ze heeft een Instagram-account waarop ze meer dan 440.000 volgers heeft, en a Twitter account met meer dan 21.000 lezers. Wat haar betreft Facebook pagina , heeft ze meer dan 270.000 fans van haar pagina.

Tulum?? pic.twitter.com/IFQsXhEiXy

— MADDS (@MadisonLouch) 12 januari 2019

Verschijning

Madison heeft lang blond haar en blauwe ogen. Ze is 1,67 m lang, weegt ongeveer 48 kg en haar vitale statistieken zijn 32-23-34. Ze heeft een tatoeage met een sleutel op haar rechterarm onder haar elleboog, en verschillende kleine tatoeages op haar vingers, vergelijkbaar met die van haar vriendin Gabrielle Epstein.

Netto waarde

Gezaghebbende informatie over het totale vermogen van Madison schat dat het vanaf begin 2019 meer dan $ 1 miljoen is, en zelfs een minimum van $ 1.000 per post op haar Instagram-account verdient. Ze krijgt ook een indrukwekkend bedrag van al haar commerciële contracten die ze heeft. Wat haar partnerschappen betreft, promoot ze de dieet- en trainingsactiviteiten van haar vriend, Fit with Cambrie, in de beschrijving van haar Instagram-account. Tel bij al die inkomstenbronnen haar optredens op festivals en privéfeesten op, en je zult zien dat de rijkdom van Madison behoorlijk groot is en de komende jaren alleen maar zal groeien.

Aanbevolen